Stiri din sah – 24 de ore din 24 – Miercuri 25 noiembrie 2009

Update 06,36

7.Braila: Miercuri, 25 noiembrie, incepe Cupa Braicar la şah rapid

În perioada 25-27 noiembrie în sala de consiliu a ASC Braicar SA se desfăşoară cea de-a patra ediţie a tradiţionalului turneu de şah rapid, Cupa Braicar, o competiţie la care în fiecare an au participat în jur de 14 angajaţi ai acestei unităţi.

Ediţia 2009 este organizată de Ionel Piticaş, liderul sindicatului liber “Transloc” şi Cornel Săndulescu, managerul instituţiei şi se va desfăşura sistem turneu, fiecare jucător având la dispoziţie jumătate de oră pentru a-şi adjudeca victoria.
Toate celelalte turnee derulate până acum au fost câştigate de Cristian Dan, candidat maestru în şah, salariat în cadrul Braicar dar legitimat la clubul Orizont 64.
La competiţia din acest an va participa şi unul dintre cei mai talentaţi şahişti copii brăileni, Florin Rolea, jucător de categoria a II-a, care va evolua în locul bunicii sale care este angajată la această societate.
Arbitrajul şi logistica turneului este asigurată de Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.
SC Braicar este una dintre puţinele societăţi din Brăila care organizează turnee sportive pentru angajaţii săi, iar concursurile au fost din ce în ce mai puternice. Pentru al doilea an consecutiv la această competiţie va participa şi unul dintre şahiştii brăileni de perspectivă, Florin Rolea, şi în felul acesta lupta pentru podium va fi una acerbă”, a declarat Ionel Balcan, arbitrul competiţiei.

(Sursa: Scris de Costel Filip pe www.obiectivbr.ro)

Update 06,30

6.Galati: Un proiect interesant: “Sportul pentru toti” in scoala ta

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport Galaţi organizează în perioada 25-26 noiembrie proiectul Sportul pentru toţi în şcoala ta. Scopul acestei acţiuni, la care participă elevii din patru licee (clasele IX -X) şi cinci şcoli gimnaziale (clasele V -VI) din oraşul nostru, precum şi de la Asociaţia Surzilor Tăcerea, îl constituie promovarea sportului pentru toţi şi atragerea de noi membri. În cele două zile se vor disputa concursuri de şah, tenis de masă şi gimnastică aerobică. Locul de desfăşurare: Clubul ICMRS şi Şcoala 42 Sfinţii Împăraţi.

(Sursa:  www.monitoruldegalati.ro)

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–>

Update 06,25

5.Braila: Victor Mocanu este oficial jucător de categoria I

După rezultatele foarte bune înregistrate în acest an de Gabriel Voicu, locurile întâi obţinute la două Grand Prix-uri, cel de la Cap Aurora şi cel de la Tulcea, precum şi prima poziţie adjudecată la categoria copii 10-12 ani, la Brăila, un alt şahist brăilean, Victor Mocanu a ajuns oficial jucător de categoria I, iar ştirea a apărut deja pe site-ul Federaţiei Române de Şah.

Reprezentantul Clubului Orizont 64 a realizat în acest an trei norme din categoria la care a promovat în mod oficial. Elevul instructorului Ionel Balcan şi-a realizat prima normă la Cap Aurora, pe cea de-a doua, la finalul Campionatului judeţean de seniori, ediţia 2009, competiţie la care s-a clasat pe locul al treilea, iar ultima în cadrul Festivalului şahului brăilean, concurs naţional la care s-a situat pe locul al cincilea în clasamentul general.

Potrivit rezultatelor, în acest moment, Clubul Orizont 64 deţine cea mai bună grupă de copii şi juniori din ultimii ani. Liderii actualei generaţii ai grupării brăileane sunt: Daniel Marţian, campionul judeţean en titre de seniori, un jucător în vârstă de numai 16 ani, Gabriel Voicu, Victor Mocanu, precum şi ultima achiziţie, Tudor Tomescu, de la Pionul Piatra Neamţ, toţi jucători de categoria I.

“În afară de cei patru copii şi juniori consacraţi o altă generaţie de sportivi talentaţi bate la porţile afirmării. Este o politică a clubului nostru de a depista copii dotaţi pentru sportul minţii şi apoi a-i conduce spre marea performanţă”, a declarat instructorul Ionel Balcan.

(Sursa: Scris de Costel Filip pe www.obiectivbr.ro)

Update 06,19

4.Una dintre cele mai populare întreceri sportive între licee Ediţia a XIV-a a Cupei “Academicus”

 

Una dintre cele mai populare întreceri sportive între licee, Cupa “Academicus” se pregăteşte pentru startul celui de-al XIV-lea sezon. Întrecerea organizată de Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Direcţia pentru Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean a adunat la start în acest an 45 de asociaţii sportive ale liceelor şi grupurilor şcolare din tot judeţul. Organizatorii au fost mult mai stricţi cu privire la data limită de înscriere, cererile trimise ulterior nefiind aprobate. Ramurile sportive au rămas aceleaşi ca şi cele de anul trecut, elevii urmând să se întreacă la următoarele discipline: atletism, baschet, handbal, fotbal, şah, tenis de masă, volei, rugby în şapte, oină şi nataţie. Noutatea din acest an o reprezintă faptul că sportivii legitimaţi nu vor avea drept de participare. „A fost o victorie a Cupei Academicus pe care o finanţează Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Constanţa şi DSJ. Profesorii au preferat să începem Cupa Academicus conform tradiţiilor şi regulamentului ei în defavoarea Cupei Liceeelor, o competiţie care s-a născut în această lună şi care se doreşte a funcţiona la cinci ramuri sportive. Pentru această competiţie ne vom întâlni în lunile februarie-martie la nivelul judeţului”, a declarat directorul DSJ, Elena Frâncu. Cupa “Academicus” va începe în luna decembrie a acestui an şi se va încheia în luna mai 2010.

