Olimpiada de la Baku in articole

Baku_logoMai jos puteti gasi toate articolele scrise despre Olimpiada de la Baku 2016!

Olimpiada Baku 2016, runda finala. Baietii fac egal cu Cuba iar fetele castiga la limita cu Turcia. Ne clasam pe 33 la baieti, respectiv 19 la fete.

4 Comments »

Olimpiada de sah, Baku 2016 Runda a 10-a. Castigam la limita cu Venezuela la baieti si facem egal cu Slovenia la fete.

Olimpiada de sah, Baku 2016, Runda 9: Baietii termina egal cu Elvetia iar fetele sunt egale cu Cuba. In runda 10 baietii intalnesc Venezuela si fetele Slovenia.

Olimpiada de sah, Baku 2016, Runda 8: Pierdem la baieti la limita cu Turcia, iar fetele pierd la incomoda echipa a Vietnamului.

Olimpiada de sah, Baku 2016, Runda 7: Baietii pierd cu 3-1 cu Georgia, un meci pe care nu trebuia sa il pierdem, ci sa il castigam! Fetele au luptat admirabil, dar s-a pierdut meciul la limita cu SUA.

4 Comments »

Olimpiada de sah, Baku 2016, Runda 6: Romania castiga la limita si foarte muncit la Azerbaidjan 2 ( Lupulescu si Parligras castiga, Marin pierde) , iar la fete bomba la masa 1, Corina Peptan arata de ce este o mare campioana si castiga magistral un final complex cu fosta finalista la titlul mondial feminin, Ju Wenjun! Romania – China 2-2!

12 Comments »

Olimpiada de sah, Baku 2016, Runda 5: Doua victorii ale echipelor Romaniei, mai pretioase decat diamantele! Bogdan Deac puncteaza cu negrele si castigam cu Suedia la limita. Meci nebun la fete cu Israelul, Cristina Foisor si Irina Bulmaga castiga, Corina inchide meciul cu o remiza dupa ce Angela a gresit grav intr-o pozitie foarte buna! Asteptam revansa baietilor din runda 6 cu echipa doua a azerilor, iar fetele aflate pe un superb loc 3, trebuie sa treaca teribilul examen chinez.

3 Comments »

Olimpiada de sah, Baku 2016, Runda 4: Dublu impact cu echipa gazda Azerbaidjan. Baietii pierd cu 3-1, desi am sperat pana in ultima clipa la un egal, iar fetele reusesc un 2-2 admirabil si raman neinvinse dupa primele 4 runde.

6 Comments »

Baku: Runda 1 de la a 42-a Olimpiada de sah a recordurilor

11 Comments »

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.