Stiri din sah – 24 de ore din 24 – Duminica 08 Mai 2010

Update 23,30

2. Şahul moldovenesc în doliu – A decedat Tudor Scripcenco

Tudor Scripcenco a plecat dintre noi

Federaţia Moldovei de şah anunţă că, sambata a încetat din viaţă, la vârsta 74 de ani, antrenorul emerit şi o personalitate unică în şahul moldovenesc, Tudor Scripcenco. Şahiştii, amatori ai şahului sau oameni care l-au cunoscut si care doresc să-şi ia rămas bun o pot face marţi, 11 mai, între orele 12:00 şi 15:00 la Clubul Republican de şah şi dame din Chişinău, situat pe strada Şciusev 111. Funeraliile vor avea loc pe 11 mai. Cortegiu va porni de la clubul de şah la orele 15:00. Un material În Memorium lui Tudor Scripcenco va fi publicat pe site-ul federaţiei. Dumnezeul să-l odihnească în pace pe maestrul Tudor Scripcenco. Condoleante familiei Scripcenco,  marelor maestre sotiei Naira si fiicei Almira.

Update 20.45

1.Partida a unsprezecea a meciului pentru titlul mondial dintre Anand si Topalov s-a incheiat remiza dupa un final electrizant!

Campionul mondial a reusit sa tina remiza intr-un final in care avea un pion mai putin, iar Topalov parea, la un moment dat, castigat (cel putin pentru mine). In ultima partida de sah clasic Topalov va juca cu albele.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.