Turneul de selectie 4, Romania 3+0 Chess Planet, 27 martie 2013 de la 21:15

Chess OK logo cu scrislogo FR Sah sectiunea online

In aceasta seara de la 21:15, pe serverul rusesc Chess Planet, are loc o noua actiune de selectie. Acest server, este unicul pe care se desfasoara turnee pe echipe de altfel foarte puternice, iar cadenta fixata de administratorii serverului (la turneele oficiale) este 3m+ 0s. De aceea, turneul nostru se va disputa in aceasta cadenta, pe durata a 9 runde.  Cititi cu atentie prospectul din interiorul acestui articol, pentru ca sunt amanunte importante privind username-ul pe care il puteti folosi si cum se intra in turneu (exista o parola).

Iata prospectul, asa cum este publicat pe site-ul oficial al sahului online romanesc SAH ONLINE – F.R. SAH:

Invitatie la turneul online

ce suplimenteaza cu 5 locuri, selectionata

Romaniei 3+0 pe Chess Planet

 

O noua actiune oficiala pe platforma rusilor de la ChessOK, cunoscuta mai bine de multi, sub denumirea Chess Planet. Acolo exista doua campionate cu premii pentru echipe: 1st League si Premier League. Sunt doua campionate puternice inchise (Round Robin) si se pot vedea la lucru nume destul de grele. Simultan cu ele, se desfasoara si turneul de calificari pentru 1st League. In acest turneu dorim sa inscriem si selectionata noastra. Dar sunt si alte competitii oficiale cu caracter permanent, nu asa importante ca cele mentionate anterior, dar de bun nivel si mare concurenta.

Turneul de selectie 4 ( am avut pana acum doua turnee de calificare+finala), va fi structurat pe 9 runde sistem elvetian, cadenta 3 minute/jucator pentru toata partida ( fara increment pe mutare). Primii 5 clasati ( inclusiv urmatorii care se afla la egalitate de puncte cu locul 5) vor fi admisi in selectionata noastra, dar locurile ocupate conteaza in ordinea din echipa.

Data disputarii: 27 martie 2013, de la 21:15 pe Chess OK (Chess Planet) in camera Tournament. Nume: FR Sah-Turneul de selectie 4.

Criiteriile de departajare pentru aceste competitii sunt cele ale server-ului:  1) Bucholz WP( fara cei mai slabi 2 adversari); 2) Scor Progresiv Pr.

Pot participa absolut toti doritorii, nu costa nimic, iar miercurea pe server au acces toti jucatorii la turnee.

 Va atrag atentia ca, in echipele reprezentative pot evolua numai jucatori care au ca nick sau username, propriul nume real ( in principal numele de familie). Deci, creati-va conturi cu nume reale si jucati cu acestea. Se recomanda spre ex. forma:  Tudorache_Marian, Marian_Tudorache , M_Tudorache  sau simplu Tudorache, in functie de cum este disponibil pe server.

    Aceasta este una dintre prevederile foarte importante in noul Regulament de functionare care este publicat pe FR Sah respectiv sectiunea online. Si nu numai pentru selectionatele nationale dar si pentru fazele finale ale competitiilor noastre de nivel national. Va dati seama ce inseamna sa ne invartim intr-o situatie a jucatorilor pe internet cu diverse nume si sa cautam cine este de fapt sa zicem, unul care a ales numele Mktvnl… Jucand turneul cu nick-uri diferite de numele dvs. riscati sa nu fiti acceptat in echipa Romania.

Chiar avand alt cont, pe Chess Planet nu-i greu de creat unul nou (asa ramaneti inscris in alte echipe cu contul vechi, iar cu cel nou intrati in selectionata noastra). Pentru cei care nu au mai avut cont, intrati pe site-ul oficial http://chessok.com/?page_id=145  si descarcati aplicatia care o sa va dea posibilitatea sa intrati pe serverul de joc ( pentru majoritatea este Windows OS). O instalati in computer si odata lansata apare o mica fereastra. Pentru cei care creaza un cont nou, alegeti Register (cei care au deja cont si respecta cerintele noastre, pun numele si parola, apoi Enter). Intai va fi noua mica fereastra in care scrieti numele si parola pe care le doriti pe acest server, dupa care o sa vedeti un formular pe care va rog sa completati datele.

In cazul cand unul sau mai multi jucatori (dintre cei clasati pe locurile 1-5) renunta la intrarea in echipa, si nu sunt alti jucatori la egalitate de puncte cu locul 5, se permite accesul urmatorilor clasati, pentru a inlocui pe cei care renunta.

A doua zi, dupa turneele de calificare, se publica rezultatele complete si lista provizorie a celor admisi. Orice contestatie se va prezenta cel mai tarziu pana vineri 29 martie 2013 orele 23:00. In caz de contestatie privind cheating, se va trimite partida cu explicatie in paranteza privind potrivirea cu mutarile de program. Oricum si noi sondam partidele in timpul si dupa turneu. Cu predilectie cele ale primilor clasati. Toate problemele sau reclamatiile se trimit la adresa:mxtudorache@yahoo.it .

Sambata 30 martie se publica lista admisilor definitiva, iar cei care nu doresc sa intre in echipa, trebuie sa anunte organizatorul despre acest lucru cel mai tarziu duminica 31 martie orele 23:00. In caz de loc/locuri disponibile, lista se completeaza si luni 1 aprilie orele 23:00 trebuie sa fie in forma definitiva.

Ulterior o sa stabilim criterii de prioritate in desemnarea pe mesele de joc, cand sunt disponibili prea multi jucatori, pentru meciul selectionatei intr-o competitie.

Parola de intrare in turneu va fi: Selectionata

Cand apasati butonul Join (dupa ce ati facut click pe numele turneului nostru), apare o mica fereastra in care introduceti parola. Apoi verificati la butonul Players, daca inscrierea a reusit.

Responsabil sah online F.R. de Sah,

         Marian Tudorache

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.