Miercuri 27 februarie 2013, doua turnee de blitz 3+0 pe Chess Planet

Chess OK logo cu scris

 

Nu avem SAHDB miercurea aceasta, deoarece sunt programate doua turnee fastblitz (3+0), care fac parte dintr-o actiune deja amintita aici. Stabilirea unei echipe nationale la aceasta cadenta si pe acest server rusesc, cu intentia de a o inscrie si participa la preliminariile 1st League. Echipa a fost creata astazi pe server si acum urmeaza sa stabilim componenta. 

Cele doua turnee se vor disputa de la 18:00 si 21:30 ( am ales ore diferite, pentru a da posibilitatea si celor mai mici de a juca, dar si celor care ajung mai tarziu acasa). Din pacate in privinta zilei de joc nu este nimic de facut. Eu pot pune turnee in orice zi, insa numai miercurea este acces liber  in camera Tournament pentru cei fara abonament. O decizie practic fortata pentru ziua de joc. Toate amanuntele le puteti afla  pe noul site aferent sahului online al FR Sah. Click aici. Sau intrati de pe site-ul FR Sah, prin click pe al treilea buton plasat pe bara din dreapta (usor de intuit datorita imaginii cu un laptop).

4 Comentarii

 • Gabi

  Felicitari! Acum ramane ca romanii care joaca sah pe diverse servere sa fie impreuna si sa participe la aceste turnee organizate. Poate vor demara cu un numar mai redus de participanti, dar in timp si cu rabdare, cred ca se va ajunge si la un adevarat campionat national online (de ce nu chiar cu sute de jucatori).

  februarie 26, 2013 - 11:16 pm Raspunde
 • nicu valahu

  Felicitari Mariane! Felicitari Federatiei!

  februarie 27, 2013 - 12:11 am Raspunde
 • dan bujor

  Felicitari Marian!

  februarie 27, 2013 - 11:02 am Raspunde
 • mtudorache

  Va multumesc! Era foarte important sa pornim si am avut sansa ca FR Sah sa inteleaga momentul just ( asa cum foarte bine am putea spune insa… cam tarziu, raportandu-ne la altii). Stransa colaborare cu Secretarul General al F.R. de Sah, d-l Palamar a permis crearea acestui punct de plecare. Nu va fi simplu si sunt convins ca se pot imbunatati multe. Experienta mea este imensa, dar asta nu ma poate ajuta mereu. Prin dialog si participarea dvs. se pot remedia eventuale defecte. Important sa gandim cum este mai bine pentru toti. Stiu ca unele aspecte nu convin ( tip nickname egal cu nume de familie), dar altfel nu cred sa reusim. Nu vad ce avem de ascuns. Apoi intrand in legalitate cum se spune, mi se pare absolut firesc. Mai stiu ca ma pot baza pe multi prieteni si oameni onesti si sunt convins ca o sa am sprijinul lor. Inca o data multumesc si va spun ca era foarte important sa gasim acest moment zero, de plecare.

  februarie 27, 2013 - 2:07 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.