Romania – Belarus 2,5 – 1,5: Fetele noastre au castigat cu sufletul acest meci foarte greu

Puteti sa lasati aici mesajul vostru pentru  victoria superba de astazi a echipei nationale  a Romaniei in fata Belarus. Felicitari tuturor fetelor si antrenorului Vladimir Danilov! Felicitari pentru fetele noastre: Cristina, Luminita, Carmen, Alina, Irina! Fetelor va iubim si Hai Romania!

Aici puteti asculta un cantec dedicatie pentru echipa noastra nationala.

Chiar daca este scris cu dedicatie pentru fotbal pentru nationala cu cateva zile inainte de meci in 1983, cantecul a imbarbatat si a adus victoria tricolorilor cu 1-0 in fata campioanei mondiale Italia in fata a peste 80.000 de oameni ! Intreg stadionul a cantat in picioare imnul national de atunci, de ti se facea pielea gaina! Hai Romania!

O victorie superba obtinuta de fetele noastre astazi, mai ales ca ele au castigat in mare parte cu sufletul lor mare, trecand peste toate relele si greutatile acestui meci cu Belarus. Nu am invins Rusia I ci Belarus, dar o victorie este cu atat mai pretioasa cu cat ai nevoie de ea ca de oxigen. Meciul a fost infernal si la un moment dat au fost probleme, cand scorul a devenit 0-1 si apoi 0,5 – 1,5. Miracolul s-a produs si fetele noastre ramase in lupta au strans randurile ( desi erau numai doua!) si din dinti si au mers mai departe cautand resurse de energie pentru a castiga meciul dinaintea pauzei. Pentru cei care nu au citit ce s-a intamplat, puteti urmari evolutia pe chat a comentariilor si finalul in care din 3-4 care sufeream, au venit repede si altii minunati de taria de caracter a echipei noastre. Cred ca ati observat ca nu am dat nume, pentru ca toate fetele si inclusiv antrenorul lor, reprezinta ROMANIA si echipa ROMANIEI. Toate au fost la aceata Olimpiada admirabile si cand una dintre ele a cazut, celelalte au mers mai departe si au castigat. Atat cat s-a putut, insa potentialul este foarte mare, pentru ca echipa Romaniei nu trebuia sa piarda nici macar un meci, dupa cum au decurs ostilitatile. Numai ratarile nefericite ale fetelor si presiunea enorma la care au fost supuse acolo de la inceput, au facut ca astazi sa nu ne clasam mult mai sus. Insa trecand peste toate acestea, cu victoria de astazi si in cazul unei victorii in ultimul meci de duminica, Romania ar termina pe un loc onorabil si bun. Avem timp sa criticam si sa analizam partidele si evolutia celor 5 fete dupa ziua de duminica, asa ca acum cred ca au nevoie de un moral excelent si de un tonus corespunzator pentru a castiga si ultima intalnire de la Olimpiada 2010. Am trecut prin toate emotiile posibile astazi si victoria poate a fost de mii de ori mai frumoasa decat cele la un scor categoric. Asteptam aflarea adversarului din runda finala si pana atunci fetele isi vor lua o zi de odihna binemeritata. Fetele au nevoie de mesajele voastre pentru a da totul in ultima intalnire de la Olimpiada si de a castiga. Va multumim din toata inima fetelor si va imbratisam cu drag pe toate! Hai Romania! Haideti fetelor, bucurati-ne cu o noua victorie care ar fi minunata! Romaniaaa!

19 Comentarii

  • calin dragomirescu

    Mult succes in ultima runda.

    octombrie 1, 2010 - 5:32 pm Raspunde
  • obezeanu

    In ultima runda:Romania-Argentina…
    Fetelor,un tango va rog!!

    octombrie 1, 2010 - 6:35 pm Raspunde
  • Gabi Radulescu

    Pentru ultima rundă: Inspirație, nervii tari și un strop de baftă!

    octombrie 1, 2010 - 6:37 pm Raspunde
  • dan bujor

    Felicitari fetelor! Bafta in ultima runda! Hai Romania!

    octombrie 1, 2010 - 7:51 pm Raspunde
  • virgil

    Bravo,fetelor! Frumoasa victoria de astazi, dar nici nu va imaginati cat de superba va fi cea de poimane!
    Sa aveti succes!

    octombrie 1, 2010 - 8:15 pm Raspunde
  • virgil

    Ii rog pe d-na Cristina Foisor si pe Iulian sa-mi explice de ce nu mai pot accesa blogul olimpicei noastre…Ce s-a intamplat intre timp? Am devenit eu o persoana indezirabila pentru unii si nu stiu?

