SAHDB_54, miercuri de la 21:30 pe Chess Planet

   Nu uitati in aceasta seara, concursul traditional de pe serverul rusesc. Noi suntem interesati sa va oferim posibilitatea de a juca, acolo unde convine. Miercurea pe Chess Planet convine! Este liber in camera Tournament, adica pot juca si cei care nu au abonament. Oricum aici nu o sa fiti niciodata Guest ( decat daca doriti dvs. sa intrati asa pe server).

Miercuri 20 febr 2013 de la 21:30 pe Chess Planet, SAHDB_54

     9 runde sistem elvetian, 5m + 0s, individual+ echipe

SAHDB_54

Nicaieri nu poate fi perfect, dar o imbinare intre simplitatea si in acelasi timp prezenta tuturor optiunilor lui Chess Planet si viteza lui Playchess ca si grafica se apropia de perfectiune. Aici nu aveti decat sa apasati butonul de pe banda gri “Tournament” si o sa vedeti lista turneelor din ziua respectiva ( in alte zile nu le vedeti fara abonament). Cautati al nostru SAHDB_54 si dati click pe el sa fie incadrat ca in imagine. Apoi un singur click cu mare atentie pe butonul “Join” cel cu cruce verde. Ca sa verificati daca sunteti inscris, apasati butonul “Players”. De altfel daca sunteti inscris in locul lui”Join” apare”Leave” ( care se actioneaza daca vreti sa parasiti turneul). Turneul este individual+ team, ceea ce inseamna ca se face si clasament pe echipe. Se insumeaza punctele obtinute la individual de componentii aceleiasi echipe. Cei care nu fac parte dintr-o echipa, evident pot juca fiind interesati doar de clasamentul individual. Pe acest server nu exista pre-move ( ei fiind mai conservatori, probabil justifica in felul urmator: la tabla in sahul adevarat nu se poate muta, pana adversarul tau nu si-a completat mutarea si a pornit ceasul tau). Alte cateva informatii despre server gasiti AICI.

2 Comentarii

  • Iulian-Costel Hritcu

    la 5 minute s-ar putea sa am tupeul sa intru si eu, dar sa nu ma bateti prea rau 🙂

    februarie 20, 2013 - 2:36 pm Raspunde
  • mtudorache

    Saptamana viitoare (27 februarie) nu va fi la 5 minute (in consecinta SAHDB va lipsi), deoarece programez doua turnee de calificare la 3min+ 0sec. Unul la 18:00 si altul la 21:30. Primii 6 clasati din ambele concursuri, vor disputa finala Miercuri 6 martie de la 21:30, in sistem fiecare cu fiecare (Round Robin). Vreau sa inscriu o echipa nationala la turneele pe care ei le tin miercurea si conteaza drept calificari pentru 1st Ligue (se joaca la 5 mese). Acolo, cam tot ce este oficial se joaca la 3+0. O sa avem mai multe nationale (iata avantajul sahului online). Pe cadente de joc si pe servere. Acestea vor fi primele actiuni oficiale din acest an si cred ca asa este cel mai corect sa stabilesc componenta echipei, care pe langa cei 5 titulari va avea si 3 rezerve. Criteriile de baza pe viitor pentru selectie vor fi evident campionatele nationale. Dar pana la disputarea lor, avem nevoie sa stabilim intr-un fel cateva selectionate.

    februarie 20, 2013 - 4:04 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.