Campionatul Mondial pentru Tineret – Clasament runda 9

India domina categoriile sub 14 ani si sub 12

Dupa 9 runde, GM Nguyen Ngoc Truong Son (Vietnam) cu  7/9 puncte, liderul competitiei sub 18 ani, a fost egalat de compatriotul sau Le Quang Liem, FM Samvel Ter-Sahahyan (Armenia) si IM Ivan Saric (Croatia). Aici evolueaza si Cristan Chirila care a pierdut ieri cu negrele la primul clasat de azi.

GM Nguyen Ngoc Truong Son

Le Quang Liem

IM Ivan Saric

In competitia feminina similara,  WGM Valentina Golubenko (Croatia) a realizat 8/9 puncte si ramane lidera cu un avans de 1.5 puncte.

WGM Valentina Golubenko

In competitia sub 16 ani baieti, IM B Adhiban (India),  cu 7.5/9 puncte, ramane cu un punct avans, in competitia feminina sub 16 ani,  WFM Nazi Paikidze (Georgia) cu 8/9 puncte se bucura de acelasi avantaj.

Este de remarcat  dominatia Indiei in competitia categoriilor sub 14 si sub 12 ani. In competitia baietilor  sub 14 ani, FM Vidit Santosh Gujrathi conduce cu 7,5/9 puncte,  iar in competitia feminina, WIM Padini Rout,  cu 8.5/9 puncte conduce cu 1 punct avans.

In competitia categoriilor sub 12 ani, atat Sayantan Das la baieti cu 8/10 puncte cat si  Bodda Pratyusha la fete , cu 7,5 /10 puncte conduc in clasamentul provizoriu.

Jan-Krzystof Duda (Polonia) conduce in competitia sub 10 ani baieti, cu 8/9 puncte, la fete sub 10 ani Alekxandra Goryachkina (Rusia)  conduce cu 8/10 puncte.

In competitia sub 8 ani, Tran Minh Thang (Vietnam) conduce in continuare cu 8/9 puncte, iar fete , aceeasi categorie, Zhansaya Abdulmalik (Kazakhstan). cu 8/10 puncte conduce cu un punct avans.

Rezultatele jucatorilor romani le puteti vedea dand click aici

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.