Aseara blogul “Sah cu Ceausescu” a iesit pentru a 2-a oara “Blogul zilei pe wordpress.com

Aseara la sfarsitul zilei blogul “Sah cu Ceausescu” a iesit pentru a 2-a oara “Blogul zilei” pe wordpress.com in data 20 mai 2009. Dupa cum mi-a semnalat Daniel Bujor acest lucru si am reusit sa facem un printscreen la ora 23,50 pentru a materializa aceasta noua realizare a echipei care munceste in spatele a ceea ce vedeti dumneavoastra in fiecare zi. Daca mariti fotografia veti vedea ora la care este facuta ea. Am trecut de 2 zile,  de pragul

logoSahcuceausescu

de 300.000 de vizualizari de articole si pana la sfarsitul saptamanii vom atinge 2000 de articole postate pe blog.  Aseara am avut pragul cel mai ridicat dupa meciul Topalov-Kamsky si colaborarea cu Chessbase. Si daca in ianuarie erau postate 222 de articole toata luna, acum in 21 mai, desi mai sunt 10 zile pana la sfarsitul lunii, sper ca maine se va egala cel putin numarul lor!

chessbase_artic21

Asta fara sa mai spunem despre calitatea postarilor,  care a crescut in timp treptat si incercam sa imbunatatim acest lucru cat mai mult. Vor fi niste schimbari in bine pentru formatul blogului,  si vom incerca sa creeam in bara paginii de start,  niste pagini noi care sa aeriseasca putin aglomeratia de articole ale blogului pe categorii mari. In fiecare zi vin oameni noi care citesc cu nesat articolele pe care si le doresc. Colaborarile s-au inmultit in timp si incep sa vina alaturi, oameni care acopera toate laturile sahului. Cred ca aceste realizari merita o postare aici, mai ales ca sunt atat de putine lucruri bune pe lumea asta facute pentru sah, incat merita sa se afle despre aceste “inedite” reusite ale sahului in Romania.  Voi continua sa va tin la curent cand vor mai fi lucruri interesante despre evolutiile blogului si colaborarile, reusitele si tot ceea ce consider ca reprezinta rasplata pentru munca noastra.

Aveti aici fotografia celei de-a doua realizari in primul rand pentru promovarea sahului in Romania

Sah Cu Ceausescu 2_20mai2009

3 Comentarii

 • Miroiu Catalin

  Felicitari !

  mai 21, 2009 - 7:52 pm Raspunde
 • Marius Ceteras

  Tovarasi, sa nu priecupetim niciun iefort pentru a inalta blogul nostru pe cele mai inalte culmi ale acciesarilor! 🙂

  mai 22, 2009 - 2:51 pm Raspunde
 • sictireli

  Felicitari. Ma agat si eu de tine. Asa stiu sigur ca voi urca in clasament- Sah!

  Ca sa facem un lant… agatati-va de
  http://sictireli.wordpress.com/
  :))

  mai 22, 2009 - 6:57 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.