Bucuresti: Şahiştii din parcurile sectorului 2 la startul finalei

Pasionaţii de şah din sectorul 2 şi-au  putut dovedi valoarea în cadrul campionatului dedicat lor organizat în această săptămână de Primăria Sectorului 2 care a acordat o serie de premii importante din sponsorizare în finala concursului care a avut loc duminică, 16 august, în faţa Primăriei Sectorului 2

31

Finala “Cupei Prieteniei” la sah

Peste 120 de participanţi din cele patru parcuri din sectorul 2 – Plumbuita, Obor, Naţional şi Morarilor – au avut ocazia să-şi demonstreze măiestria în jocul minţii, dar şi să socializeze şi să distreze alături de noi prieteni şi cunoştinţe pe care le vor face cu această ocazie.

După ce în urmă cu o lună a avut loc campionatul de table, edilul Neculai Onţanu a decis desfăşurarea acestui nou campionat intitulat „Cupa prieteniei la şah” după ce a constatat cât de mare este numărul de persoane dornice să-şi petreacă timpul liber dar şi pentru a petrece timpul liber practicând diverse sporturi în parcurile şi spaţiile verzi special amenajate pentru recreere.

Printre participanţi se numără şi  doamna Genica Chaliniceanu în vârsta de 69 de ani, care s-a numărat printre cei 8 câştigători ai concursului organizat în Parcul Naţional, fiind o împătimită a acestui sport ne-a povestit că în urmă cu 30 de ani a jucat şah la Timişoara şi a făcut parte din echipa Electromotorul şi C.F.R.

26

Genica Chaliniceanu la 69 de ani

În momentul de faţă doamna Chaliniceanu predă sah în particular pentru 11 copii preşcolari din sectorul 2.

Edilul sectorului 2 a apreciat în mod deosebit participarea doamnei Genica Chaliniceanu, ea fiind singura femeie din cadrul concursului „Cupa prieteniei la şah”, fapt pentru care i-a fost atribuit un premiu special.

Concursul s-a desfăşurat după Regulamentul Federaţiei Române de Şah, care a fost afişat la toate locurile de desfăşurare a evenimentului sportiv.

Primarul Neculai Onţanu a premiat  următorii câştigători:


Locul I – Georgescu Cristian Locul II – Pessi Emil

Georgescu_Cristian_ps2 Pessi_Emil_ps2

Locul III – Duma Claudiu                                                                     Locul IV – Ţacu Victor

tacu_victor_ps2 Duma_Claudiu_ps2

3 Comentarii

 • Eustake

  Ce misto 🙂

  august 18, 2009 - 9:44 am Raspunde
 • costache remus

  bravo cristi !!!

  august 18, 2009 - 2:20 pm Raspunde
 • Paune Florea

  Cristi, felicitari!Era si timpul sa cistigi un turneu! Slava Domnului, teorie stii, forta de joc ai,rabdare s-analizezi pozitiile grele deasemeni, e nevoie sa joci cit mai multe turnee! Care a fost reactia Dr.lui Victor Tacu cind a constatat ca i-a scapat podiumul si nu te mai intreb de maestrul Pessi, care alaturi de doctor erau cei mai indreptatiti la primul loc? Inca odata felicitari!

  august 21, 2009 - 6:25 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.