Olimpiada de Sah 2012, Istanbul. Partide live. Perechi runda 1.

PARTIDE LIVE AICI  sau AICI

(ora 15.00)

OPEN

Runda 1:   Siria – Romania

Bo. 102   Syria Rtg 25   Romania Rtg ½ :3½
23.1 FM Al-Tarbosh, Ward 2271 GM Parligras, Mircea-Emilian 2618  0 – 1
23.2 Iyti, Basher 2264 GM Marin, Mihail 2548  0 – 1
23.3 Hammoudi, Ali 2155 GM Vajda, Levente 2612  ½ – ½
23.4 Azam, Zeno 2187 GM Nevednichy, Vladislav 2554

(tabloul  complet al rundei  1 aici )

Feminin

Runda 1:  Luxemburg – Romania

Bo. 72   Luxembourg Rtg 10   Romania Rtg ½ :3½
9.1 WIM Steil Antoni, Fiona 2173 IM Foisor, Cristina-Adela 2402  0 – 1
9.2 Marie, Boyard 2035 WGM Cosma, Elena-Luminita 2352  ½ – ½
9.3 Boyarchenko, Vlada 1755 WGM L’ami, Alina 2372  0 – 1
9.4 Kremer, Nadine 1788 WGM Sandu, Mihaela 2246

(tabloul  complet al rundei  1 aici )

ALTE POSTARI RELEVANTE

  • pepeman

    Pagina organizatorilor e la pământ, nu se încarcă neam, iar la cea de-a doua adresă nu se pot urmări decât câteva meciuri. Dacă la olimpiada trecută ne-a lipsit echipa, acum ne lipseşte informaţia. Iar apoi ne lamentăm că şahului nu i se acordă importanţa cuvenită, bla-bla-bla.

    august 28, 2012 - 3:25 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Sper sa terminam undeva intre locul 20 si 30 …orice clasare dupa locul 30 va fi considerata esec …iar o clasare inainte de locul 20 va fi considerata minune .La feminin …cred ca se va obtine un loc onorabil .

    august 28, 2012 - 4:58 pm Raspunde
  • Cristescu Ion

    Pagina nu se incarca.Va bateti joc de oameni. Sunteti incompetenti.Retrageti-va.

    august 28, 2012 - 7:56 pm Raspunde
  • dan bujor

    Pagina apartine organizatorului din Turcia, noi doar am pus linkul catre ea (daca acuzele ne erau adresate).

    august 28, 2012 - 10:09 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Apology!
    Dear Friends,

    As organisers of 40th Chess Olympiad, we try to do our best, to make you follow this great event in the best level. However, today, we have had many mistakes in live transmission, including Thailand – Turkey Match. Although it is not the mistake of TCF, I apology on behalf of FIDE and TCF and I promise you we will do our best and tomorrow you will not have this mistake. Tune us!

    Ali Nihat YAZICI

    President of TCF

    Daca aveti nevoie de traducere domnule Cristescu Ion, o pot face pentru dumneavoastra.

    august 28, 2012 - 11:21 pm Raspunde
  • mtudorache

    Domnule Cristescu, dvs. stiti ce fericit ati fost ca nu vi s-a incarcat? In primul rand daca nu cunoasteti nimic despre internet si site-uri sau bloguri nu va aruncati la aprecieri nefondate. In al doilea rand, daca vi se incarca pagina, probabil ca aruncati cu noroi in echipa noastra masculina ( speculez asta, pentru ca vad sunteti un pic impulsiv). Peste tot, inclusiv pe Playchess transmisia se preia de la organizatori. Echipa noastra era trecuta ca a pierdut cu Siria 1-3! M-am uitat pe partide si iar m-am uitat si nu-mi venea sa cred cat de neatent au jucat ai nostri si daca un accident este firesc sa se mai intample, nu intelegeam cum de chiar toti au prins o zi asa nefasta. A fost o harababura totala, pe care dupa cum vedeti au si recunoscut-o. Din fericire, scorul era total diferit…dar unii s-au consumat un pic de suparare.

