Toate partidele jucate la Open “Colosseum”(7) le aveti aici!

Puterea obisnuitei sau gustul marului din gradina Eden

Am reusit sa salvez  partidele jucate aseara in turneul de sah blitz (5+0) Colosseum(7). Un turneu in care au recidivat problemele, cand  tocmai scapasem de ele. Sau cel putin asa credeam noi si mai ales eu. Si in acelasi loc, adica la Dan Rucsandescu, de la care asteptam sa se maturizeze. Asa imi promisese, el cand a reintrat in turnee, dupa showul ce facuse aici. Sper ca Rodan sa nu se descurajeze, pentru ca il respect mult si mai ales ca nu merita. Eu sper ca nu se va mai intampla asa ceva, desi din septembrie avem invitati din ce in ce mai puternici si sa nu creada ca aici este anarhie. Sper, totusi, ca Daniel Rucsandescu sa invete sa piarda, asa cum pierdem toti, pe tabla si sa nu mai incercam alte lucruri care nu fac imagine buna sahului si personalitatii noastre. Am mai inteles azi noapte, cand jucam un meci pe echipe in camera germana Hafenbar 05, ca un jucator roman, elev al unei cunoscute antrenoare si fosta jucatoare din Romania , a fost prins de playchess, ca folosea softul. Nu stiu daca este buna replica:” Am incercat sa vad daca ma prinde si tine cu soft!” pentru ca tot infractiune este si furtul pentru a vedea daca politia este vigilenta. Aici nu sunt admise jumatatile de masura, ori esti cinstit, ori nu. Si culmea este ca ne stirbim din increderea altora si mai ales a noastra cand vine vorba de a juca cinstit in sah si in viata. Si uita uneori ca gandesc mai bine ei, decat sa ia hotararea altora deja stabilita. Nici un lucru din lume nu se compara cu satisfactia lucrurlui facut bine, sau castigat pe sudoarea creierului si a mintii tale! Puterea obisnuintei aduce dupa ea tot ceea ce invatam rau, si ramanem sa cadem la mana sortii, lasand pe altii sa gandeasca si sa decida pentru tine. Si daca ai inceput sa cunosti RAUL, este ca un drog, de care nu prea scapi usor. Caci de drog ca si de rau nu se scapa asa de usor, ca murdaria care se duce la dus. Sa speram ca in curand vom mai scapa de ceea ce este rau, desi dezvatul de rau este de 10 ori mai greu decat invatul a ceva bun. In curand vom lua niste masuri pentru a ne feri de tot felul de rautati care ne inconjoara. Asa sa ne ajute cel de sus.

Astept ca maine sa faceti propuneri pentru cea mai frumoasa partida jucata aseara, si apoi sa votam pentru alegerea aceleia care merita . Mai puteti scrie si ce vi s-a parut bine si ce nu, daca aveti propuneri pentru imbunatatirea unor situatii, si tot ce credeti ca aveti de spus si este bine de stiut.  Eu va multumesc pentru participare si va invit ca in fiecare vineri sa ne intalnim in acelasi loc!

Daca nu aveti cu ce viziona partidele, descarcati aici gratuit Chessbase light

Descarcati partidele in format pgn dand click aici

Asteptati sa se incarce viewer-ul si partidele 30 de secunde. apoi sus in dreapta selectati partide coloseum si in dreapta o sa va apara toate partidele de aseara. Click pe partida pe care doriti sa o vedeti. Puteti viziona toate partidele jucate dand click aici

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.