Antrenamentul zilei [23.04.09]

Vom vedea astazi un crampei din farmecul marelui jucator care a fost (si ramane in inimile noastre) Bobby Fischer. “Magicianul” a scos din palarie combinatia care i-a adus victoria.

Pozitia a fost intalnita intr-o partida Rivera- Fischer, jucata la Varna in 1962.

 

Negrul muta si castiga

4 Comentarii

 • virgil

  1.Dc6 f3 2.Db5 si se castiga o figura

  aprilie 23, 2009 - 8:43 am Raspunde
 • rodantero

  Asta e rezolvarea.

  aprilie 23, 2009 - 9:13 am Raspunde
 • virgil

  Rodantero: Iti preopusesem ca problemele nerezolvaste de la “Antrenamentul zilei”(si acest lucru ar fi valabil pentru oiricare alta rubrica) sa fie repostate in fiecare zi alaturi de diagramele noi pana cand isi vor regasi solutionarea,fiindca altfel vor ramane pe veci uitate…Numai ca tu nici nu te-ai obosit sa-mi dai un raspuns, daramite sa le mai si reafisezi…
  In fata unei atitudini asa ciudate nici nu stiu cum sa-mi exprim propria atitudine…Probabil ca imi voi limita interventiile pe blog doar la problemele ramase neelucidate, fiindca imi vine sa cred ca o prezenta mai cuprinzatoare deranjeaza pe ici pe colo..

  aprilie 23, 2009 - 8:28 pm Raspunde
 • rodantero

  Virgil: Nu ti-am raspuns pentru ca nu aveam inca un raspuns pentru tine. Am ajuns, totusi, la concluzia un astfel de efort ar incarca prea mult programul nostru (si asa destul de incarcat). Cei care doresc sa caute in arhive probleme si studii nerezolvate pot sa le caute in arhive (sau in categorii, la “Antrenamentul zilei”, “Pozitia zilei”, “O problema pe zi”, sau in alte categorii asemanatoare).

  aprilie 24, 2009 - 1:20 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.