Au inceput inscrierile la FIS PRO LOGOS 2013

Am primit pe email, de la domnul Dorin Andreica,urmatorul comunicat de presa, referitor la inscrierile pentru Festivalul International PRO LOGOS 2013, pe care vi-l oferim in continuare:

Luni, 15 aprilie, s-a dat startul inscrierilor la Festivalul International de Sah PRO LOGOS pentru copii si juniori sub 16 ani. Festivalul va avea loc la Timisoara in perioada 24-30 iulie 2013. Tinerii sahisti se vor duela pentru un fond de premiere de peste 15.000 lei. Prin bunavointa sponsorului principal al Festivalului, SOFT NET CONSULTING, primii 100 de copii care se inscriu vor beneficia de cazare gratuita.

Dorin ANDREICA

Director Festival

ORGANIZATORI:

Clubul Sportiv Mediator Giarmata Vii (sportiv) si Asociatia PRO LOGOS (logistic)

PARTENERI:

Universitatea de Vest Timisoara, Fundatia Politehnica, AJSah Timis

SITE OFICIAL:

http://www.chessopen.net

Descarcati invitatia:

2 Comentarii

  • Alin

    Un concurs pentru juniori cum nu am mai vazut la noi in tara. Un fond de premiere foarte mare, 15.000 lei, si cazare gratuita pentru 100 de participanti. Chiar si cei care vor plati vor beneficia de cele mai mici preturi pe care le-am vazut la noi in tara pana acum, 15 lei / pat (in camera cu doua paturi). O sansa oferita tuturor cluburilor de a oferi un concurs puternic tuturor juniorilor in care vor sa investeasca. Dupa ce anul trecut PRO LOGOS a oferit premii mari si gratuitati marilor maestri, anul acesta se pare ca isi indreapta atentia catre cei mici.

    Se va organiza si concursul de seniori la Severin?

    aprilie 15, 2013 - 2:13 pm Raspunde
  • GETICUS

    Sa speram, ca se va organiza ALIN. tot in august

    aprilie 19, 2013 - 10:19 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.