Stiri din sah – 24 din 24 ore – Marti 23 iunie

Update 00,01

Blogul “Sah cu Ceausescu” implineste 1 an! La multi ani pentru toate cate au fost facute in aceste 365 de zile, si pentru ca in fiecare zi veniti in numar din ce in ce mai mare sa ne cititi articolele. In seara aceasta a mai fost trecuta o bariera care data din 2 martie de la meciul Topalov- Kamsky. Atunci s-au inregistrat 3054 de vizualizari, iar in seara de 22 iunie s-au inregistrat nu mai putin de 3217 ! Frumoasa aniversare cu aceasta frumoasa reusita. La multi ani tuturor celor care citesc acest blog!

UPDATe 23,17

5.Porţi deschise la penitenciar

Acţiunea face parte dintr-un program amplu dedicat zilei de 29 iunie -“Ziua personalului din sistemul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor” – şi are ca  scop conştientizarea opiniei publice cu privire la eforturile depuse şi rezultatele obţinute de personalul instituţiei pe linia reintegrării persoanelor private de libertate. La această zi a uşilor deschise se adaugă şi derularea altor activităţi ce vor consta în organizarea unor întreceri sportive la care va participa personalul instituţiei (respectiv: campionat de şah, tenis de masă, fotbal, volei), dar şi vizite în comunitate cu persoanele private de libertate. Se vor acorda diplome şi premii câştigătorilor concursurilor de fotbal, şah şi tenis de masă organizate pentru personal şi vor fi anunţate avansările în gradul profesional ale funcţionarilor publici cu statut special“, a mai spus Daniel Barbu de la PMS Craiova.(IC)

(Sursa Gazeta Vaii Jiului)

UPDATE 23,15

4.Joc de sah cu motive aztece si tricou original cu semnatura lui Hagi, licitate Un joc de sah din Argentina cu motive de sah, un tricou original Adidas al echipei nationale de fotbal, cu semnatura lui Gica Hagi sau editia de colectie a ziarului Romania libera din 10 mai 1945, cu stirea capitularii Germaniei, sunt o parte din obiectele scoase la licitatie prin intermediul Brat si IAA pentru strangerea de fonduri necesare tratamentului Alinei Gache , care sufera de cancer la ficat.(IC)

UPDATE 11.35

3. NAKAMURA invitat la Corus!

In sfarsit campionul american incepe sa fie invitat la superturnee! Sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra si-au dorit aceasta. Conform unei stiri de ultima ora, Nakamura a fost invitat sa ia parte in editia de la anul a superturneului Corus, Grupa A, ce va avea loc in ianuarie 2010. (AS)

UPDATE 0.19

2. Vugar Ghasimov, pe locul 11 in clasamentul ELO

In urma evolutiilor constant bune sifoarte bune din ultima perioada (loc 2 la Poikovsky Karpov) , azerul Ghasimov care va implini 23 ani saptamana urmatoare va urca pe locul 11 in clasamentul ELO ce va fi publicat la 1 iulie.

Vugar Gashimov a depasit astfel mari maestrii mult mai cunoscuti precum Grischuk, Svidler sau Ponomariov. (AS)

UPDATE : 0.06

1. Nakamura numarul 1 in SUA conform ratingului ELO.

In urma rezultatelor modeste de la Bazna, Gata Kamsky a coborat pe locul doi in SUA conform ratingului ELO. In urma a 4 victorii convecutive obtinute acum doua saptamani in Campionatul Frantei, Hikaru Nakamura este acum pe locul 1 cu un ELO de 2710.

In alta ordine de idei fanii lui Nakamura si ai sahului-spectacol asteapta cu nerabdare participarea acestuia la tunreul de SuperGM de la San Sebastian de luna viitoare. (AS)

1 Comentariu

  • Aditz

    Kamsky a coborat sub 2700…oare se va apuca sa practice profesia sa reala…dreptul? 🙂

    iunie 23, 2009 - 12:00 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.