O noua etapa in dezvoltarea server-ului Chessfriends.com

Chess Friends revine mereu in ultimul timp cu noutati. Nu de mult, spuneam ceva despre campionatul lor, care insa nu avea premii. Acum, sunt obligat sa revin si sa va informez despre noile initiative pe acest server. Sambata si duminica, sunt programate trei turnee cu premii in bani adevarati. Nu sunt de “speriat” ca valoare, dar…sunt! Comparand cu alte site-uri sau servere de prestigiu, cred ca ei au varianta cea mai reala a banilor. Multi au ales conversia spre o moneda proprie, care ulterior s-a dovedit ca nu mai folosea prea mult. Castigai acea moneda, dar era utila doar sa cumperi abonament sau diverse produse de la ei ( la inceput se puteau retrage si bani, dar se vede ca nu le-a convenit, a se citi: lor ce le ramanea?). Pe Chess Friends, lucrurile stau altfel. Banii sunt adevarati ( asa putini cum sunt). Cititi in continuare amanuntele despre aceste noi turnee…

Cum se stia deja, exista un anumit spatiu pe server, unde se joaca pe bani adevarati. Am dat la vremea respectiva destule amanunte. Dar erau doar partide directe si numai pentru jucatori cu cont Premium (50 euro/an) sau Exclusiv (100 euro/an). Turneele pe bani, aparute de curand, par sa acorde posibilitatea de a le juca si celor cu cont Basic. Dar, acestia din urma, trebuiesc sa achite taxa de participare. In functie de importanta turneului, aceasta este intre 0,1 si 0,5 $. Am observat ca si la contul Basic, a aparut butonul “Portofelul”. Ceea ce in mod normal corespunde posibilitatii de a incarca bani pe contul dvs. si, evident in consencinta, posibilitatea de a juca turneele noi aparute. Incarcati atat cat doriti, ultima conditie fiind sa aveti un card electronic de pe care sa transferati bani. Inca o data, va spun ca exista si varianta pentru limba romana pe acest server ( www.sahonline.ro) si va ofer calendarul turneelor de sambata 17 noiembrie 2012 ( Cash Blitz 4 la 17:00 si Cash Blitz 5 de la 19:30), iar duminica 18 noiembrie 2012 ( Super Blitz 1 de la 19:00). Toate sunt blitz la 5m+ 0s. La primul taxa este 0,1$ ( Premium si Exclusiv nu platesc taxa) iar fondul de premiere este 3$. La al doilea, taxa este 0,2$ ( gratuit Premium si Exclusiv) cu un fond de premiere 5,3$. Duminica este alta treaba! Premium si Exclusiv tot gratuit, iar Basic 0,5$ taxa de inscriere. Dar fondul de premii este de 345$! Locul 1 castiga 30$ si nu mai putin de 100 de premii se acorda! Primele doua turnee sunt de 5 runde fiecare iar Super Blitz-ul este de 9 runde. Nu uitati un lucru important! Daca aveti cont Basic, nu puteti juca decat un turneu pe zi si maxim 15 partide la rating pe zi cu un maxim de 50 partide la rating pe luna. Deci nu irositi partidele sau jucati alte turnee, daca doriti sa participati la cele expuse de mine. De asemenea, nu uitati ca intrarea in turnee, dupa startul acestora, nu este posibila. Inscrieti-va deci din timp si incercati sa fiti logat la ora startului ( nefiind logat, chiar cu inscrierea din timp, tot nu veti fi introdus in turneu). Pe server este activ controlul anti-cheating si de obicei castigurile in bani sunt blocate pana la confirmarea de joc “curat”. La intalnirile directe, o partida castigata de un jucator cu rating mai scazut decat cel invins, era supusa automat la ulterior control mai amanuntit. Dupa care, in cazul de partida curata se deblocau banii.  Sa vedem ce metoda vor aplica la turnee. In general site-ul suporta toate browser-ele. Insa am avut surpriza sa vad ca Internet explorer 10 (pe care il au cei care ruleaza Windows 8 pe calculator) nu functioneaza. Google Chrome pare a fi solutia cea mai buna. Va doresc succes si bani!

1 Comentariu

  • mtudorache

    Felicitari lui Calin Remus pentru locul 2 la Super Blitz 1! Un premiu de 20 dolari a rasplatit performanta sa! Turneele continua zilnic din cate inteleg, ma refer la cele de tipul 3$ si 5,3$ ( luni spre exemplu sunt 3 turnee, la 17, la 19 si la 20:15).

    noiembrie 18, 2012 - 9:22 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.