PAB ROMANIA ARAD OPEN 2012. Turneu International de Sah 27 iulie – 2 august.

4 Comentarii

  • Nedelcu Cristian

    Da …si dupa parerea mea acest turneu de la Arad este cel mai puternic turneu open din Romania …inaintea celor de la Iasi si de pe LITORAL .Insa vine din urma turneul de la Severin care este la prima editie de aceea astept sa vad cat de reusit va fi .Anul acesta merg la Severin iar la anul o sa merg la Arad sunt prea apropiate ca data unul de celalant si nu pot sa merg la amandoua .Mult succes turneului de la Arad !

    iulie 24, 2012 - 9:26 am Raspunde
    • ceausescuiulian

      M-am bucurat mult sa vad ca ai revenit in turnee, Cristian si nu ai evoluat rau. Succes si multa bucurie si pofta de sah la Turnu Severin. Mai ales ca atat timp cat ne dorim sa participam si sa ne aparam sansele, exista aceasta lumina in noi, cat putem sa o mentinem cat mai puternica. Si mie imi lipsesc turneele, iar setea de ele nu poate fi astamparata prea des, din varii motive. Acum 13 ani, dupa eclipsa de soare a secolului trecut, am fost prezent la “Vara sahista Craioveana”. Ma intreb uneori de ce imi este mai dor: De Craiova sau de maestrul Adrian Paunescu…?!

      iulie 24, 2012 - 7:04 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Frumos spus ! Se vede ca sunteti un optimist incorigibil …eu sunt mai pesimist de felul meu .Am 46 de ani si numai pot avea in sah decat rezultate izolate …intamplatoare .Ceea ce ma bucura este ca Ionut a reusit un turneu mult mai bun decat mine …dupa o pauza de aprox 10 luni in care s a pregatit pentru bac .De fapt daca intra si la Fac de Drept el o sa participe la Severin din partea familiei .Eu sper sa am minim 2 turnee pe an …in care sa mai fiu si eu alaturi de sahisti .Acum nu mai sunt sahist …sunt doar prieten cu sahistii .

    Inca odata …La multi ani !…si indeplinirea tuturor dorintelor….

    iulie 24, 2012 - 8:20 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Multumesc mult asemenea! Cam tot locul lui Ionut am ocupat si eu atunci. Cred ca era normal sa joace mai bine Ionut, mai ales ca joaca solid si bine, atunci cand o face…Sa dea Domnul sa intre si la Facultate si sa prinda si “bonusul” din partea familiei:)
      As face o corectura importanta la ce ati zis. ” Acum nu mai sunt DOAR sahist…sunt SI prieten cu sahistii”. Nu de alta dar suna mult mai bine si cred ca o meritati pe deplin. Sahisti sunt toti cei care practica sub o forma organizata acest sport al mintii. Si jucatorii legitimati sunt SAHISTI Legitimati , iar cei care joaca prin parc cred ca se pot numi Doar jucatori de sah, practicand doar pentru placerea lor sahul.
      Asa ca nu sunteti doar sahist…de acum. Multumesc la fel si sper ca sa vi se implineasca dorintele, mai ales cele ce se refera la Ionut! Toate cele bune!

      iulie 24, 2012 - 9:50 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.