Reduceri de preturi pe Playchess.com

Discount Playchess In multitudinea de evenimente si conflicte actuale, nu stiu cat rost are ceea ce scriu aici si in mod sigur, ca importanta este mult sub alte subiecte arzatoare tratate de colegii mei. Dar consider ca merita totusi subliniat evenimentul, pentru ca rar vad nemtii sa dea inapoi…

Ca sa spun adevarul, eu eram adeptul altei idei, anume aceea de a ne strange pe un server, toti jucatorii romani, de a avea o activitate bine structurata oficiala si organizata. Nu intru in amanunte dar se pare ca nu suntem pregatiti, mai mult, anumite persoane mi-au dat subtil ideea ca as fi partizanul cuiva. Raspund ca nu sunt! Si eu caut ceea ce mi se pare bine pentru jucatorii nostri online si costuri cat mai acceptabile. Suntem intr-un moment confuz, privind statutul jucatorului online iar timpul trece si nu apare inca o cale sigura. Nu sunt inca in masura sa va spun unde ne desfasuram activitatea, cand o sa avem campionatele nationale si cum devine un jucator online recunoscut oficial. Personal nu pot face nimic mai mult, pentru ca nu am nici o putere, nu depinde de mine. Cel mai simplu ar fi sa spun: renunt. Dar rabdarea mea are limite imense si inca mai sper ca factorii de decizie clarifica intr-un fel statutul nostru. Daca nu, probabil trebuie sa asteptam viitoarea Adunare generala a FR Sah. De asemenea, cineva in ultima Adunare generala, a intrebat de ce nu facem activitatea noastra pe Playchess. Ca sa joci e una, iar ca sa organizezi e alta. Playchess (cel renumit) este in urma Chess Planet in privinta tehnicii de organizare a turneelor. Necesita supraveghere permanenta. Suntem in masura sa facem ceva de genul turcilor ? Care nu stiu daca au organizat pana acum totusi campionate nationale. Anumite detalii nu sunt conforme cu regulile FIDE ( spre ex.: perechile in sistem elvetian se pot repeta), ca sa nu mai spunem ca practic nu avem niciun fel de control la indemana. Am deviat un pic de la subiectul articolului, dar unele precizari sunt necesare si retineti ca eu nu va pot da garantia ca activitatea noastra va fi exclusiv pe Playchess sau pe Chess Planet sau in alta parte. Cu activitate pe mai multe servere, este nerecomandabil din multe motive si nu cred ca este dificil sa realizati care sunt acestea.

Fiind adept al acestei idei, poate pe undeva era normal sa nu va sugerez anumite servere, pe care continuam sa ne “imprastiem”. Dar cum cu ceva timp in urma am afisat o oferta de pe Chess Planet, am datoria sa afisez si ultima oferta de la Playchess ( mai exact Chessbase, pentru ca de ei apartin). Si asa este corect si de datoria mea, atata timp cand nu am semnat o intelegere cu nimeni, cu niciun server sa va informez in masura in care aflu si eu ( multumesc Gabrielei Medelet din Timisoara care a observat reducerea, contul ei fiind expirat si in situatia de a cumpara, a vazut si mi-a comunicat acest lucru).

Oferta Chessbase

Deci pe serverul german Playchess.com am observat astazi o reducere consistenta a preturilor, de 24%. Ceea ce inseamna ca veti gasi un abonament anual redus de la 33 euro la 25 euro, pentru contul Basic ( cu acest cont nu puteti auzi comentariile marilor maestri la turnee importante sau juca simultane impotriva jucatorilor cu titluri, precum si vizionarea unor lectii. Pentru aceste lucruri trebuie cont Premium care costa 50 euro, dar e redus si acesta la 38 euro) care va ofera o multime de lucruri. Apoi jucand turneele oficiale, va puteti prelungi valabilitatea. Acolo scrie ca astazi ( adaug eu: marti 14 mai 2013) si deci nu stiu exact daca maine va mai fi aceasta reducere…

Sigur, eu nu va pot impune nimic, dar va recomand sa va creati nickname cu numele dvs. adevarat. Nu se stie cand va veti lovi de aceasta regula si printre altele mi se pare lucrul cel mai onest.

1 Comentariu

  • Gabi

    Sper ca aceasta idee de a aduna pe un singur server romanii care joaca sah online sa se concretizeze. Desi, incep sa am dubii, din varii motive.

    mai 14, 2013 - 8:39 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.