    august 28, 2012 - 11:36 pm Raspunde
  • Cristescu Ion

    Domnule Mtudorache, nu stiu cine sunteti si nici de ce va bagati ca musca-n lapte sa raspundeti. Sunteti cumva organizatorul sitului? Daca da, sa va fie rusine, sunteti incompetenti si ar fi bine sa va retrageti si sa stergeti situl. Aprecierile sunt fondate deoarece situl nu se poate accesa. In Dvs. as putea arunca cu noroi pentru ca sunteti pentru mine nimeni, dar niciodata in cei care reprezinta Romania, indiferent de rezultatele obtinute in competitii. Sfatul meu: ocupati-va de ceva la care sa va pricepeti sau daca nu va pricepeti la nimic, taceti. Multumesc. Ing. Cristescu

    august 29, 2012 - 1:35 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Domnule Cristescu, parca sunteti de la securitate, la felul cum raspundeti si aruncati cu noroi.Puteti alege alte siteuri sa vizionati, stiu ca exista multe pentru injuraturi, polemici si insulte. Unde vreti sa ne retragem, in munti sa continuam sa scriem dupa posibilitatile si timpul fiecaruia? Cred ca cel mai bine va pricepeti a critica si insulta gratuit, fara macar sa cunoasteti cauza sau fenomenul. Cum incepe o competitie importanta, cum se naste un “Domn Cristescu”, care abia asteapta sa se apuce de cine stie ce moment sa atace vreun component al nationalei. Pentru ca sunteti nou pe aici si se vede si in acest domeniu al internetului, Marian Tudorache este unul din editorii acestui site si poate sa isi spuna parerea liber aici. Eu zic sa va ocupati de ceea ce stiti mai bine: polemica. Dar pe alt site sau blog unde vi se permite sa vorbiti ca la tarus, domnule asa zis inginer. Succes si polemica reusita pe alte taramuri, Domnle Cristescu, inginer in polemica!
      PS Nu am inteles niciodata de ce inginerii si doctorii trebuie sa mentioneze Ing Cristescu, Dr.Popescu…Ce legatura are profesia cu numele, nu am inteles niciodata. Probabil ca se incearca din start o etalare ce indeamna la atentie:” Baa, eu sunt inginer, doctor. Inchideti naiba siteul asta ca asa vreau eu, Cristescu”
      Sincer mi se pare ca suna urat sa iti spui profesia cand ti se cere numele. Sahist Georgescu, Somer Grigore, Brutar Iftode, Gunoier Marinache, Iluzionist Basescu…

      august 29, 2012 - 2:15 pm Raspunde
  • Cristescu Ion

    Nu domnule Nicu Valahu, nu am nevoie de traducere, sunteti excesiv de amabil. Sa stiti ca nici azi nu se pot urmari partidele, nici macar cele de ieri (ale reprezentantilor Romaniei, bineinteles). Daca aveti nevoie sa va traduc in engleza, va rog sa-mi comunicati.

    august 29, 2012 - 2:34 pm Raspunde
  • Calin Dragomirescu

    Iulian, trebuie explicat simplu ca nu a mers site-ul organizatorilor. Eu m-am uitat direct acolo si chiar m-am ingrozit, am crezut ca au pierdut baietii meciul. Totusi am sperat mereu ca e o greseala, deoarece si la Pakistan – Moldova scria 3-0 si eram sigur ca nu are cum sa piarda Bologan cu albele. Cel mai important este ca au batut ai nostri si ca azi merge mai bine. Hai Romania.

    august 29, 2012 - 2:35 pm Raspunde
  • Cristescu Ion

    Esti total needucat domnule ceausescu. Numele va tradeaza…

    august 29, 2012 - 2:35 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Multumesc domnule Cristescu.Formula dumneavoastra magica este propozitia si o jignire in ea, cel putin…

      august 29, 2012 - 5:10 pm Raspunde
  • Georgel

    Ceausescu Iulian ipotetic vorbind acuma,daca vreodata se inampla sa devii cavaler al Imperiului Britanic si sa ingenunchezi in fata maiestatii sale Regina Elizabeth a 2 a 9 a etc,si sa fii innobilat cu titul de SIR,atunci toata lumea o sa ti se adreseze cu Sir Iulian Ceausescu par expl Sir.Bobby Charlton,Sir Elton John,Sir David Beckham si lista poate continua,mai eu sper ca tu pricepi ceva,la fel e si cu titlul de doctor,inginer,etc etc,eu cred ca mai urat suna ce faci tu aici prin comportamentul tau si mai ales ca practic elimini din start orice forma de democratie care aici pe acest site pe care cu onor te lauzi ca il patronezi,mai inseamna si libertatea ideilor si promovarea lor indiferenta ca tie iti convine ori ba,separe ca mottoul tau este cine nu e cu noi e impotriva noastra,hai sai dam la cap etc etc.
    Nimeni nu a atacat nici o nationala si nici pe jucatori sau antrenori,apropo,parerea mea ca sahist care chiar ma pricep mai bine decat tine la acest sport,ma intreb de ce antrenori valorosi ca Vali Stoica,Sergiu Grunberg,Mihai Ghinda,Pavlov Mircea,antrenori care au adus glorie si medalii cu loturile olimpice feminine in trecut acum observ ca sunt pe linie moarta si se tot apeleaza la Szabo Gergely care cu tot respectul nu prea face o selectie corecta,Corina Peptan juca la un amarat de trofeu centroocop si nu are loc la olimpiada??? hai sa fim seriosi.
    Ceausescu Iulian…si ca sa mai intelegi multe….mai e treaba si de cultura….kakaia cultura?? deh,ie cam grele.
    Bafta multa cu siteul vostru,si cica lupu cu parul schimbat e numai o gluma a lui vanghelie,o fii oare adevarat?
    TRAIASCA DICTATURA DRAGI TOVARAI SI PRETINI

