Anand – Gelfand: site-ul si logo-ul meciului

Site-ul oficial al meciului dintre Vishy Anand si Boris Gelfand s-a lansat ieri. Luna acesta, organizatorii au dezvaluit si logoul meciului.

Site-ul oficial se poate vizualiza la adresa :

http://moscow2012.fide.com/

Siteul contine deja o serie de informatii utile, desfasuratorul meciului, biografia celor 2 protagonisti (in cazul lui Anand, una foarte detaliata!). Mai gasim o sectiune dedicata locatiei unde se va desfasura meciul, Galeria de Stat Tretyakov, unde se gaseste cea mai mare colectie de arta rusesca din lume.

Logo-ul reprezinta coroana de campion mondial, alaturi de cateva elemente grafice. Partea superioara contine 4 semisfere, in culorile steagurilor Indiei (portocaliu si verde), respectiv Israelului (gri si albastru). In partea inferioara a coroanei este reprezentat steagul Rusiei alaturi de logoul FIDE. De jur-imprejur este scris “Meciul de Campion Mondial FIDE 2012”.

ALTE POSTARI RELEVANTE

3 Comentarii

 • Vlad Ghita

  Frumos logo! Gens una sumus!

  Fie ca cel mai bun sa castige. M-as bucura pentru Gelfand sa devina campion mondial, desi multa lume il critica pentru rezultatele neconvingatoare dupa Kazan 2011. Eu cred ca va fi un meci echilibrat!

  martie 27, 2012 - 8:05 pm Raspunde
 • vasim

  Nu cred ca va fi un meci echilibrat, eu zic ca va castiga Anand la pas de data asta, Gelfand nu mi se pare deloc in forma in acest moment, Anand numai e ce-a fost acum 3-4 ani dar totusi parerea mea e ca doar Carlsen sau Aronian il bat in acest moment pe Anand.
  Kramnik sau Ivanchiuk nu ar rezista nici ei prea multe meciuri cu Anand, cu toate ca ei doi cu unpic de noroc ar avea sansa lor in fatza lui Anand, mult mai mare decat Gelfand.
  Probabil dupa 3-4 meciuri Anand va avea deja avantaj iar dupa 6-8 meciuri va fi totul clar.

  aprilie 2, 2012 - 5:20 pm Raspunde
 • Nedelcu Cristian

  Eu sunt simpatizant Boris Gelfand …de aceea acest comentariu va fi unul partizan si nu obiectiv .Nu stiu in ce forma se afla Gelfand in acest moment pe 2 aprilie 2012 ca nu a mai jucat din ianuarie 2012 de la Wijk aan Zee unde e adevarat ca a pierdut 12 puncte la Elo .
  Stiu insa ca e bine pentru el sa fie in forma lui maxima la ora meciului cu Anand …mai stiu ca este un sahist imprevizibil si poate bate pe oricine cand nu te astepti .De exemplu eu ca simpatizant al lui nu ma asteptam sa joace vreodata un meci cu titlul pe masa …dar daca a ajuns aici eu ii doresc sa castige .
  Cred in forta analistilor rusi care au emigrat in iSRAEL si sper sa l pregateasca foarte bine pentru acest meci incat sa treaca de indian.

  aprilie 2, 2012 - 6:42 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.