Sah la televiziune! Sambata seara la ora 20,00 pe Protv si duminica pe Sport.ro la ora 18,00 vor fi reportaje cu Bogdan Deac

Deac Bogdan Daniel

Sambata, 11 octombrie 2014, ora 20:00 la PRO TV si duminica, 12 octombrie 2014, ora 18:00, la sport.ro va fi difuzat un reportaj cu cel mai tanar IM in activitate: Deac Bogdan-Daniel.

Am primit cu cateva minute mai devreme de la inimosul secretar al Frsah, Vladimir Danilov , cu bucuria trasmiterii si receptiei unei vesti foarte bune, stirea ca in seara aceasta de la ora 20,00 pe Protv si duminica seara, de la ora 18,00 pe Sport.ro vor fi reportaje despre cel mai tanar maestru international, Bogdan Deac. Explozia talentatului nostru junior si ascensiunea frumoasa din ultimul timp, nu poate sa fie decat benefica pentru el , sahul romanesc si imaginea lui in Romania si peste hotare. Imi aduc aminte de el, participant impreuna cu tatal lui la turneele Gaudeamus. Un baiat retras, caruia nu ii placea sa fie fotografiat si foarte ambitios si muncitor. Am ramas stupefiati, afland cum se antrena la inceput acest extraordinar Bogdan Deac! Studia partidele lui Bobby Fischer din cartea sa de partide alese si nu ca alti copii, ce studiau impreuna cu antrenorii si cu Rybka sau Houdini…Multe dintre sperantele noastre sahiste se leaga de Bogdan Deac si speram ca ele sa se si implineasca. Ar fi o compensare a eforturilor parintilor lui Bogdan, a muncii sale enorme impreuna cu cei care il pregatesc si ar fi normal la cat talent are acest extraordinar junior, care la 13 ani participa la campionatul mondial de juniori under 20!

ALTE POSTARI RELEVANTE

1 Comentariu

  • coseru ionel

    Foarte frumos reportajul de pe Protv…ne spune despre acest talent urias la sahului romanesc la o ora cand nationala noastra juca fotbal cu Ungaria ca este primul in Europa si al treilea in lume…ne mai spune ca tatal sau are un buget de 15 000 E anual care este insuficient …si ni l arata si pe primul antrenor al copilului maestru Varlan.
    E bine cand te mai cunoaste lumea …

    octombrie 11, 2014 - 7:57 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.