(Sursa: Scris de Madalina Melcea de pe www.telegrafonline.ro)

Update 06,13

3.Mangalia: CS Cleopatra Mamaia, campioană judeţeană la şah castigand lupta cu Sissa Constanta

La Cercul Militar Mangalia, în organizarea Asociaţiei Judeţene de Şah şi cu sprijinul financiar al DSJ Constanţa, a fost organizat Campionatul judeţean pe echipe de seniori. Campioană a devenit CS Cleopatra, care s-a impus în derby-ul cu Sissa.

La startul competiţiei, s-au aliniat şase echipe reprezentând cluburile Cleopatra Mamaia, Victoria Techirghiol, Sissa Constanţa, Congaz Constanţa, Callatis Mangalia şi o echipă de copii sub 10 ani, de la Palatul Copiilor Constanţa. Deşi concursul se adresa jucătorilor seniori, cu excepţia echipei Sissa, toate celelalte au fost alcătuite majoritar sau în totalitate din juniori, acest lucru demonstrând o realitate tristă a şahului constănţean: sportul minţii este subfinanţat, iar jucătorii, mulţi dintre ei cu frumoase perspective, sunt nevoiţi să-şi concentreze energiile spre alte domenii, şahul transformându-se în simplu hobby.

Revenind la Campionatul judeţean, lupta pentru locul întâi s-a tranşat încă din prima rundă, când înfruntarea dintre Cleopatra şi Sissa a fost câştigată de echipa din Mamaia, cu scorul de 2,5-1,5 (C. Spulber – A. Kutnik 1-0; F. Nanu – M. Zaim remiză; D. Panainte – P. Damian 1-0; M. Dobre – R. Ariton 0-1).

Conform informaţiilor furnizate de profesorul Claudiu Iordache, preşedintele AJ de Şah, prezent la turneu şi în calitate de arbitru, bătălia pentru medaliile de bronz s-a dat între Callatis şi Congaz, rezultatul hotărându-se în confruntarea directă din ultima rundă, câştigată de Callatis, cu 2,5-1,5 (I. Mihailov – V. Rădulescu 0-1; M. Ciubotariu – S. Burlacu 1-0; I. Olăraşu – A. Graur remiză; R. Căpraru – A. Radu 1-0).

Clasamentul final a fost următorul: 1. Cleopatra Mamaia; 2. Sissa Constanţa; 3. Callatis Mangalia; 4. Congaz Constanţa; 5. Victoria Techirghiol; 6. Palatul Copiilor.

În clasamentele individuale pe mese, primele locuri au fost obţinute de Cicirone Spulber (Cleopatra) – masa 1, Maricel Ciubotariu (Callatis) – masa 2, Daniel Panainte (Cleopatra), singurul jucător din concurs cu procentaj maxim – masa 3 şi Raul Ariton (Sissa) – masa 4.

Pe plan local, următoarea competiţie şahistă va fi tradiţionala Cupă 1 Decembrie, organizată la Complexul Cleopatra din Mamaia, în zilele de 5 şi 6 decembrie.

(Sursa: Scris de Sorin Mihalache pe www.cugetliber.ro)

Update 06,09

2. Satu-Mare: Cupa “Mos Nicolae” la sah, a ajuns la editia a IV – a

Directia Judeteana de Sport Satu Mare, C.S. Unio Satu Mare si C.S. Vointa-Informatia Zilei Satu Mare organizeaza in perioada 4-5 decembrie a patra editie a Cupei “Mos Nicolae” la sah ce va avea loc la Casa de cultura a Tineretului German, str. Vasile Lucaciu nr. 9.
Structura concursului este open, se adreseaza juniorilor (sub 14, sub 12, sub 10 si sub 8 ani) si se va desfasura pe durata a 7 runde în sistem elveţian, durata unei partide 2 x 30 minute.

Programul rundelor :
Runda I – vineri 4 decembrie 2009 ora 17-18
Runda a II-a  – vineri 4 decembrie 2009 ora 18,15-19,15
Runda a III-a – sâmbătă 5 decembrie 2009 ora 10-11
Runda a IV-a – sâmbătă 5 decembrie 2009 ora 11,15-12,15
Runda a V-a – sâmbătă 5 decembrie 2009 ora 17,00-18,00
Runda a VI-a – sâmbătă 5 decembrie 2009 ora 18.15-19.15
Runda a VII-a –  sâmbătă  5 decembrie 2009 ora 19.30-20.30