    octombrie 1, 2010 - 8:58 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Virgil: Este setat cu optiunea privat si cei care vor accesa trebuie sa primeasca invitatie. Probabil s-a intamplat ceva foarte neplacut si a trebuit sa faca asta. Probabil ca in curand vom sti cum sa intram pe blogul familiei Foisor. Mai sigur, va fi dupa Olimpiada, daca nu cumva este altceva mai simplu. Sper sa nu renunte la munca acelui blog pentru ca este nevoie de cat mai multe astfel de promovari ale sahului!

      octombrie 1, 2010 - 9:05 pm Raspunde
  • virgil

    Multmesc,Iulian! Ma surprinde decizia aceasta, deoarece toate mesajele care ajungeau pe blogul familiei Foisor erau de bunsimt, de incurarajare si de sustinere a echipei olimpice…Eu personal, nu am vazut niciun comentariu insultator acolo…Un blog rezervat exclusiv unor invitati este un blog mort dupa parerea mea…Sunt profund dezamagit de transformarea unui blog serios,atragator si cu larga deschidere intr-un blog de buzunar,fara rezonanta in comunitatea sahista…

    octombrie 1, 2010 - 10:06 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Virgil: Este o decizie buna pana se termina Olimpiada, zic eu. Sunt mesaje care NU SE VAD si nu SE POT CITI din cauze pe care cred ca le sti. Mai rau este ca astea te afecteaza, desi lumea crede ca totul este in regula. Sunt multe lucruri care nu se vad, dar se simt. Si te intrebi de ce ma injura ala pe mine, sau ce am facut sa merit asta? Ai rabdare cateva zile si se va lamuri totul. Nu se va transforma deocamdata in blog de buzunar, sau poate se schimba tema sau se modifica tehnic blogul. Cristina nu poate acum sa lamureasca astea, are nevoie de multa liniste pentru ultima runda. Apoi vom vedea ce este de facut. VA fi bine, stai linistit! Numai Cristina sa fie bine, asta ma rog sa poata lupta si aduce puncte daca va juca in ultima runda! Hai Romania! Tangoul de final de Olimpiada!

      octombrie 1, 2010 - 10:14 pm Raspunde
  • Afloarei Jenica

    Mi-a placut in mod deosebit acest meci cu echipa Belarus:dramatic si spectaculos.S-a vazut echipa.Felicitari tuturor!Mult succes cu Argentina.

    octombrie 1, 2010 - 10:12 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Bravo Fetelor!
    Pentru voi, din toata inima:
    http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A

    octombrie 1, 2010 - 11:50 pm Raspunde
  • dieter

    Argentina e o echipa de batut,jucati sahul pe care il jucati de obicei si veti castiga.Va doresc succes,poate si un pic de bafta!

    octombrie 2, 2010 - 12:32 pm Raspunde
  • Gergely Szabo

    Dieter a zis tot ce era de zis, nu pot sa adaug decat ca va tin si eu pumnii. Multa bafta, fetelor!

    octombrie 2, 2010 - 1:47 pm Raspunde
  • Catalin Oloeriu

    Va multzumim pentru ce atzi facut pentru noi ! Indiferent de rezultat suntetzi super! Hai Romania!

    octombrie 2, 2010 - 5:35 pm Raspunde
  • Kis Bela

    Mult succes si multa bafta!

    octombrie 2, 2010 - 7:40 pm Raspunde
  • Adrian

    Succes maine , hai Romania!

    octombrie 2, 2010 - 8:49 pm Raspunde
  • Vlad

    Bafta fetelor!

    octombrie 2, 2010 - 9:34 pm Raspunde
  • Sorin

    Felicitari, succes si, indiferent de rezultat, multumiri pentru participare! adaug si eu. Nu cred ca vizitati site-ul, astazi, cel putin (de ce ati face-o?), dar, daca eu gresesc, as vrea sa gasiti cat mai multe mesaje de simpatie (inmultiti 18 cu 1000 si tot strangeti mai multi suporteri dacat majoritatea echipelor romanesti de fotbal).

    octombrie 2, 2010 - 11:47 pm Raspunde
  • adrianstanca2009

    Felicitari fetelor, felicitari capitanului Danilov, si multumim mult, indiferent de rezultatul de azi!

    octombrie 3, 2010 - 6:30 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.