Toate partidele de la primul turneu de sah “Colosseum”

Toate partidele jucate aseara le puteti vedea aici!

Am reusit putin mai devreme sa termin partidele jucate aseara in turneul de sah blitz (5+0) Colosseum. Astept propuneri pentru cele mai frumoase partide. Aveti voie sa propuneti 2 partide, una a dumneavoastra ( daca ati jucat aseara ), si una a altui jucator. Daca nu ati jucat puteti propune 2 partide ale unor jucatori diferiti pentru  a alege cea mai frumoasa partida. Acestea se vor adauga la cele selectate de mine. Si maine sau in seara asta, vom avea un sondaj pentru a desemna cea mai frumoasa partida. Va multumesc inca o data ca ati participat la concurs, la comentarii sau ati intrat si ati citit pe blog pur si simplu. De cate ori pe saptamana ati vrea sa ne intalnim? Astept parerile voastre despre ceea ce am scris aici.

Pana atunci va las sa vedeti partidele dand click aici. Asteptati sa se incarce view-ul si partidele 30 de secunde. apoi sus in dreapta selectati partide coloseum si in dreapta o sa va apara toate partidele de aseara. Click pe partida pe care doriti sa o vedeti. Astept pana pe seara sa vad ce pareri aveti. Pana atunci sa aveti pofta de viata si de sah!

Nota!: Puteti face download la fiserul de partide ce s-au jucat aseara in turneu. Puteti sa descarcati toate partidele dand click aici

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.