Sedinţa tehnică va avea loc în data de 04 decembrie 2009 ora 16,00. Tragerea la sorţi se va efectua cu ajutorul calculatorului, program Swiss Manager.
Criterii de departajare: 1.Victoria directa(mica diagrama) 2.Bucholz mediu 3. Bucholz  4. Scor progresiv.
Festivitatea de premiere: va avea loc la o oră după terminarea ultimei runde.
Taxe de participare: 20 lei si se achita la sedinta tehnica.
Se vor premia primele 3 locuri fete si baieti separat pe categorii de varsta: 8 ani, 10 ani, 12 ani si 14 ani.
Pentru a putea beneficia de cazarea si masa la preturile oferite de organizatori vă rugam să confirmaţi până la data de 28.11.2009. După această dată organizatorii nu mai garantează obţinerea unui loc de cazare.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI INSCRIERI :
Organizator si arbitru principal: I.O. Muntean Ciprian : tel.0744-868688
email: ciprimuntean@yahoo.com
Arbitru:  Pall Zoltan:  tel. 0751-136-727

(Sursa: www.sportlocal.ro)

Update 06,01

1.Obrenovac: Trofeul Belgrad editia 22: Gergely Szabo si Mircea Parligras  victorii in runda 1

Round 1 on 2009/11/24 at 16,15
Bo. SNo.   Name Pts Res. Pts Name SNo.
1 1 GM Stojanovic Mihajlo 0 1 – 0 0   Vujadinovic Milan 105
2 106 FM Cabarkapa Miomir 0 0 – 1 0 GM Malaniuk Vladimir P 2
3 3 GM Dziuba Marcin 0 1 – 0 0   Pantovic Dragan M 108
4 109 FM Rodic Dragan 0 ½ – ½ 0 GM Frolyanov Dmitry 4
5 5 GM Damljanovic Branko 0 1 – 0 0   Bulatovic Nikola 110
6 111   Dzunic Vladimir 0 ½ – ½ 0 GM Blagojevic Dragisa 6
7 7 GM Parligras Mircea 0 1 – 0 0   Milosavljevic Dusan 112
8 113   Katic Goran 0 0 – 1 0 IM Szabo Gergely-Andras-Gyula 8
9 9 GM Arizmendi Martinez Julen Luis 0 1 – 0 0   Cvetkovic Vidoje 114
10 115   Tasev Dejan 0 0 – 1 0 IM Nikolov Momchil 10
11 11 GM Drasko Milan 0 1 – 0 0   Nenezic Marko 116
12 117   Ratkovic Miloje 0 0 – 1 0 GM Djukic Nikola 12
13 13 IM Ninov Nikolai 0 1 – 0 0 WFM Urosevic Marija 118
14 119   Milojevic Miodrag 0 0 – 1 0 GM Strikovic Aleksa 14
15 15 GM Stanojoski Zvonko 0 1 – 0 0   Milutinovic Dejan D 120
16 121   Ristic Slobodan B 0 0 – 1 0 GM Shishkin Vadim 16
17 17 GM Abramovic Bosko 0 1 – 0 0   Zobenica Ivan 122
18 123   Djuric Vesna 0 0 – 1 0 GM Cabrilo Goran 18
19 19 GM Rajkovic Dusan 0 1 – 0 0   Sablic Branislav 124
20 125   Perunovic Ljubivoje 0 0 – 1 0 IM Stojanovic Dalibor 20
21 21 GM Ivanov Mikhail M 0 1 – 0 0   Nikolic Marko 126
22 127   Grujicic Zoran 0 ½ – ½ 0 IM Bozic Milan 22
23 23 IM Gunnarsson Jon Viktor 0 ½ – ½ 0   Jovanovic Dejan R 128
24 129   Adamovic Strahinja 0 0 – 1 0 GM Todorovic Goran M 24
25 131   Brakus Dragan 0 0 – 1 0 IM Arsovic Goran 25
26 26   Nadj Hedjesi Balind 0 1 – 0 0   Markovic Nikola 132
27 133   Manelidou Maria 0 0 – 1 0 IM Nestorovic Dejan 27
28 28 IM Vassallo Barroche Mauricio 0 1 – 0 0   Mihajlovic Milorad 134
29 135   Pavlovic Slavko 0 0 – 1 0 FM Enchev Ivajlo 29
30 30 FM Sredojevic Ivan 0 1 – 0 0   Polhert Zdenko 136
31 137   Stojkovic Milanko 0 0 – 1 0 IM Nestorovic Nikola 31
32 32 FM Tomic Bosko 0 1 – 0 0   Radojkovic Vladica 138
33 139   Ruzicic Sinisa 0 0 – 1 0 IM Popovic Milos T 33
34 34 IM Sanchez Guirado Francisco 0 1 – 0 0   Vucinic Gojko 140
35 141   Ratkovic Milovan 0 0 – 1 0 IM Cvetkovic Srdjan 35
36 36   Panic Nenad 0 1 – 0 0   Labus Vladislav 142
37 143   Ahmetovic Idriz 0 0 – 1 0 IM Govedarica Radovan 37
38 38 IM Arngrimsson Dagur 0 1 – 0 0   Stefanovic Milan 144
39 145   Andric Sinisa 0 0 – 1 0 FM Ristic Nebojsa B 39
40 40 IM Andrijevic Milan 0 1 – 0 0   Bulatovic Ilija 146
41 147   Bekic Ljuboje 0 0 – 1 0   Dimitrov Atanas 41
42 42   Radlovacki Jovan 0 1 – 0 0   Dragojevic Marija 148
