Un gand bun pentru Gabriela Olarasu

In aceste zile colega noastra si prietena noastra marea maestra Gabriela Olarasu se afla in coma in urma unui atac vascular.

Sa ne rugam pentru Gabriela Olarasu si sa credem cu totii ca se va intampla o minune in viata ei si va reveni printre noi!

Multipla campioana nationala, componenta a echipelor olimpice ale Romaniei, titulara de frunte in echipele Universitatea Bucuresti, Policolor si AEM, o persoana inteligenta si instruita, Gabriela si-a castigat de-a lungul anilor stima si admiratia si prietenia multor oameni din lumea sahului si nu numai.

Dovada sta multitudinea mesajelor de incurajare si urarilor de insanatosire venite atat din tara cat si din strainatate.

In aceste zile sa ne rugam si sa speram in vindecarea ei. Varsta ei, conditia ei de mama si sotie, de profesoara de sah, dar si dragostea celor din jur ne indreptatesc sa credem in revenirea ei la o viata normala.

Daca fiecare dintre noi crede in adancul sufletului in miracole, cu siguranta Gabi merita unul.

Sergiu Grunberg

3 Comentarii

  • Dr.Gabriel Lakatos

    Dumnezeu sa te ocroteasca,Gabriela!
    Noi toti,care te cunoastem,ne rugam pentru tine!
    Credem in minuni;tu le meriti!

    iulie 5, 2012 - 1:02 pm Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Un anunt teribil pentru intreaga comunitate sahista .Nu poti fi decat indurerat cand auzi asemenea veste .Cred in medicii timisoreni si in dorinta de viata a marii noastre campioane .

    Asa sa ne ajute Dumnezeu !

    iulie 5, 2012 - 3:09 pm Raspunde
  • Maria Laura

    de fapt, in urma unui atac de cord.

    iulie 29, 2012 - 1:18 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.