    august 29, 2012 - 3:11 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Georgel, Cristescu sau vrei sa iti spun pe numele tau adevarat? Cand ataci pe cineva, fara sa te intrebi de ce, cred ca este normal sa fii moderat. Atata timp cat iti tot dai nume false si ataci fara motiv siteul, pe Marian Tudorache si cam pe toti ce comenteaza, cred ca trebuie sa fim atenti la tine. Poate ca democratia in mintea unora, reprezinta jignirea tuturor fara a fi tras la raspundere, caci deh, stim sa ne dam nume false, dar ne tradeaza IP, din nefericire.
      Din fericire, altii judeca faptele noastre si ceea ce facem si am facut bun in viata, iar tu NU esti judecatorul dintre o cauza oarecare si merite pe care ti le atribui. Noi incercam sa facem curat in ograda noastra, cat timp sunt atacate persoane fara motiv.
      Transmisia pur si simplu nu a mers, iar noi am pus doar o adresa de link directa spre siteul unde s-a transmis live.
      Prea multa atentie strica, ai reusit asadar sa atragi atentia asupra ta. Asta era si scopul se pare. E cazul sa ne uitam la Olimpiada, caci de 4 ani nu am mai vazut baietii jucand…

      august 29, 2012 - 4:22 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Ma intreb si eu, de ce cand incepe o competitie apar trepadusi cameleonici, ce se iau ba de un antrenor, ba de un sahist. Gergely Szabo e barfit pe la colturi, insa de ce oare nu ii spune acest Anteu al internetului in fata, ce are de spus? Atunci inclin sa cred ca Gergely este prea puternic si prea bun, daca e contestat de acest Georgel, Cristescu si cate vor mai veni. Cum spuneam in primul comentariu, a venit Olimpiada si cei care ne reprezinta culorile nationale se lupta din greu si vor sa aduca un rezultat cat mai bun. Hai sa ii contestam dupa turneu cu argumente realiste nu cu laude despre cine sunt eu si cat de bine stiu eu sah, Cristescu, ce am si o cultura deosebita. Cultura rezida din comentarii si tinde spre ceea ce ati vrut sa aruncati spre Tudorache intai, apoi spre Gergely si cred ca vor mai urma si altele. Din cazemata si lumea de unde ne scrii si esti un zeu, nu vezi ca esti sub nivelul marii si al solului. Ma intrebam de unde gaseste asa de repede noroiul sa il arunce.

      august 29, 2012 - 4:33 pm Raspunde
  • mtudorache

    Cred ca nu au sens comentariile…Eu ma inchin in fata unor asemenea genii! Dar, oricine are habar de un picut de internet, stie ca nu este mare “inginerie” sa pricepi ceea ce s-a intamplat. Si daca va recomandati academician, nu ma impresionati. Nu pentru ca nu am respect fata de titlu si studii, ci pentru ca unde ma bazez, il contrazic si pe Obama. Intamplator ma ocup si eu de astfel de chestii pe internet. Stiu cum se fac si am dat deja o explicatie generala, aceea, ca absolut toata suflarea preia site-ul oficial. Apoi fiecare face partidele sa fie vazute cum vor si aplica motoare live sau mai stiu eu ce. WordPress este o platforma ceva mai rapida decat Blogspot, insa oricum cine are o conexiune lenta nu se va descurca ( pe gprs, cred ca este un vis sa se incarce pagina). Dar in mod logic, cei de aici au pus si alternativa spre Chessdom, care preia insa partide la alegerea lor si banuiesc, vor fi cele de atractie principala. Nu stiu de ce v-as raspunde d-le inginer, dar o fac. Ma pricep! Si nu mi-au trebuit nici studii. Doar asa…s-a lipit de mine si gata. Ca musca de lapte. Iata de ce ma bagam in seama, chiar fiind constient de neinsemnatatea mea imensa in sah si pe internet, pentru care nu ma rusinez de nicio culoare.