43 149   Dedic Slavko 0 0 – 1 0   Sarenac Ivan 43
44 44 FM Carnic Srdjan 0 1 – 0 0   Dabovic Vladimir 150
45 151   Djukic Milorad 0 0 – 1 0 FM Jovanovic Zoran Z 45
46 46 FM Lagerman Robert 0 + – – 0   Ljubisa Mitar 152
47 153 FM Antonic Dusan 0 1 – 0 0 FM Bergsson Snorri 47
48 48 FM Vujacic Borivoje 0 1 – 0 0   Rundgren Anders 154
49 155   Filipovic Tomislav S 0 0 – 1 0   Popovic Nenad 49
50 50 FM Blesic Vaso 0 1 – 0 0   Potpara Nikola 156
51 157   Zivanovic Dragoslav 0 0 – 1 0 FM Menkinoski Riste 51
52 52 FM Mijovic Stefan 0 1 – 0 0   Nesovanovic Miroslav 158
53 159   Petrovic Milan M 0 ½ – ½ 0 FM Sorgic Dragan 53
54 54 FM Vujic Mihailo 0 ½ – ½ 0   Jovic Slavko 160
55 161   Skoric Branko 0 0 – 1 0 WFM Videnova Iva 55
56 56 FM Nikolic Milos 0 1 – 0 0   Branovacki Goran 162
57 163   Ingason Sigurdur 0 0 – 1 0 FM Skare Goran 57
58 58   Nestorovic Lazar 0 1 – 0 0   Jovic Branko 164
59 165   Kosic Ljubisa 0 1 – 0 0   Ibanez Aullana Jose Ramon 59
60 60   Nikolic Dragoljub 0 ½ – ½ 0   Zivanovic Bojan 166
61 167   Micanovic Dragutin 0 0 – 1 0   Kahrovic Mersid 61
62 62 FM Ilic Zoran 0 1 – 0 0   Danojlic Petar 168
63 169   Ostojic Slobodan 0 0 – 1 0   Radivojevic Milan R 63
64 64   Veleski Robert 0 1 – 0 0   Gagic Miroljub 170
65 171   Okilj Tigran 0 – – + 0 IM Andonov Bogomil 65
66 66 FM Popovic Aleksandar M 0 1 – 0 0   Dizdarevic Barbara 172
67 173   Dimic Pavle 0 ½ – ½ 0   Bazarov Konstantin 67
68 68   Zivkovic Dejan 0 1 – 0 0   Samardzija Zeljko 174
69 175   Djuric Olgica 0 0 – 1 0 FM Zivkovic Sava 69
70 70 FM Radosavljevic Slobodan D 0 1 – 0 0   Masovic Bogosav 176
71 177   Bozilov Dragan 0 0 – 1 0   Hrzic Ivan 71
72 72 FM Pucarevic Milenko 0 0 – 1 0   Zarkovic Mila 178
73 179   Panic Anastasija 0 0 – 1 0 IM Peric Slavisa 73
74 74   Pantic Ivica 0 1 – 0 0   Sekulovic Dusica 180
75 181   Dikic Veljko 0 ½ – ½ 0   Lazic Ljubisa 75
76 76 FM Stavnjak Lazar 0 1 – 0 0   Arsic Djordje 182
77 183   Gluscevic Marko 0 0 – 1 0   Sarenac David 77
78 78   Vujacic Igor 0 1 – 0 0   Aleksic Ceda 184
79 185   Milutinovic Stefana 0 0 – 1 0 IM Illijin Neboisa 79
80 80 FM Spasojevic Miodrag 0 1 – 0 0   Momirovic Milan 186
81 187   Ruzicic Momcilo 0 0 – 1 0   Elez Nikola 81
82 82   Maksimovic Marko 0 1 – 0 0   Milanovic Maja 189
83 190   Markovic Tamara 0 ½ – ½ 0   Stamatovic Aleksandar 83
84 84   Eric Dusan 0 1 – 0 0   Blagojevic Bogdan 191
85 192   Stankovic Stanoje 0 0 – 1 0   Djurasinov Branislav 85
86 86   Cerovic Danilo 0 1 – 0 0   Nikolovska Dragana 193
87 194   Devedzic Stojan 0 0 – 1 0 FM Brujic Bozidar 87
88 88 FM Popovic Mladen 0 1 – 0 0   Djurovic Dusan 195
89 196   Maljevic Aleksa 0 0 – 1 0   Rakic Miodrag 89
90 90   Jovicic Radosav 0 1 – 0 0   Maljevic Dimitrije 197
91 198   Gluscevic Mira 0 0 – 1 0   Radosevic Nenad 91
92 92   Djalovic Velizar 0 1 – 0 0   Ivanovic Aleksandar 199
93 200   Pantic Milenko 0 0 – 1 0   Ilic Slobodan S 93
94 94   Kadric Denis 0 1 – 0 0   Ratkovic Petar 201
95 202   Bozic Milan J 0 0 – 1 0   Savic Dragan 95
96 96   Halldorsson Jon Arni 0 1 – 0 0   Dragojlovic Milos 203
97 204   Haugvik Borge 0 0 – 1 0   Knezevic Mladen Z 97
98 98   Hantak Adam 0 1 – 0 0   Hestand Bent 205
99 206   Joksic Dragan 0 0 – 1 0   Rajcevic Stevan 99
100 100   Dodic Dragan 0 1 – 0 0   Milovanovic Andrija 207
101 208   Perovic Radivoje 0 0 – 1 0   Kuzmanovic Slobodan 101
102 102 WFM Mladenovic Jelena 0 1 – 0 0   Rancic Milos 209
103 210   Sahovic Rastko 0 + – – 0   Nesic Dragisa 103
104 104   Tomic Miroslav Lj 0 1 – 0 0   Ugrenovic Aleksandar 211
105 212   Uzur Jovan 0 0 – 1 0 FM Petrovic Petar 107
  130   Bogdanovic Vesna 0 1 – –     Bye  

