Campionatul Mondial FIDE – Moscova 2012: Ultima partida de sah clasic se desfasoara azi de la ora 15

La ora 15 a inceput ultima partida din cele douasprezece care se vor desfasura in format de sah clasic. Daca partida se va termina remiza, scorul fiind egal la finalul celor douasprezece partide, programul va fi urmatorul:

-maine zi de pauza

-poimaine se vor desfasura patru meciuri de departajare de sah rapid (timp de joc 25 minute + 10 secunde increment/mutare).

-daca si dupa aceste partide scorul va fi egal, se vor desfasura alte doua partide de departajare (la timp de joc 5 minute + 3 secunde increment/mutare), procedura se va repeta pentru inca 4 serii a cate doua partide la acelasi timp de joc (daca rezultatul va fi tot egal dupa fiecare dintre ele).

-in caz ca si dupa acestea egalitatea va persista se va desfasura o ultima partida in care culoarea se va decide prin tragere la sorti, castigatorul tragerii urmand a alege  culoarea. Timpul de joc va fi de 5 minute pentru alb, respectiv 4 minute pentru negru (dupa mutarea 61 urmand a exista si un increment de 3 secunde/mutare pentru fiecare). In caz de remiza negrul va fi desemnat castigator al acestei ultime partide.

Ultima ora: Si ultima partida de sah clasic s-a terminat bine, asa ca de poimaine incep partidele din tie-break!

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.