Stiri din sah – 24 de ore din 24 – Vineri 1 Octombrie

1. Update 11.26

Ranko Szuhanek realizeaza a 3-a norma de Mare Maestru!

Acum ceva vreme, cam jumate de an, faceam o evocare a realizarilor acestui jucator. Intre timp, Ranko (ELO 2504), pe langa jobul sau nemaipomenit, a avut timp sa se ocupe si de sah si a realizat a 3-a norma de Mare Maestru!!! in Croatia, in turneul din orasul Borovo. Mult succes in continiuare MAESTRE!!

3 Comentarii

  • acrys

    Succes Maestre!

    octombrie 2, 2010 - 6:14 pm Raspunde
  • obezeanu

    In ceatza care acopera tot mai mult sahul romanesc mai apare o luminitza…
    Mult succes,Mare Maestre!

    octombrie 2, 2010 - 8:32 pm Raspunde
  • Cipri Muntean

    Amicul meu IM Alin Ardeleanu m-a rugat sa postez mesajul sau:

    Stimati iubitori ai sahului,

    in umbra scandalului iscat de neparticiparea echipei masculine a Romaniei la Olimpiada, s-a strecurat urmatoarea stire, anuntand aparitia unei noi vedete intrate in “galeria marilor sportivi”:

    Borovo (Croatia) 20-24.09 (4 runde duble !!): Szuhanek Ranko, a 3-a normă de GM realizată în Croatia !!!
    (http://www.chessdiagonals.com/lule10/gmdds2010/rezultati.htm)

    In acelasi format -6 jucatori, dublu tur,10 runde in 5 zile!!- Szuhanek a obtinut si norma la Apatin,Vukovar (15-19.03.2010) (vezi http://www.fide.com); organizatorul a fost acelasi, CA Dunav-Drava-Sava, Vukovar.
    Se observa progresul fenomenal facut de susnumitul fata de turneul de la Borovo,6-11.08.2005,cand a realizat doar 2(doua)puncte din 9(noua)partide, ocupand ultimul loc (10)!!

    Oare jucatorii de varf care au luat atitudine in cazul Crisan nu au datoria morala sa procedeze similar si acum? Oare nu trebuie sa existe aceeasi unitate de masura pentru toata lumea?
    In ceea ce va priveste pe dumneavoastra,membrii ai Consiliului Director, aveti ocazia sa reparati o parte din imaginea sifonata de neparticipare baietilor la Olimpiada, actionand conform prerogativelor pe care le aveti si luand masurile care se impun.

    Cu stima,
    Alin Ardeleanu
    maestru international

    octombrie 4, 2010 - 9:23 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.