Runda 2 Perechi

Round 2 on 2009/11/25 at 16,15
Bo. SNo. Name Pts Res. Pts Name SNo.
1 56 FM Nikolic Milos 1   1 GM Stojanovic Mihajlo 1
2 2 GM Malaniuk Vladimir P 1   1   Nestorovic Lazar 58
3 57 FM Skare Goran 1   1 GM Dziuba Marcin 3
4 61   Kahrovic Mersid 1   1 GM Damljanovic Branko 5
5 63   Radivojevic Milan R 1   1 GM Parligras Mircea 7
6 8 IM Szabo Gergely-Andras-Gyula 1   1 FM Ilic Zoran 62
7 65 IM Andonov Bogomil 1   1 GM Arizmendi Martinez Julen Luis 9
8 10 IM Nikolov Momchil 1   1   Veleski Robert 64
9 69 FM Zivkovic Sava 1   1 GM Drasko Milan 11
10 12 GM Djukic Nikola 1   1 FM Popovic Aleksandar M 66
11 71   Hrzic Ivan 1   1 IM Ninov Nikolai 13
12 14 GM Strikovic Aleksa 1   1   Zivkovic Dejan 68
13 73 IM Peric Slavisa 1   1 GM Stanojoski Zvonko 15
14 16 GM Shishkin Vadim 1   1 FM Radosavljevic Slobodan D 70
15 77   Sarenac David 1   1 GM Abramovic Bosko 17
16 18 GM Cabrilo Goran 1   1   Pantic Ivica 74
17 79 IM Illijin Neboisa 1   1 GM Rajkovic Dusan 19
18 20 IM Stojanovic Dalibor 1   1 FM Stavnjak Lazar 76
19 81   Elez Nikola 1   1 GM Ivanov Mikhail M 21
20 24 GM Todorovic Goran M 1   1   Vujacic Igor 78
21 25 IM Arsovic Goran 1   1 FM Spasojevic Miodrag 80
22 85   Djurasinov Branislav 1   1   Nadj Hedjesi Balind 26
23 27 IM Nestorovic Dejan 1   1   Maksimovic Marko 82
24 87 FM Brujic Bozidar 1   1 IM Vassallo Barroche Mauricio 28
25 29 FM Enchev Ivajlo 1   1   Eric Dusan 84
26 89   Rakic Miodrag 1   1 FM Sredojevic Ivan 30
27 31 IM Nestorovic Nikola 1   1   Cerovic Danilo 86
28 91   Radosevic Nenad 1   1 FM Tomic Bosko 32
29 33 IM Popovic Milos T 1   1 FM Popovic Mladen 88
30 93   Ilic Slobodan S 1   1 IM Sanchez Guirado Francisco 34
31 35 IM Cvetkovic Srdjan 1   1   Jovicic Radosav 90
32 95   Savic Dragan 1   1   Panic Nenad 36
33 37 IM Govedarica Radovan 1   1   Djalovic Velizar 92
34 97   Knezevic Mladen Z 1   1 IM Arngrimsson Dagur 38
35 39 FM Ristic Nebojsa B 1   1   Kadric Denis 94
36 99   Rajcevic Stevan 1   1 IM Andrijevic Milan 40
37 41   Dimitrov Atanas 1   1   Halldorsson Jon Arni 96
38 101   Kuzmanovic Slobodan 1   1   Radlovacki Jovan 42
39 43   Sarenac Ivan 1   1   Hantak Adam 98
40 107 FM Petrovic Petar 1   1 FM Carnic Srdjan 44
41 45 FM Jovanovic Zoran Z 1   1   Dodic Dragan 100
42 46 FM Lagerman Robert 1   1 WFM Mladenovic Jelena 102
43 130   Bogdanovic Vesna 1   1 FM Vujacic Borivoje 48
44 49   Popovic Nenad 1   1   Tomic Miroslav Lj 104
45 178   Zarkovic Mila 1   1 FM Blesic Vaso 50
46 51 FM Menkinoski Riste 1   1 FM Antonic Dusan 153
47 210   Sahovic Rastko 1   1 FM Mijovic Stefan 52
48 55 WFM Videnova Iva 1   1   Kosic Ljubisa 165
49 4 GM Frolyanov Dmitry ½   ½   Dzunic Vladimir 111
50 6 GM Blagojevic Dragisa ½   ½ FM Rodic Dragan 109
51 22 IM Bozic Milan ½   ½   Petrovic Milan M 159
52 160   Jovic Slavko ½   ½ IM Gunnarsson Jon Viktor 23
53 53 FM Sorgic Dragan ½   ½   Grujicic Zoran 127
54 166   Zivanovic Bojan ½   ½ FM Vujic Mihailo 54
55 128   Jovanovic Dejan R ½   ½   Nikolic Dragoljub 60
56 67   Bazarov Konstantin ½   ½   Dikic Veljko 181
57 75   Lazic Ljubisa ½   ½   Markovic Tamara 190
58 83   Stamatovic Aleksandar ½   ½   Dimic Pavle 173
59 47 FM Bergsson Snorri 0   0   Potpara Nikola 156
60 59   Ibanez Aullana Jose Ramon 0   0   Zivanovic Dragoslav 157
61 158   Nesovanovic Miroslav 0   0 FM Pucarevic Milenko 72
62 105   Vujadinovic Milan 0   0   Skoric Branko 161
63 162   Branovacki Goran 0   0 FM Cabarkapa Miomir 106
64 108   Pantovic Dragan M 0   0   Ingason Sigurdur 163
65 110   Bulatovic Nikola 0   0   Jovic Branko 164
66 112   Milosavljevic Dusan 0   0   Micanovic Dragutin 167
67 168   Danojlic Petar 0   0   Katic Goran 113
68 114   Cvetkovic Vidoje 0   0   Ostojic Slobodan 169
69 170   Gagic Miroljub 0   0   Tasev Dejan 115
70 116   Nenezic Marko 0   0   Djuric Olgica 175
71 172   Dizdarevic Barbara 0   0   Ratkovic Miloje 117
72 118 WFM Urosevic Marija 0   0   Bozilov Dragan 177
