Campionatul lunii septembrie 2012 pe Chess Friends

A fost o vreme cand aveam turneele noastre pe Playchess si era destul de interesant. Am cunoscut oameni extraordinari si am avut in turneele noastre jucatori importanti sau care ulterior au devenit foarte cunoscuti. Cred ca lucrurile placute raman ( au fost si ne-, dar in general devin lipsite de importanta sau ne ajuta sa evitam) si sunt convins ca turneele vor continua. Dar, vreau sa va aduc la cunostinta si alte locuri interesante, nu pentru reclama ( nu as avea niciun interes), ci pentru ca se pot juca anumite competitii fara a plati ceva ( desi serverul are destule restrictii).  Foarte important este, ca are si afisare in limba romana.  Adresa originala este www.chessfriends.com, iar cea pentru limba romana este www.sahonline.ro.

Update: Un alt turneu de calificare, astazi 16 sept 2012 de la 19:00, 7 runde la 10+0. Primii 15 clasati, obtin tichet de inscriere in finala care se desfasoara luni 17 septembrie 2012, de la 19:00 in formatul 7 runde la 5m+ 0s.

Eu unul, cred ca am conturi peste tot, unde se poate juca online. Am vazut deci multe locuri. Cel german ramane ( desi uneori nu inteleg in totalitate de ce) in varful piramidei. Dar Playchess costa, iar un cont fara serial este destul de restrans in posibilitati. Mai sunt locuri tip: Chesscube, Chess Planet ( aici imi pot face reclama, fiindca in fiecare miercuri organizez eu, de la 21:30 elvetian 9 runde la 5 minute/jucator si o fac miercurea pentru ca pot juca si cei fara cont platit), Chess.com, PlayOK, MyChess si multe, multe alte servere, unde se poate juca destul de bine. Serverul Chess Friends, este relativ nou, slovac ( bravo lor!) si cu multe optiuni pentru un cont Premium. Un cont fara plata, se poate face si ei permit inca destule optiuni. Se poate juca unrated cat va tin puterile! Restrictiile vin la rated si turnee. 15 partide rated pe zi, dar nu mai mult de un total de 50 partide pe luna. De asemenea pentru fiecare zi, aveti dreptul la un singur turneu. Va spun acest lucru, deoarece chiar astazi are loc un turneu de calificare pentru campionatul lunii septembrie. Creati-va cont, dar tineti-va dreptul de turneu, pentru diseara la 19:00! Si pastrati de asemenea, 7 partide rated. Este un loc interesant si il propun, sau va aduc in atentie acest server.

Atentie! Ora de start este 19:00 a Romaniei. Ceea ce vedeti este ora Italiei, deoarece serverul detecteaza automat de unde am intrat. Personal, doream steagul Romaniei insa in competitii imi afiseaza in mod automat pe cel al Italiei.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.