    august 29, 2012 - 4:11 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    da

    august 29, 2012 - 6:13 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Adica sunt de acord cu Dl Ceausescu Iulian …pentru Georgica …dl Sergiu Grumberg nu este pe linie moarta …este capitan al echipei masculine de la Olimpiada.

    august 29, 2012 - 6:17 pm Raspunde
  • dan bujor

    Credeam ca a fost clar de la inceput ca nu ne ocupam de transmisia partidelor (am vrea noi) si ca sincopele in transmisia acestora se “datoreaza” organizatorilor (nici astazi lucrurile nu sunt mai bune). Speram ca a fost usor de inteles pentru orice “sir” Georgel (sau Cristescu, cu sau fara patalama de inginer). Cei cu posibilitati tehnice superioare (sau alte capacitati paranormale) sunt invitati sa transmita meciurile in direct (si sa ne spuna si noua unde, ca sa vedem si noi).
    Altfel ma bucura victoria baietilor in fata Austriei, si speram sa castige si fetele (la ora asta e inca 1-1). Poate ar trebui sa ne concetram pe aceste lucruri si nu la aruncarea cu “vitrion”. Numai bine tuturor!
    P.S. O felicitam pentru victoria de azi si pe Sabina Foisor, careia ii uram si La multi ani! (si victorii) pentru ca maine e ziua ei.

    august 29, 2012 - 6:19 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Pentru Jorj …nu mai spune ca te pricepi la sah mai bine decat altii …spune doar ca te pricepi si tu .Dupa aprecierile mele esti cel mult candidad maestru …adica la fel ca dl Ceausescu .

    august 29, 2012 - 6:28 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Nenea Cristescu nu merita niciun raspuns …oricine stie ca transmisia partidelor nu o face blogul…Sah cu Ceausescu …

    august 29, 2012 - 6:33 pm Raspunde
  • dan bujor

    Si fetele au batut (trei remize si o victorie, Mihaela Sandu), asa ca avem inca o zi (sahista) frumoasa.

    august 29, 2012 - 7:00 pm Raspunde
  • Georgel

    Ceausescu Iulian,mare expert in IT si computere si doctor in chess…tovarase ai afirmat ca sunt unul si aceelasi cu dl ing.Cristescu,eu zic ca nu sunt,dar hai sa facem o prinsoare/ramasag/pariu….uite…daca eu sunt stimabilul domn Cristescu cer scuze tuturor si promit sa ies gol pusca prin Bucuresti cu o pancarda pe care o sa scriu ce vrei matale….dar daca NU sunt domnul inginer Cristescu???? promiti sa iesi matele in Giurgiu nu gol pusca,sa zicem cu o pereche de bikini si cu o pancarda pe care sa scrie eu Ceausescu Iulian sunt afon la IT si din nestiinta am acuzat pe Georgel ca e dl inginer Cristescu?
    e usor sa arunci cu vorbe tovarese si mai apoi sa taci malc eventual sa mai cenzurezi si mesajele.

    Nedelcu Cristian ce raspuns sa dau unui impingator de lemne care alerga cu ranga pe internet dupa conu Pessi?(sunt mesajele dvs chiar aici pe siteul tovarasului Ceausescu referitoare la conu Pessi care a indraznit sa faca o remiza si castige si el un ban).

    Poimaine se termina Trofeul Centroocop unde neselectionata la olimpiada feminina ,Corina Peptan domina concursul(impreuna cu Grungberg Mihai) si nu observ un articol,un rand,o stire ceva referitor la turneu.

    Campionatul Frantei sa terminat,Istratescu a jucat remarcabil si la fel,nici macar un rand o virgula despre jocul lui Andrei,in schimb cand e vorba de un interviu ceva mai mai ca ii pupati…undeva.

    Mersi frumos Ceusescule ptr cenzurarea mesajelor ieri,ce sa faci si tu cand te simti depasit cu ARGUMENTE,aplici cenzura,asta e,o sa ne mutam pe alte siteuri de sah

    august 30, 2012 - 9:46 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.