Festivalul International de Sah PRO LOGOS. Drobeta Turnu-Severin 3-8 august

Maine 3 august,  se va da startul unei competitii inedite in peisajul sahist romanesc actual. Formula aleasa de  organizatorii festivalului de a separa turneele pe sectiuni de valoare, nu este noua pe plan international. Pe plan local, este un gen de turneu ce merita luat in seama si de alti organizatori  in viitor.

Jucatori inscrisi, premii si informatii le puteti afla din linkurile de mai jos.

Lista cu jucatori inscrisi Turneu A aici

Lista cu jucatori inscrisi Turneu B aici

Lista cu jucatori inscrisi Turneu U12 aici

SITE OFICIAL AICI

P.S. Trebuie remarcat cu aceasta ocazie,  frumosul gest al organizatorilor  de la ” PAB Romania Open” oferit jucatorilor prezenti la turneul din Arad, in  a le asigura un autocar  pentru cei care participa  si la acest turneu.

Gens una Sumus.

10 Comentarii

  • Gabi

    Interesant circuit turistico-sahist sau invers:) Arad – Drobeta. Chiar sunt curios cati or sa vina de la Arad. E o chestie …

    august 2, 2012 - 7:08 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Maine vedem …la sedinta tehnica …oricum este greu sa intreaca turneul de la Arad .Am sa postez mai multe comentarii pe masura ce o sa am mai multe informatii .Pe cat mai curand posibil .

    august 2, 2012 - 7:42 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Pacat de acest inceput rau …nu se face asa la un turneu care se respecta …nu se depaseste ora de incepere …nu au afisat nici macar participantii pana la 11 …au inceput prost …nu se compara cu Aradu .

    august 3, 2012 - 10:08 am Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Nu se transmite nicio partida in direct …destul de rau la un asemenea turneu cu multi MMI si Mi…dar ce putem face …sa trecem peste asta si sa comentam putin cele doua turnee .

    august 3, 2012 - 11:17 am Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    O mare surpriza a primei runde este victoria lui Tomici Stefan la m.i. Boris Itkis …care la Arad a avut un turneu destul de bun …asa este cand joci doua turnee la rand…mai dai cu piciorul gresit de te bat juniorii de 15 ani .

    august 3, 2012 - 12:46 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Ionut a castigat demult …dar vad ca rezultatele ta turneul b nu apar …destul de ciudat …merge greu netul in Oltenia .

    august 3, 2012 - 1:13 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Favoritul meu de la turneul B este Chetrari Nikita …un moldovean de numai 11 ani …care deja l a incurcat pe numaru 2 din concurs galateanu Smarandoiu Adrian cu o remiza .In runda de la ora 17 e ca si castigat la Lutu Sabin …Multa Bafta !!!

    august 3, 2012 - 3:07 pm Raspunde
  • Patzerul

    Surpinzatoare remizele din runda 1 la turneul A

    august 3, 2012 - 5:30 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Nu poti deveni sahist fara un antrenor bun …dar tot ce este bun este si scump …prin urmare nu poti deveni sahist bun fara parinti instariti …deoarece antrenamentele, alimentatia si turneele la care trebuie sa participi de mic …costa cat palatul lui Gigi Becali .

    august 4, 2012 - 7:27 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Adevarat este ce spui! Ca tot traim zi de zi Olimpiada de la Londra, la televizor si pe internet, am citit un articol despre o medaliata chineza( si sunt cateva zeci pana acum!) care povestea de duritatea si restrictiile pe care le-a indurat pentru a ajunge aici. De multe ori, aflata la pregatire in cantonamente, vorbea cu parintii si le spunea ca nu mai rezista, dar a rezistat si pregatirea aceasta spartana s-a concretizat in medalie de aur. Un adevar crud inserat printre randurile articolului era acela ca in comunism, statul suporta mai toate cheltuielile pentru pregatiri si gratuitatea predomina, pe cand in capitalism poti sa ai cea mai buna pregatire doar cu costuri insemnate. Multa dreptate ai ca se investeste enorm pana sahistul ajunge sa devina promitator. Iar cand ajunge o promisiune pentru viitor, se lasa de sah sau nu mai sunt bani…

      august 4, 2012 - 9:05 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.