Chat – Superliga echipe – Mamaia 2012 – Runda IX

     Incercam sa fim aproape de iubitorii sahului cu ocazia celor mai importante competitii pe echipe ale anului: Superliga si Divizia A. Sunt persoane care simt nevoia sa comenteze mutari sau situatii de la diferite competitii, impreuna cu alti prieteni sau iubitori ai sahului, in timp real, odata cu desfasurarea partidelor. Superliga nationala 2012, de la Mamaia, este un eveniment important cu participare deosebita. Intrati pe chat ( click pe imaginea de mai sus) si incurajati echipa favorita sau sportivul favorit, exprimati-va opiniile si comentati  despre sah! 

Transmisiile live vor fi aici

Runda 9 va fi transmisa aici si va incepe la ora 10,00

Runda 9  masculin rezultate aici

Runda 7  feminin rezultate aici 

Descarca partidele aici:

ALTE POSTARI RELEVANTE

7 Comentarii

  • Malatesta

    Am urmarit emotionat on meci transmis LIVE cu 6 remize in 14 minute.Se poate imagina o ofensa mai mare,o “bascaleala” la adresa celora care, duminica si-o sacrifica pentru a vedea SAH???

    septembrie 30, 2012 - 1:13 pm Raspunde
  • Malatesta

    Felicitari sincere si cordiale domnului Sergiu Grunberg si echipelor conduse de domnia sa!!! AEM TIMISOARA este de peste 2 decenii “port-drapelul”sahului romanesc”.Am insa convingerea ca fara managementul,pasiunea,perseverenta si profesionalismul domnului Grunberg,doar “circumstantele favorabile” NU erau suficiente!
    Pacat ca NU poate fi “clonat”!
    Bravo AEM,bravissimo Sergiu!

    septembrie 30, 2012 - 1:47 pm Raspunde
  • Gabi

    Au fost destule partide interesante, cu de toate, inclusiv “orbiri” si erori neprovocate (poate doar de criza de timp sau de supraconcentrare).
    ex din ultima runda: mut. 57 a lui Neagu, cu piesele negre, in partida cu Dragomirescu Robin

    septembrie 30, 2012 - 2:32 pm Raspunde
  • Malatesta

    Si???

    septembrie 30, 2012 - 3:13 pm Raspunde
  • mtudorache

    Am urmarit toti cu pasiune si in functie de timpul liber avut la dispozitie ( mai ales in timpul saptamanii). Felicitari echipelor castigatoare CSM Bucuresti la feminin si AEM Luxten Timisoara la masculin! Am avut de toate, partide foarte interesante dar si cateva greseli sau ratari. Acesta este sahul! Punctul este ca se puteau evita acele remize in cateva mutari ( stiu, nu evita anumite intelegeri tacite sau nu, dar toti aplica aceste reguli), prin reguli simple, care vad ca deja, la copii au fost puse pe tapet. Nu pot sa nu remarc si excelentul rezultat al celor de la Baia Mare. Ca transmisie, sunt convins ca cei de acolo au facut tot posibilul, dar intotdeauna se poate si mai bine. Solutii sa vedem un meci intre doua echipe cu tablele simultan, cu sau fara engine ar aduce standardul cel mai ridicat. De asemenea macar un meci cu inca 3 table la feminin, era binevenit. Cand vezi anumite transmisii, sigur vrei mai mult. Dar una peste alta, faptul ca am putut viziona partide de acolo live, este deja un lucru bun pentru noi. Despre chat…al nostru a fost curat si nevizitat, dar cel de acolo, a fost prea “poluat”. Probabil cum admin-ul de acolo spunea la un moment dat, trebuia sa poata scrie doar cei inregistrati. Opinii personale sau mai mult propuneri, cele spuse mai sus.

    septembrie 30, 2012 - 4:15 pm Raspunde
  • Malatesta

    Tot ce spui e de bun simt si ader intru totul!
    Sa speram ca la anul va fi mai bine!
    Greseli au au fost,deci avem de unde invata,Dar ,vorba lui Musatescu:”cand n-om gresi din ce vom mai invata??”

    septembrie 30, 2012 - 5:46 pm Raspunde
  • Gabi

    Si atat, a fost doar o remarca.
    Nefiind simpatizant al niciunei echipe, poate doar al unor jucatori, m-am uitat la toate partidele din Superliga, e adevarat, nu live.
    Apropos de remizele “scurte”, acestea nu vor disparea decat printr-o schimbare a regulilor internationale, subiectul e vechi si personal nu cred ca asta ar fi o mare problema, in conditiile in care se joaca pe echipe si mai ales in ultima runda. Nu cred ca a fost influentat clasamentul final.
    Si mie imi displac profund remizele, dar e dreptul jucatorului caruia i s-a propus remiza de a accepta sau nu.

    septembrie 30, 2012 - 5:49 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.