Al 3-lea turneu de sah open“Colosseum”-vineri 1 august , ora 22,00

Aici va inscrieti-va acum la al treilea turneu de sah open “Colosseum”-vineri 1 august, ora 22,00

Al treilea turneu de sah  open ” Colosseum “, va fi organizat in seara de vineri 01 august la ora 22,00 in camera Prosah de pe www.playchess.com

Am primit acordul cu Christiansen ,  printr-un parteneriat menit sa promoveze sahul, de a organiza turnee de sah in camera Prosah, pana cand chessbase va aproba o noua camera separata. Dupa cate am inteles, este foarte greu sa iti aprobe camera pe playchess, asa ca am convenit ca sa organizez turnee in camera Prosah.

7 Comentarii

  • Catalin Ionescu

    Salut.

    Voi juca cu id-ul: Sundummy2.

    Bafta diseara 🙂

    august 1, 2008 - 11:21 am Raspunde
  • dorin spoaller

    dorin_spoaller

    august 1, 2008 - 4:19 pm Raspunde
  • danfugulin

    salut!
    am participat la turneu si vreau sa semnalez o anomalie. in meoiul cu mtudrache el a dat abort la prima mutare iar in clasament a contat infrangere pt mine. de ce???

    august 1, 2008 - 8:45 pm Raspunde
  • nicu valahu

    salut!
    am si eu ceva de spus. Mie mi s-a parut tare ciudat acest turneu. Ceva a fost in neregula. Chestia cu trisatul, nu prea tine la mine. Chiar am urmarit o partida a celui acuzat si mi s-a parut a fi in regula. Chiar prea in regula!!! nu-l cunosc cine este, dar…. parca acest mtudorache implicat -vad- si in altceva……Si zic asta si deoarece am jucat cu danfugulin si m-a batut de nu ma-m vazut. Oi fi eu un amator , dar stiu sa recunosc un jucator bun.I-i dau dreptate.
    Imi doresc sa se faca lumina in aceasta situatie, mai ales ca ,tot pentru prima oara, a aparut la turneu injuriile.
    Eu cred ca ne intalnim aici de placere, nu-i asa?
    Oricum, mai vb despre asta

    august 1, 2008 - 9:32 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Sevenhut , nu te lasa amagit de aceste situatii.
    Continua sa lupti pentru ca merita.
    Eu iti apreciez efortul pe care il depui, si te voi sustine cum voi putea mai bine.
    P.S. In alta ordine de idei, iarasi ne-au ciuruit strainii.
    Un fleac?
    Ce-i de facut?

    august 1, 2008 - 10:00 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

    Multumesc pentru ce scrieti. Si de bine, si de rau! O sa lamurim problemele care au fost maine, dupa amiaza. Multumesc Nicu, si pentru toti care mai puneti o vorba buna pentru ce se intampla aici. O sa le lamurim pe toate si cred ca o sa fie bine. Maine ajung pe la 17 acasa, avem antrenament cu echipa de sah si o sa dureze destul dupa ce termin cu jobul. Sunt multe de facut, spre mai bine. Pe doizece, au oprit turneele pentru ca se trisa si se injura ca in codru.Au oprit comentariile, si acum este un site foarte slab, unde poti sa joci sah, decat cu cineva cunoscut, caci altfel joci cu mama lui Rybka 3! Vorbim astazi, acum trebuie sa culeg partidele, partida cu partida, si sa pun clasamentul . Astept parerile voastre vis-a-vis de ce aveti de spus despre turneu si despre ce doriti.

    august 1, 2008 - 10:38 pm Raspunde
  • dixi82

    Ca veni vorba de anomalii, in runda a 5-a a celui de-al doilea concurs Colosseum, inainte sa mut prima piesa am apasat pe butonul de “Claim a win on disconnection” si mi-a dat game aborted si am pierdut acea partida. A mai intalnit cineva astfel de probleme?

    august 2, 2008 - 8:15 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.