De la TVR Cluj vine “Stirea buna a zilei” la final de octombrie!

Avem din nou emisiune de sah la o Televiziune nationala!

O aparitie in televiziunea nationala a unei emisiuni de sah, cred ca este un motiv de bucurie pentru toti sahistii pentru realizarea lui Alin Toma la TVR Cluj.

Cadru din emisiune

O revenire dupa 5 ani a inimosului maestru Fide, Alin Toma, nu poate decat sa aduca lumina si speranta pentru lumea sahului romanesc si un pas mare inainte pentru promovarea sportului mintii la noi in tara. Emisiunea o puteti viziona pe blogul creat special pentru ea si chiar daca este la inceput, cred ca este cel mai important ca ea EXISTA si poate fi luminita de la capatul tunelului din mass media. Sunt convins ca vor urma si alte initiative pentru emisiuni de sah la televiziune in presa nationala si locala si chiar pe internet. Desigur ca rubrici de sah mai exista prin ziarele locale din tara si toti acei pasionati si promotori ai sahului in Romania. Felicitari Alin Toma pentru aceast nou inceput si aceasta emisiune la TVR Cluj, de care aveam nevoie de ceva timp.

Emisiunea nr. 1 – reguli de sah

In 24.10.2010 s-a difuzat pe TVR Cluj emisiunea de sah cu tema “reguli de sah”.

Emisiunea si alte informatii utile le puteti gasi pe http://regisipioni.blogspot.com/

Reluarea emisiunii va fi in dimineata zilei de 25.10.2010 pe TVR Cluj. 

Emisiunea “Regi si pioni” se difuzeaza saptamanal pe TVR Cluj duminica in jurul orei 18.50, dupa emisiunea “Stiinta si cunoastere” si inainte de stiri. Pot aparea exceptii datorate unor transmisiuni sportive in direct.

ALTE POSTARI RELEVANTE

2 Comentarii

  • Axinte Stefan

    Felicitari si mult succes!Micutii sahisti au un nou prilej de bucurie iar tie Alin iti doresc cat mai multi mirciulici !

    octombrie 27, 2010 - 10:20 pm Raspunde
  • Afloarei Jenica

    FELICITARI PENTRU EMISIUNE!

    octombrie 28, 2010 - 6:57 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.