Soparla Zilei – Duminica 22 aprilie 2012

 Alegerea elvetiana este cea mai buna! Stiu sa aleaga in vremuri de criza, lucrurile durabile si constructive, preferand sa traiasca mult mai bine, alegand sahul si nu defilari de “regine ale frumusetii”!

Am citit zilele trecute o stire cum ca elvetienii au renuntat la un concurs national de miss din cauza crizei si s-au gasit si solutii inedite Miss Elvetia 2011 ramane inca un an cu titlul in posesie, pana la organizarea unui nou concurs de frumusete.

Un mare privilegiu si o sansa unica pentru miss Elvetia 2011. Titlul ramane inca un an la fericita castigatoare elvetiana, cel putin asa s-a decis pana in 2013!

Elvetia a decis anul acesta sa renunte la concursul local de Miss, organizatorii nereusind sa stranga fondurile necesare finantarii competitiei televizate, in vederea desemnarii reginei frumusetii.

Aici puteti citi si restul articolului pentru exemplificare

Insa in aceste zile a inceput un meci de sah extraordinar intre Kramnik si Aronian , la Zurich! Si totul este de exceptie la acest eveniment, siteul, transmisia in direct, comentariul si toata logistica din jurul acestui meci de mare anvergura.

Jos palaria in fata elvetienilor, care stiu intotdeauna sa aleaga ce este mai bine pentru ei! Cred ca in Romania se fac concursuri de miss cu duiumul si emisiuni similare, insa eu personal, nu cred ca organizatorii ar da ratingul unui concurs de miss, pe unul unui ipotetic meci de sah Aronian – Carlsen sau ce alegere vreti dumneavoastra.

Si asa elvetienii au gasit solutia cea mai buna. “Responsabilul concursului, Christoph Locher, a declarat ca actuala Miss Elvetia, Alina Buchschacher, isi va mentine titlul pana la o noua competitie care va fi anuntata oficial, relateaza Giornalettismo.”

1 Comentariu

  • Gabi

    Glumind, as spune ca daca ar fi naturalizat-o pe Alexandra Kosteniuk (The Queen of Chess) si ar fi invitat-o la evenimentul sahist, doar in calitate de “chibitza”, elvetienii ar fi ales ad-hoc noua Miss 2012 …. rezolvand astfel elegant problema.

    aprilie 22, 2012 - 8:28 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.