Stiri din sah – 24 din 24 ore – Miercuri 20 mai

UPDATE 22.57

La turneul Colosseum din aceasta seara a luat parte printre altii, cunoscutul Mehul Gohil, multiplul campion de blitz al Kenyei! Pe langa ca este cel mai bun jucator de blitz din tara sa, Mehul se bucura in plus de reputatia ca ar fi si cel mai rapid jucator de blitz.

images

Din pacate Mehul a fost nevoit sa se retraga dupa runda a 5-a, probabil datorita conexiunii Internet, dar nu inainte de a face cateva victime printre care si Adrian Petrisor! Felicitari Mehul, te mai asteptam printre noi, frate! (AS)

Update ora 19:45

Cupa Sergentul la Sah Vaslui 22-24 mai 2009

Locul desfăşurării: Complexul comercial „Silver Mall”, Vaslui Sistem de joc: A.open elveţian, 7 runde, copii sub 12 ani, în cadrul Grand Prix Junior 2009 B. concurs juniori 14 ani ( B+F ), juniori 16 ani ( B+F ) şi seniori (B.C.)

Update 17,57:
La Open Lichtenstein, Cristina si Ovidiu Foisor au cate 3,5 puncte dupa primele 5 runde. In runda 6 Cristina joaca cu negrele, cu un maestru international cu un rating care ne da speranta la un rezultat bun. In clasament Ovidiu este pe locul 11 iar Cristina este pe locul 17. Ovidiu Foisor trebuie sa razbune infrangerea Cristinei la CM Popa Claudio, un jucator italian cu un nume ce are rezonanta romaneasca:
IM Peredy Ferenc 2234 3½ 3½ IM Foisor Cristina-Adela 2423
IM Foisor Ovidiu-Doru 2408 3½ 3½ CM Popa Claudio 2218
Update 17,32

Mihail Marin are o prestatie excelenta in Italia la Porto Manno. Dupa o victorie si doua remize in pozitii castigate, jucatorul roman se dezlantuie in runda dubla de ieri, care este acum pe locul 4 in clasament. Pe locurile fruntase Stuart Conquest,Serghei Tiviakov si fostul secundant al lui Bob la Reggio Emillia, Daniele Vocaturo cu acelasi numar de puncte. Doua victorii importante si cu 4 puncte din 5 runde jucatorul roman joaca azila masa 3(IC)
Aici puteti sa vedeti partida sa cu albele de astazi , cu Lemos Damian 2512
Live( ora 16,00 a Romaniei)
UPDATE 14.18
Vineri in Galati ora 17:00 + Sambata si Duminica dimineata, concurs de sah rapid la vechea Cantina a Studentilor! (Stire de Florin Ungureanu de pe siteul SahGalati) (AS)

UPDATE 13.29

Cupa Romaniei ce va avea loc weekendul acesta la Snagov se anunta o competitie foarte interesanta, cu multe echipe care s-au inscris deja. Dar iata echipele inscrise pana la ora prezentei:

Echipe înscrise la feminin: Șah Club Snagov, Politehnica Iași, ACS Sah Apa Nova București (I,II), Clubul Central de Sah (I,II)
Echipe înscrise la masculin: Șah Club Snagov, Politehnica Iași, Sissa Constanta (I,II,III), Conpet Ploiești (I,II,III), ACS Sah Apa Nova București (I, II, III), CS Otopeni, Clubul Central de Sah (I,II), Uztel Ploiești, Dinamo București, Victoria Techirghiol, CS Siciliana București, Colosseum Giurgiu (I,II) (stire preluata de pe siteul FRS) (AS)

UPDATE 05.47

Clubul de sah Colosseum Giurgiu se pregateste intens pentru participarea, cu doua echipe, la Cupa Romaniei, ce va avea loc intre 23-24 mai la Snagov. In acest sens un delegat din partea clubului se va deplasa azi la FRS pentru a inscrie oficial cele doua echipe in competitie.(AS)

UPDATE 05.43

Amom Simutowe, IM ul din Botswana, a obtinut trofeul turneului international Cuca BGI disputat in perioada 10-17 May in Luanda (Angola). Simutowe a primit drept premiu 5000 $, fiind urmat in clasament de catre doi puternici jucatori angolezi. (AS)

2 Comentarii

  • marcelinho

    ce echipa veti alinia?

    mai 20, 2009 - 12:25 pm Raspunde
  • marcelinho

    si ce v-a propuneti ca obiectiv?

    mai 20, 2009 - 12:28 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.