73 174   Samardzija Zeljko 0   0   Milojevic Miodrag 119
74 120   Milutinovic Dejan D 0   0   Panic Anastasija 179
75 176   Masovic Bogosav 0   0   Ristic Slobodan B 121
76 122   Zobenica Ivan 0   0   Gluscevic Marko 183
77 180   Sekulovic Dusica 0   0   Djuric Vesna 123
78 124   Sablic Branislav 0   0   Milutinovic Stefana 185
79 182   Arsic Djordje 0   0   Perunovic Ljubivoje 125
80 126   Nikolic Marko 0   0   Ruzicic Momcilo 187
81 184   Aleksic Ceda 0   0   Adamovic Strahinja 129
82 186   Momirovic Milan 0   0   Brakus Dragan 131
83 132   Markovic Nikola 0   0   Mladenovic Aleksandar 188
84 189   Milanovic Maja 0   0   Manelidou Maria 133
85 134   Mihajlovic Milorad 0   0   Stankovic Stanoje 192
86 191   Blagojevic Bogdan 0   0   Pavlovic Slavko 135
87 136   Polhert Zdenko 0   0   Devedzic Stojan 194
88 193   Nikolovska Dragana 0   0   Stojkovic Milanko 137
89 138   Radojkovic Vladica 0   0   Maljevic Aleksa 196
90 195   Djurovic Dusan 0   0   Ruzicic Sinisa 139
91 140   Vucinic Gojko 0   0   Gluscevic Mira 198
92 197   Maljevic Dimitrije 0   0   Ratkovic Milovan 141
93 142   Labus Vladislav 0   0   Pantic Milenko 200
94 199   Ivanovic Aleksandar 0   0   Ahmetovic Idriz 143
95 144   Stefanovic Milan 0   0   Bozic Milan J 202
96 201   Ratkovic Petar 0   0   Andric Sinisa 145
97 146   Bulatovic Ilija 0   0   Haugvik Borge 204
98 203   Dragojlovic Milos 0   0   Bekic Ljuboje 147
99 148   Dragojevic Marija 0   0   Joksic Dragan 206
100 205   Hestand Bent 0   0   Dedic Slavko 149
101 150   Dabovic Vladimir 0   0   Perovic Radivoje 208
102 207   Milovanovic Andrija 0   0   Djukic Milorad 151
103 154   Rundgren Anders 0   0   Uzur Jovan 212
104 209   Rancic Milos 0   0   Filipovic Tomislav S 155
  211   Ugrenovic Aleksandar 0       Bye  
Round 1 on 2009/11/24 at 16,15
Bo. SNo. Name Pts Res. Pts Name SNo.
1 1 GM Stojanovic Mihajlo 0 1 – 0 0   Vujadinovic Milan 105
2 106 FM Cabarkapa Miomir 0 0 – 1 0 GM Malaniuk Vladimir P 2
3 3 GM Dziuba Marcin 0 1 – 0 0   Pantovic Dragan M 108
4 109 FM Rodic Dragan 0 ½ – ½ 0 GM Frolyanov Dmitry 4
5 5 GM Damljanovic Branko 0 1 – 0 0   Bulatovic Nikola 110
6 111   Dzunic Vladimir 0 ½ – ½ 0 GM Blagojevic Dragisa 6
7 7 GM Parligras Mircea 0 1 – 0 0   Milosavljevic Dusan 112
8 113   Katic Goran 0 0 – 1 0 IM Szabo Gergely-Andras-Gyula 8
9 9 GM Arizmendi Martinez Julen Luis 0 1 – 0 0   Cvetkovic Vidoje 114
10 115   Tasev Dejan 0 0 – 1 0 IM Nikolov Momchil 10
11 11 GM Drasko Milan 0 1 – 0 0   Nenezic Marko 116
12 117   Ratkovic Miloje 0 0 – 1 0 GM Djukic Nikola 12
13 13 IM Ninov Nikolai 0 1 – 0 0 WFM Urosevic Marija 118
14 119   Milojevic Miodrag 0 0 – 1 0 GM Strikovic Aleksa 14
15 15 GM Stanojoski Zvonko 0 1 – 0 0   Milutinovic Dejan D 120
16 121   Ristic Slobodan B 0 0 – 1 0 GM Shishkin Vadim 16
17 17 GM Abramovic Bosko 0 1 – 0 0   Zobenica Ivan 122
18 123   Djuric Vesna 0 0 – 1 0 GM Cabrilo Goran 18
19 19 GM Rajkovic Dusan 0 1 – 0 0   Sablic Branislav 124
20 125   Perunovic Ljubivoje 0 0 – 1 0 IM Stojanovic Dalibor 20
21 21 GM Ivanov Mikhail M 0 1 – 0 0   Nikolic Marko 126
22 127   Grujicic Zoran 0 ½ – ½ 0 IM Bozic Milan 22
23 23 IM Gunnarsson Jon Viktor 0 ½ – ½ 0   Jovanovic Dejan R 128
24 129   Adamovic Strahinja 0 0 – 1 0 GM Todorovic Goran M 24
25 131   Brakus Dragan 0 0 – 1 0 IM Arsovic Goran 25
26 26   Nadj Hedjesi Balind 0 1 – 0 0   Markovic Nikola 132
27 133   Manelidou Maria 0 0 – 1 0 IM Nestorovic Dejan 27
28 28 IM Vassallo Barroche Mauricio 0 1 – 0 0   Mihajlovic Milorad 134
29 135   Pavlovic Slavko 0 0 – 1 0 FM Enchev Ivajlo 29
30 30 FM Sredojevic Ivan 0 1 – 0 0   Polhert Zdenko 136
31 137   Stojkovic Milanko 0 0 – 1 0 IM Nestorovic Nikola 31
32 32 FM Tomic Bosko 0 1 – 0 0   Radojkovic Vladica 138
33 139   Ruzicic Sinisa 0 0 – 1 0 IM Popovic Milos T 33
34 34 IM Sanchez Guirado Francisco 0 1 – 0 0   Vucinic Gojko 140
35 141   Ratkovic Milovan 0 0 – 1 0 IM Cvetkovic Srdjan 35
36 36   Panic Nenad 0 1 – 0 0   Labus Vladislav 142
