Bobby Fischer va fi deshumat!

Ramasitele fostului Campion Mondial Robert James Fischer vor fi deshumate pentru a determina daca este tatal unei fetite filipineze in varsta de 9 ani. Acesta deshumare a fost ceruta de Curtea Suprema de Justitie dinIslanda, in urma noilor dovezi aparute in cadrul razboiului mostenirii marelui geniu.

Se presupune ca Fischer a lasat in urma cel putin 2 milioane de dolari americani, pentru care se lupta 4 parti: Marilyn Young (mama fetitei), Miyoko Watai, cea care a fost maritata cu Fischer, si Alexander si Nicholas Targ (2 din nepotii lui Fischer). Pe de alta parte, guvernul American inca incearca sa recupereze taxele neplatite.

Marilyn Young, cea care a spus ca Fischer este tatal fetitei de 9 ani, Jinky, a depus cererea in Islanda, in luna Noiembrie anul trecut. Ca si dovezi a adus o serie de fotografii in care apare ea cu Fischer si Jinky, si cartile postale catre Jinky, semnate “Tati”, spunand ca sunt de la Fischer. Doar cu aceste dovezi, cererea a fost respinsa.

Dupa ce Young a venit cu noi probe, sub forma de intregistrari in care se arata ca Fischer a transferat bani in contul sau in 2006 si 2007, Curtea Suprema a decis efectuarea unui test de paternitate. Prin urmare, probele ADN vor fi prelevate din ramasitele lui Fischer si comparate cu materialul genetic al fetitei si mamei sale.

Spitalul National al Islandei, in care Fischer a decedat pe 17 Ianuarie 2008, nua pastrat material genetic. Fischer a fost inmormantat intr-un cimitir langa orasul Selfoss.

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.