Sa invatam din partidele pierdute , Hou Yifan – Georgescu Tiberiu 1-0

Hou Yifan – Georgescu Tiberiu 1-0 partida comentata

Jucatoarea chineza Hou Yifan a facut senzatie cand a participat la un turneu “B”masculin de sah anul acesta nefacand figuratie, ci castigand la Nigel Short o partida de senzatie. Short a iesit pe 3 la un punct de castigatorul Movsesian, iar Hou pe locul 7, continuand sa mai faca victime printre jucatorii care au subestimat-o.

Pentru a vedea partida comentata dati click aici

3 Comentarii

  • ruudy

    mi-a placut mult partida aceasta, va multumesc in special pentru comentarii…daca am putea vedea mai multe partide din acestea ar fi chiar bine. Nu stiti unde pot vedea si eu cele mai recente partide din lumea sahului mondial ? nu neaparat live, cat sa vad ce mai este in actualitate…multumesc mult !

    august 8, 2008 - 5:37 am Raspunde
  • ruudy

    salut dixi, intr-adevar nu este un mare interes pentru sah. Insa, cei din lumea sahului vor sa vada ce este nou in sahul modern si vor sa desluseasca tainele marilor maestrii de acum. Ar fi un lucru frumos daca ati putea pune PGN-urile marilor competitii din lume…ce sa zic. Bafta multa !

    august 9, 2008 - 1:52 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

    Buna ziua Ruudy! Nu stiu ce sa zic, problema asta am mai dezbatut-o si era un sondaj facut. Lumea se pare ca este interesata de altceva mai mult decat de pgn. O sa avem in vedere si ceea ce ai spus tu acum. Daca sunteti interesati, o sa o facem pentru bunul mers al multor sahisti pe drumul afirmarii. O avem in agenda de proiritati, acum si stai linistit ca o sa le vezi peste putin timp si partidele corifeilor si marile turnee.

    august 9, 2008 - 1:59 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.