37 143   Ahmetovic Idriz 0 0 – 1 0 IM Govedarica Radovan 37
38 38 IM Arngrimsson Dagur 0 1 – 0 0   Stefanovic Milan 144
39 145   Andric Sinisa 0 0 – 1 0 FM Ristic Nebojsa B 39
40 40 IM Andrijevic Milan 0 1 – 0 0   Bulatovic Ilija 146
41 147   Bekic Ljuboje 0 0 – 1 0   Dimitrov Atanas 41
42 42   Radlovacki Jovan 0 1 – 0 0   Dragojevic Marija 148
43 149   Dedic Slavko 0 0 – 1 0   Sarenac Ivan 43
44 44 FM Carnic Srdjan 0 1 – 0 0   Dabovic Vladimir 150
45 151   Djukic Milorad 0 0 – 1 0 FM Jovanovic Zoran Z 45
46 46 FM Lagerman Robert 0 + – – 0   Ljubisa Mitar 152
47 153 FM Antonic Dusan 0 1 – 0 0 FM Bergsson Snorri 47
48 48 FM Vujacic Borivoje 0 1 – 0 0   Rundgren Anders 154
49 155   Filipovic Tomislav S 0 0 – 1 0   Popovic Nenad 49
50 50 FM Blesic Vaso 0 1 – 0 0   Potpara Nikola 156
51 157   Zivanovic Dragoslav 0 0 – 1 0 FM Menkinoski Riste 51
52 52 FM Mijovic Stefan 0 1 – 0 0   Nesovanovic Miroslav 158
53 159   Petrovic Milan M 0 ½ – ½ 0 FM Sorgic Dragan 53
54 54 FM Vujic Mihailo 0 ½ – ½ 0   Jovic Slavko 160
55 161   Skoric Branko 0 0 – 1 0 WFM Videnova Iva 55
56 56 FM Nikolic Milos 0 1 – 0 0   Branovacki Goran 162
57 163   Ingason Sigurdur 0 0 – 1 0 FM Skare Goran 57
58 58   Nestorovic Lazar 0 1 – 0 0   Jovic Branko 164
59 165   Kosic Ljubisa 0 1 – 0 0   Ibanez Aullana Jose Ramon 59
60 60   Nikolic Dragoljub 0 ½ – ½ 0   Zivanovic Bojan 166
61 167   Micanovic Dragutin 0 0 – 1 0   Kahrovic Mersid 61
62 62 FM Ilic Zoran 0 1 – 0 0   Danojlic Petar 168
63 169   Ostojic Slobodan 0 0 – 1 0   Radivojevic Milan R 63
64 64   Veleski Robert 0 1 – 0 0   Gagic Miroljub 170
65 171   Okilj Tigran 0 – – + 0 IM Andonov Bogomil 65
66 66 FM Popovic Aleksandar M 0 1 – 0 0   Dizdarevic Barbara 172
67 173   Dimic Pavle 0 ½ – ½ 0   Bazarov Konstantin 67
68 68   Zivkovic Dejan 0 1 – 0 0   Samardzija Zeljko 174
69 175   Djuric Olgica 0 0 – 1 0 FM Zivkovic Sava 69
70 70 FM Radosavljevic Slobodan D 0 1 – 0 0   Masovic Bogosav 176
71 177   Bozilov Dragan 0 0 – 1 0   Hrzic Ivan 71
72 72 FM Pucarevic Milenko 0 0 – 1 0   Zarkovic Mila 178
73 179   Panic Anastasija 0 0 – 1 0 IM Peric Slavisa 73
74 74   Pantic Ivica 0 1 – 0 0   Sekulovic Dusica 180
75 181   Dikic Veljko 0 ½ – ½ 0   Lazic Ljubisa 75
76 76 FM Stavnjak Lazar 0 1 – 0 0   Arsic Djordje 182
77 183   Gluscevic Marko 0 0 – 1 0   Sarenac David 77
78 78   Vujacic Igor 0 1 – 0 0   Aleksic Ceda 184
79 185   Milutinovic Stefana 0 0 – 1 0 IM Illijin Neboisa 79
80 80 FM Spasojevic Miodrag 0 1 – 0 0   Momirovic Milan 186
81 187   Ruzicic Momcilo 0 0 – 1 0   Elez Nikola 81
82 82   Maksimovic Marko 0 1 – 0 0   Milanovic Maja 189
83 190   Markovic Tamara 0 ½ – ½ 0   Stamatovic Aleksandar 83
84 84   Eric Dusan 0 1 – 0 0   Blagojevic Bogdan 191
85 192   Stankovic Stanoje 0 0 – 1 0   Djurasinov Branislav 85
86 86   Cerovic Danilo 0 1 – 0 0   Nikolovska Dragana 193
87 194   Devedzic Stojan 0 0 – 1 0 FM Brujic Bozidar 87
88 88 FM Popovic Mladen 0 1 – 0 0   Djurovic Dusan 195
89 196   Maljevic Aleksa 0 0 – 1 0   Rakic Miodrag 89
90 90   Jovicic Radosav 0 1 – 0 0   Maljevic Dimitrije 197
91 198   Gluscevic Mira 0 0 – 1 0   Radosevic Nenad 91
92 92   Djalovic Velizar 0 1 – 0 0   Ivanovic Aleksandar 199
93 200   Pantic Milenko 0 0 – 1 0   Ilic Slobodan S 93
94 94   Kadric Denis 0 1 – 0 0   Ratkovic Petar 201
95 202   Bozic Milan J 0 0 – 1 0   Savic Dragan 95
96 96   Halldorsson Jon Arni 0 1 – 0 0   Dragojlovic Milos 203
97 204   Haugvik Borge 0 0 – 1 0   Knezevic Mladen Z 97
98 98   Hantak Adam 0 1 – 0 0   Hestand Bent 205
99 206   Joksic Dragan 0 0 – 1 0   Rajcevic Stevan 99
100 100   Dodic Dragan 0 1 – 0 0   Milovanovic Andrija 207
101 208   Perovic Radivoje 0 0 – 1 0   Kuzmanovic Slobodan 101
102 102 WFM Mladenovic Jelena 0 1 – 0 0   Rancic Milos 209
103 210   Sahovic Rastko 0 + – – 0   Nesic Dragisa 103
104 104   Tomic Miroslav Lj 0 1 – 0 0   Ugrenovic Aleksandar 211
105 212   Uzur Jovan 0 0 – 1 0 FM Petrovic Petar 107
  130   Bogdanovic Vesna 0 1 – –     Bye  

