Timisoara: Meciul Internațional David Gavrilescu – Gergely Aczel se termina cu 3,5 – 2,5 pentru juniorul roman dupa partidele la sah clasic!

Ducu Gavrilescu castiga partida 6-a si meciul de sah clasic cu 3,5 – 2,5!

În perioada 27 aprilie – 2 mai se disputa în Aula Magna „Ioan Curea” a UVT, pentru a participa la un regal de șah, oferit cu ocazia Meciului Internațional Oficial de Sah dintre  FM David Gavrilescu 2442 (Clubul Sportiv Universitar Universitatea de Vest din Timișoara – CSU UVT) și MM Aczel Gergely  2587 (Ungaria).

Meciul David Gavrilescu 2442 – Aczel Gergely 2587 s-a incheiat cu victoria juniorului roman! Foto: Sectia SAH – CSU Universitatea de Vest din Timisoara, facebook

Toate partidele jucate la sah clasic le puteti vedea aici!

Meciul de blitz s-a terminat la egalitate 3-3, cu 4 partide decise si un finis spectaculos!

Aici puteti vedea partidele din meciul de blitz Gavrilescu – Aczel

Aici puteti revedea partidele de blitz transmise video !

Meciul de blitz a avut o desfasurare interesanta: Dupa primele 4 partide juniorul roman si-a castigat partidele cu piesele albe, reusind sa remizeze cu piesele negre si scorul era 3-1. O rabufnire de orgoliu a marelui maestru Aczel Gergely si castigarea de catre acesta a ultimelor 2 partide,  a facut ca scorul final la blitz sa devina 3-3!
Cei doi sportivi se vor lupta într-un meci care va consta în 6 partide, jucate la timpul de joc de 90 de minute, cu 30 de minute adaos după 40 mutări și 30 de secunde pe mutare, pentru fiecare jucător.
În ultima zi, miercuri 2 mai, ni se va oferi o reprezentație de Blitz, și anume 6 partide fulger la 3 minute și 2 secunde/mutare de jucător.
Partidele sunt omologate atât la Federația Internațională de Șah FIDE, cât și la FRSAH, și vor fi transmise Live pe internet.
 

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.