Solicitarea lui Anand

[AOL+Beta+-+Connected,+Signed-On+2152010+64506+AM.jpg]

Anand cere o cortina intre audienta si jucatori

Viswanathan Anand a solocitat o cortina speciala care sa fie plasata pentru a separa audienta de scena, pentru a nu exista contact vizual, pentru viitorul meci pentru Campionatul Mondial impotriva lui Veselin Topalov din aprilie.

Desi aceasta solicitare pare simpla si nepretentiasa, a dezvaluit abordarea precauta a echipei lui Anand vis-a-vis de meciul dela Sofia.

Sotia si managerul lui Anand, Aruna Anand a vizitat arena de joc acum cateva zile si a inspectat aranjamentele pe care le-au facut organizatorii.

Practic in toate meciurile pentru Campionatul Mondiale, echipele inspecteaza de 2-3 ori sala de joc inainte de inceperea competitiei. Aceasta a fost prima vizita a echipei lui Anand– desi doar managerul a fost prezent, dar ea are o idee clara despre ce este deja la locul lui si ce mai trebuie imbunatatit de catre gazde.

La Bonn a existat de asemenea oportunitatea de a vedea din timp facilitatile. Inainte de Campionatul Mondial din 2008 contractul a acoperit toate detaliile legate de eveniment.

“Asa ca vizita mea a fost pentru a urmari aceste lucruri”,  a explicat Aruna.
(Sursa: http://timesofindia.indiatimes.com)