S-a ales noua conducere a FRŞah

În urma Adunării generale de alegeri desfăşurată în ziua de 20 februarie la Bucureşti, noul Consiliu Director al Federaţiei Române de Şah are următoarea componenţă:

PREŞEDINTE:
Dumitriu Constantin
VICEPREŞEDINŢI:
Ioniţă Mariana, Manole Vasile
MEMBRI:
Candea Daniel, Câmpeanu Alin-Vivian, Dragomanu Vasile, Iordache Claudiu-Badea, Nanu Costică-Ciprian, Paşcalău Corneliu

Rezultate:
Preşedinte: C.Dumitriu 91, D.R.Zătreanu 65
Vicepreşedinte (tur 1): V.Manole 85, M.Ioniţă 61, C.Paşcalău 57, V.Cîrjă 42, G.Candea 23, N.Turcuman – retras
Vicepreşedinte (tur 2): M.Ioniţă 70, C.Paşcalău 60
Membri: C.Iordache 93, C.Paşcalău 81, V.Dragomanu 72, D.Candea 71, A.Câmpeanu 65, C.Nanu 60, C.Muntean 57, O.Foişor 55, A.Georgescu 37, I.Mărăşescu 32

În aceeaşi Adunare generală, au fost aleşi ca membri de onoare ai federaţiei antrenorii emeriţi Mihail-Viorel Ghindă şi Mircea Pavlov.

Sursa: frsah.ro

10 Comentarii

  • nicu valahu

    Felicitari domnului Manole Vasile si dl. Ciprian Nanu.
    Sunt totusi trist de soarta domniilor voastre, pe care o veti avea la federatie intre atatia mincinosi.

    februarie 20, 2010 - 10:56 pm Raspunde
  • Niki

    @Nicu Valahu,
    Vorbesti in numele echipei blogului sau in nume personal?
    Chiar daca iti dau dreptate pe fondul problemei, cred ca pui prea multa apsiune si declaratiile tale au o unda de patetism probabil pt ca sunt facute “la cald”.
    Si daca tot esti implicat emotional in subiectul “alesilor”, te rog(eventual impreuna cu echipa blogului) sa ne oferite miniCV-uri ale unora dintre persoanele alese in conducerea FRS. Eu spre exemplu as vrea sa aflu cu ce se ocupa, de cand au aterizat(scuze, verbul pare ca se potriveste multora) in lumea sahului si care sunt realizarile domnilor: Campeanu, Dragomanu, Iordache.
    Cat despre noul presedinte, ar fi fost pe lista daca nu isi publica realizarile de curand. Si poate unii care au fost la adunarea generala ne pot spune cine pe cine s-a sprijinit, care sunt “echipele” care vor decide in viitor. Macar sa ne pazim de eventuale frustrari provocate de asteptari prea mari de la unii alesi.

    februarie 20, 2010 - 11:44 pm Raspunde
  • Niki

    @ Administratorul Blogului,
    M-am apucat sa comentez dupa un post al lui Nicu Valahu, in care ne “ameninta” cu dezvaluiri privitoare la ceea ce se intampla in sah, cu actuala conducere, etc.
    nici nu am terminat bine ce am avut de spus, ca postul la care fac referire s-a evaporat, ca si unul asemanator la rubrica “stiri din sah”.
    L-a retras Nicu Valahu sau e vreo “manopera violeta”? Sau s-a “dovedit” ca nu are suficiente dovezi si argumente si a fost bagat sub pres?
    Propun sa punem batista pe tambal si sa deschidem o sampanie in cinstea noilor alesi.
    Cu plecaciune, respect si consideratie deosebita…
    Un admirator 🙂

    februarie 20, 2010 - 11:58 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Niki, vorbesc in nume personal. Intradevar, lucrurile sunt spuse la cald. Intelege ca nu pot sa traga toti sahisti ponoasele unuia ca mine, pentru anumite principii in care cred cu tarie. Asa cum s-a intamplat azi in legatura cu incidentul dintre Elisabeta Polihroniade si Pasarelu. Ma doare cand vad asa ceva. Nimeni nu stie nimic, daca ii intrebi. Si totusi s-a intamplat. Ce anume, nu stiu, am ajuns dupa incident. Tot ce am vazut, a fost ca jurnalistii au aparut imediat, precum vulturii. Ai putintica rabdare, si promit ca voi spune mai multe!