4 Comentarii

  • vasim

    Dieter o facut remiza dupa 16 mutari.
    Ce mai, adevarata lupta!
    Am crezut la un moment dat ca musca cu dintii din tabla de pornit pe victorie ce era!

    noiembrie 25, 2009 - 2:30 pm Raspunde
  • virgil

    E ceva de necrezut sa faci remiza, numai dupa 16 mutari, intr-o pozitie plina de resurse…Sunt curios sa stiu cum evalueaza softul pozitia in care s-a ajuns…Mie mi se pare ca remiza e buna pentru Dieter, avand in vedere situatia rezultata dupa ultimele mutari…

    noiembrie 25, 2009 - 3:09 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Eu, in ambele partide ale lui Dieter, am vazut o chestiune de gentleman. Cred ca are mare incredere in ceea ce face, de isi permite asemenea gesturi in fata unei mari jucatoare ca Polgar. Adevarata lupta se va da totusi maine, dealtfel am si votat pentru victoria lui Dieter dupa tiebreak.
    Insa, pe cine nu lasi sa moara, nu te mai lasa sa traiesti. Atentie mare, Dieter!

    noiembrie 25, 2009 - 9:24 pm Raspunde
  • virgil

    Ramane de vazut cine va juca mai bine sub presiunea timpului: Dieter sau Polgar!

    noiembrie 25, 2009 - 11:06 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.