Campionatul lunii noiembrie, blitz online pe chessfriends.com

Site-ul slovac www.chessfriends.com, continua campionatele interne online. Nu sunt premii, dar ei fac aceste campionate si mi se pare ceva normal. Personal consider acest site, ca fiind unul destul de bun si sigur.

In imagine, se vad deja detaliile finalei, care va avea loc duminica 11 noiembrie 2012.  Adaug doar, ca ora pentru Romania  trebuie sa fie 19:00 (ceea ce vedeti acolo este ora Italiei, pentru ca serverul detecteaza automat de unde intrati). Taxa de intrare este un tichet de nivelul 2.  Cei care au un cont platit, pot juca direct finala. Cei fara cont platit,  pot obtine tichetul, jucand turneele de calificare si intrand intre primii 15 clasati. Deci, urmariti programul turneelor de calificare pe site-ul lor si nu irositi partidele cu rating (15 pe zi, maxim 50 pe luna) si dreptul la un turneu pe zi (cum este prevazut pentru cei fara cont platit). Partidele fara rating pe site, sunt nelimitate. Va doresc succes! Pentru varianta in limba romana accesati aceasta adresa: www.sahonline.ro .

1 Comentariu

  • mtudorache

    Probabil ultimele 15 tichete pentru finala de maine ( daca nu vor pune in ultima clipa un alt turneu de calificare si maine, inaintea finalei), se vor acorda in aceasta seara. Desi finala se va juca la 5m+ 0s, ei au politica interesanta. Calificarile se joaca pe mai multe cadente. Turneul din aceasta seara va fi la 10m+ 0s, de la 19:00 ora Romaniei. O sansa in plus de a prinde finala si pentru cei care nu agreeaza timpul prea scurt. Ceea ce trebuie sa repet, este ca pe acest server, turneul odata inceput, nu se mai admit inscrieri.

    noiembrie 10, 2012 - 9:46 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.