    februarie 21, 2010 - 12:03 am Raspunde
  • Nedelcu Ionutz

    Domnul Jelt are dreptate cand spune ca si in F.R.S sunt multi mincinosi ,sunt multe cai de a ascunde adevarul ,prin omisiune prin a ocloi de fapt intrebarea cum fac politicienii.Probabil domnul Jelt o sa ne dea si nume cand o sa aiba probe concrete , ca dansul nu vorbeste ca mine bazat numai pe intuitie.Domnul Campeanu Alin este un tanar in jurul a 35 de ani ,moral integru ,care spune ce gandeste fara frica , asa cum va doreati dvs d-le Niki zilele trecute.Este adevarat ca are un elo sub 2000 dar in C.D. nu se joaca sah ci se vorbeste despre cum ar trebui sa ne clasam pe locuri fruntase la olimpiade,C.M.sau C.E.,a facut multe pentru sah in judetul Arad ca si domnul Dragomanu in jud Buzau …Dl Dragomanu fiind si un arbitru foarte bun ,care arbitreaza intodeauna corect si impartial.E mai greu pentru dvs din Bucuresti sa cunoasteti oamenii de sah din teritoriu cum zic politicienii.Noua conducere are o sarcina foarte grea si eu nu ma bucur cu sampanie pentru ea ,deoarece in urmatorii 4 ani prevad un regres al sahului romanesc nu un progres.Nu stiu de ce favoritul dvs dl Foisor nu a fost ales ,probabil a suparat cumva pe cei care trebuiau sa l aleaga.M am uitat si eu aseara pe postul national de televiziune si nu mi a venit sa cred …O stire despre sah.Cumva s a prezentat echipa olimpica ? Nu domnilor …ni s a aratat un incident minor care s a intamplat la federatie.Dl Pasarelu o fi trecut prea aproape de domna Polihroniade si o fi atins o din gresala sau chiar a calcat o pe picior …atunci doamna Polihroniade care este o femeie in varsta de 70 de ani l o fi lovit cu palma peste fatza pe dl Pasarelu .Pai daca dl Pasarelu care este un tanar destul de bine legat primeste o palma de la bunica nu trebuie sa se apuce sa planga ci sa taca rusinat .La fel si reporterul cu mana moarta care nu poate sa si tina telefonul si i l smulge mama mare din mana ,ce mai vrea ?Cum o sa se fereasca el de tigani in autobuz daca nu poate sa faca fatza la o doamna in varsta de peste 70 de ani ? E rusinca domnilor…

    Numai ganduri bune !

    februarie 21, 2010 - 5:50 am Raspunde
  • Marius Ceteras

    Dupa parerea mea, toti cei patru membri noi in Consiliul Director (Pascalau, Dragomanu, Campeanu, Nanu) sunt de foarte buna calitate si vor aduce un plus in activitatea conducerii federatiei. Toti patru au fost foarte activi pe plan local la capitolul organizari de turnee si atragerea copiilor spre sah, asa ca alegerea lor nu este deloc intamplatoare.

    Eu zic sa nu ne grabit cu criticile, ci sa uram succes noii echipe de conducere a federatiei.

    Marius Ceteras

    februarie 21, 2010 - 10:01 am Raspunde
  • vasim

    Eu zic ca sa fim mai pozitivi.
    Prima data vreau sa felicit noua conducere si sa le urez mult succes!
    Promisiunile din perioada electorala le mai avem salvate de la noul presedinte.
    Asa ca peste un an o sa il intrebam de realizari.
    Si noii membrii cred ca o sa aduca un suflu nou la federatie asa ca sa nu subestimam noua conducere.
    Hai sa ii sustinem si sa ii motivam sa faca ceva bun pt sah!
    Mult succes si multe realizari in noul mandat!

    februarie 21, 2010 - 11:30 am Raspunde
  • Niki

    Salvam promisiunile, ne mai uitam pe ce a facut pana acum si calculam potentialul de viitor. Eu m-am uitat pe google si deja sunt optimist:
    evz.ro/europarlamentare/partidul-democrat-liberal/constantin-dumitriu/
    catavencu.ro/constantin_dumitriu_partidul_democrat_liberal_locul_unstrezece_pe_lista-8201.html

    Toate bune si frumoase in interviu, doar ca a avut o amnezie de moment cu privire la incidentul dintr Dl Pasarelu si Dna Polihroniade.
    Multe succesuri!

    februarie 21, 2010 - 4:38 pm Raspunde
  • Nicolae Jeltopop

    Niki, ai un fler extraordinar. Asa e. Nici macar nu a mancat usturoi. Si acest interviu era dat la nici 5 minute dupa anuntarea rezultatelor. Cred ca iti inchipui de ce sunt suparat. L-au ales cu destule voturi incat sa nu dai vina pe soarta. L-au votat constienti 91 de sahisti din tara. In plus, i s-au mai pus la dispozitie si alti oameni in CD. Iti dai seama ce fericire pentru sahul romanesc dupa o asemenea victorie.
    Aseara si azi , cel putin pana acum, cand fenomenul sahist este terfelit – indirect, dar este – pe aproape toate posturile de televiziune( unele din ele, chiar au inceput sa sape mai adanc ) sahul este prezentat ca “sport sangeros”, sau ca “sah mat cu palma”, pe multe siteuri de gazete de antene, etc…, presedintele ales sa apere sahul romanesc, lipseste cu desavarsire, trecand peste amnezia respectiva. Daca nu a intervenit pentru un nume important, pentru stricarea imaginii sahului in general, imi dau seama cum o sa reactioneze cand un club, sau un jucator obisnuit, vor avea de rezolvat probleme banale.
    Ce e mai grav, este ca nici domnii de la federatie nu s-au obosit sa dea un comunicat, sa faca ceva pentru a stopa acest lucru. Vor sa introduca sahul in scoli. Pai ce parinte isi va da copilul la un “sport sangeros”? Si pentru asta am renuntat sa mai fiu optimist. Toata lumea vorbeste, promite, dar cand este sa faca ceva concret, nu-i mai vezi. Si inca o parere despre acest aspect al imaginii sahului. Noua conducere tocmai a ratat startul. Mi-e greu sa cred ca vor mai recupera acest handicap.
    Cine minte acum, eu?

    februarie 21, 2010 - 7:39 pm Raspunde
  • Anonim

    Am vazut meciul Steaua Ceahlaul unde au fost altercatii.A fost si Polihroniade acolo?

    februarie 22, 2010 - 4:10 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.