Ieri au inceput la Caciulata CN de copii si juniori, editia 2013

IMG_1237

CLICK AICI PENTRU REZULTATE SI PARTIDE! http://chess-results.com/tnr96881.aspx?lan=1

001

Si anul acesta, finalele de copii si juniori au loc la Caciulata. Prezent la fata locului, subsemnatul va incerca sa surprinda atmosfera de la fata locului, dar intrucat se afla aici in primul rand in calitate de antrenor, nu va putea sa intre prea mult in amanunte in unele situatii, sau sa prezinte opinii personale.

Se afla prezenta aici aproape toata lumea buna a sahului romanesc, persoane din conducerea F.R.Sah, mari maestri, antrenori emeriti si nu numai samd.

Si se mai afla aici, in numar foarte mare, adevaratii sustinatori ai sahului romanesc. Stalpii de sustinere. Fara ei sahul romanesc ar disparea, pur si simplu. Nu, nu este vorba de sponsori, aproape inexistenti la noi. Este vorba doar despre parintii acestor copii. Ei sunt in cele mai multe cazuri si sponsori, si psihologi, si antrenori, si  tot  ce este nevoie.

Voi incerca in zilele urmatoare sa culeg cateva impresii de la parintii copiilor, ale caror impresii sunt mai putin cunoscute publicului larg.

Atat momentan, ma grabesc sa fug, incep copiii runda a 2-a!

4 Comentarii

  • Un parinte oarecare

    Domnule AdrianStanca2009,

    Nu va cunosc si , cel mai probabil, nici nu ne vom cunoaste.
    Vreau doar sa va spun ca ati ajuns la sufletul meu atunci cand, ati scris ca parintii acestor copii frumosi, sunt sustinatorii sahului romanesc.
    Va multumesc ca ati afirmat asta. Va doresc succes in activitatea pe care o aveti si satisfactii. Le meritati cu prisosinta caci, mergeti cu sufletul inspre sah.
    Cu deosebita stima.

    aprilie 3, 2013 - 7:30 pm Raspunde
  • nedelcu cristian

    Asteptam cu mare interes impresii ale parintilor si ale domnului Stanca …sper sa si faca timp sa ne prezinte macar doua ,trei impresii de inceput de turneu …

    aprilie 3, 2013 - 9:09 pm Raspunde
  • Comisarul Mizdrache

    Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, acesti parinti sunt taxati si pentru a se recupera fondul de premiere acordat la Campionatul National al Seniorilor. E mai simplu sa pui 2 lei in plus la cazare decat sa gasesti un sponsor,

    aprilie 3, 2013 - 9:15 pm Raspunde
  • adrianstanca2009

    Intr-adevar, toti insotitorii (parinti, bunici, antrenori) sunt taxati cu tot felul de taxe de organizare si de participare. Daca tot sunt taxati la greu, poate ar trebui infiintat CN de sah al parintilor, cu grupe separate pentru bunici.
    Nu scapa nimeni netaxat, iar la acest capitol Federatia a dovedit in ultimii ani ca poate sa fie foarte eficienta .

    aprilie 4, 2013 - 4:28 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.