Divizia B, seria Bucuresti: Sah Club Snagov promoveaza, Colosseum Giurgiu pe locul 5 inaintea ultimelor 2 meciuri

Multumim celor care s-au interesat de micuta (deocamdata)  noastra echipa (de  prieteni).

divizia_B 016

Colosseum Giurgiu a inregistrat vineri si sambata  o victorie un egal si o infrangere deocamdata, si mai avem doua meciuri azi, bilant provizoriu +3=1-2. Nu aveam pretentii la promovare, noi avem planuri pe termen lung care presupun promovarea in echipa a jucatorilor din propria pepiniera, pe cand alte cluburi prefera rezolvari rapide de moment prin ‘angajarea’ unor jucatori cu titlu international.

Fata de anul trecut echipa a jucat considerabil mai bine, avem un scor total de 18-14 si iesim mai sus cu minim 2-3 locuri fata de anul trecut, desi seria a fost mai puternica anul acesta. In plus avem un numar mai mare de jucatori care pot juca oricand in prima echipa, si cu siguranta vom juca din ce in ce mai bine de la an la an, pana cand, hm, e departe acel moment acum….

Suntem pe locul 5, iar din seria Bucuresti va promova in proportie de 99% si absolut meritat Snagovul, in componenta GM Constantin Ionescu IM Petre Grigore FM Horia Geanta, junior (f. talentat!) Nastase Robert. O sa revenim cu amanunte mai pe seara, respectiv partide (infrangerea lui Adrian Stanca la GM Constantin Ionescu este una instructiva; spasit si cu capul plecat, invinsul va comenta partida ce a cauzat infrangerea echipei sale).

Asadar, Clubul Central-Colosseum 2-2, Colosseum-Snagov 1,5-2,5 CSAN-Colosseum 0,5-3,5 au fost rezultatele noastre pana acum in acest weekend. Ne asteapta azi doua meciuri grele impotriva a 2 echipe aflate in fata noastra, CSU Brasov, si Master Mind.

Din nou, multumim pentru incurajari, revenim negresit cu amanunte! Momentan ne pregatim cu totii sa plecam spre sala de joc…

4 Comentarii

 • Jack

  da …sunt tare curios daca veti promova vreodata doar cu jucatori crescuti la colosseum giurgiu …craiova nu a putut desi e un oras mult mai mare si are jucatori peste 2200…dar incercarea moarte n are .

  octombrie 25, 2009 - 8:46 am Raspunde
 • Fratzica

  Craiova a promovat si in Superliga, dar au vandut locul

  octombrie 25, 2009 - 1:11 pm Raspunde
 • Jack

  daca s a intamplat vreodata asa a fost pacat,acum cu acesti jucatori o sa le fie foarte greu sa promoveze in div a nidecum in superliga .

  octombrie 25, 2009 - 1:18 pm Raspunde
 • John Leibnitz

  Unde se poate vedea desfasurarea intregii diviziiB? Si care este componenta echipelor?

  octombrie 25, 2009 - 2:53 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.