Calutul de Fildes – editia III, clasament final

Stefan Tomici -campionul national de juniori la 12 ani castiga editia 2009 a “Calutului de Fildes”

tomici_stefan

Stefan Tomici savurand titlul de campion la juniori 12 ani- Voineasa 2009

Brăileanul Gabriel Voicu a obţinut locul al patrulea în clasamentul general

În week-end-ul recent încheiat, în foaierul Hotelului Traian s-a desfăşurat cea de-a treia ediţie a “Căluţului de fildeş”, concurs de şah rezervat copiilor şi juniorilor, inclus în circuitul Grand Prix junior.

Turneul din acest an a fost câştigat de campionul naţional en titre de la categoria de vârstă 12 ani, Ştefan Tomici de la CS Buftea care a totalizat 5 1/2 puncte. ( Aici puteti citi despre cum a iesit Stefan Tomici campion national de juniori 12 ani)

Următoarele două poziţii de pe podiumul clasamentului general au fost adjudecate de bucureştenii Andrei Dolana de la Clubul Central de Şah şi Mihai Neagu de la CS Tinerii Maeştri, ambii cu căte 5 1/2 puncte, departajarea fiind făcută la coeficientul Bucholtz mediu.

Locul al patrulea i-a revenit reprezentantul clubului Orizont 64, Gabriel Voicu, şahistul pregătit de Ionel Balcan, acumulând 5 puncte în acest concurs.

S-au acordat 10 premii în valoare de 3.550 lei noi, fond de premiere oferit de fondatorul turneului “Căluţul de fildeş”, deputatul Mihai Tudose, candidat maestru în şah şi membru de onoare al clubului Orizont 64. Clubul organizator a mai oferit câteva premii speciale constând în diplome, cupe şi medalii.(IC)

(Sursa Obiectiv Vocea Brailei, scris de Costel Filip)

Aici puteti sa descarcati clasamentul in format word

Clasament final:



calutul-de-fildes1

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.