Lectia de sah craioveana cu Costica Dobra

Lectia de sah

L-am regasit pe Costica Dobra la sedinta Adunarii Generale anuale a Federatiei Romane de Sah. Dupa sedinta am refacut niste idei impreuna si am ramas in legatura cu el, pentru a-i impartasi unele amanunte referitoare la emisiunea sa saptamanala de sah. Cu dragostea sa pentru copii si pentru sah, Costica a reusit sa faca multe pentru promovarea sahului in randurile copiilor si ale sahistilor din Craiova si nu numai acolo.

lectia-de-sah-_costicadobra

Eforturile sale nu s-au oprit aici si sahului i s-a facut  publicitate si sub alte forme, la ziarele locale si la televiziunea locala TeleU Craiova. Entuziast pentru a aduce in casele oamenilor sahul , Costica realizeaza o emisiune saptamanal cu un invitat din randul celor mai silitori elevi ai sai.

costica_dobra_copiii1

El a realizat si un site de sah la adresa http://www.sahcraiova.ro , dupa ce inainte  promovase turneele si celelalte evenimente sahiste locale la adresa http://tineriimaestricraiova.blogspot.com/

costica_dobra_copiii11

Costica impreuna cu copiii pe care ii invata tainele sahului

Ii urez succes vesnic tanarului si energicului Costica Dobra in toate actiunile in care se implica cu pasiune si multa dragoste de sah si de copii si voi fi alaturi de el de fiecare data, sa il sprijin si sa il ajut cum pot mai bine.


Emisiunea “Lectia de Sah” difuzata sambata la orele 14,00 si in reluare sambata la 18,30 si duminica la 16,30 isi propune sa contribuie la invatarea jocului de sah de catre cat mai multi copii si sa descopere noi talente in zona care sa ajunga la o varsta cat mai frageda sa practice sahul organizat. Lectia dureaza 15-20 minute si este structurata pe patru capitole (parti) :
– rezolvarea problemei propusa pentru acasa;
– notiuni de teorie pentru incepatori;
– partida saptamanii;
– problema saptamanii – problema propusa pentru studiu individual.

Aici puteti sa vedeti o mostra a emisiunii realizate de Costica Dobra

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.