Toate partidele jucate la Open “Colosseum”(3) sunt postate aici

Toate partidele jucate la Open “Colosseum”(3) le gasiti aici!

Am reusit sa salvez  pana la urma cu mare greu, partidele jucate aseara in turneul de sah blitz (5+0) Colosseum(3). Am reusit sa le  recuperez  luandu-le partida cu partida si mi-a luat ceva timp mai mult, mai ales ca sunt peste 100 de partide, mai precis 113 sunt salvate. Sper sa va faca placere sa va uitati peste partidele jucate de voi aici, si mai ales pentru a studia pe ceilalti competitori cu care v-ati intalnit sau nu in turneul de aseara. Daca saptamana trecuta nu am mai organizat sondajul pentru   cea mai frumoasa partida jucata aseara, as vrea sa facem totusi o alegere de fiecare data, pentru posteritate . Mai ales ca nu va ia prea mult sa alegeti cea mai frumoasa partida a turneului. Cred ca oricum este mai mult decat un  premiu lucky si este meritat de oameni care au creat ceva la acest turneu.  Puteti  scrie si ce vi s-a parut bine si ce nu, daca aveti propuneri pentru imbunatatirea unor situatii ( eliminarea guest si mai ales toti cei care vor participa imi vor transmite un mail cu numele adevarat si alte date pe care ei le pot transmite.  Daca deranjeaza pe cineva si are de ascuns ceva, eu pot sa nu public numele celui care joaca. Parerea mea este ca se face publicitate pentru meritele tale si pana la urma ce ai avea de ascuns? Mai ales ca la un concurs oficial cum poti sa nu faci publice, datele tale si restul de formalitati pentru inscriere. De ce nu ar fi asa si aici? Este o propunere care mi se pare buna, si nu stiu acum daca acuzatiile de folosire a unor “ajutoare ” sunt fondate de fiecare data. Oricum mai devreme sau mai tarziu playchess. com, afla de folosirea de soft si vor stii toti care este caracterul unui pseudosahist! Asadar, chiar daca vor si 5 sahisti la turneu macar sa fie dintre cei care sunt si joaca adevarat. Mai este o alta  problema de discutat si cu admiterea si a altor jucatori, care nu au calitatea de a fi romani. Nu vreau sa acuz pe nimeni pentru ce s-a intamplat aseara la turneu, nici pe Dan Rucsandescu( 1925 elo )si nici pe Marian Tudorache( 2039 elo ). De ce spun asta? Pentru ca voi ati inceput deja sa ii “sanctionati” si cred ca amandoi nu sunt de reacredinta. Mai ales ca amandoi sunt jucatori de concurs redutabili.  Iulian Ceausescu va  multumeste pentru participarea la Open Colosseum (3) si va invit ca in fiecare vineri sa ne intalnim in acelasi loc atat timp cat voi putea si se va putea organiza turneu aici.

Sunt probleme tehnice cu partidele si nu se pot vedea pe site. Asa ca aveti mai jos ceva care va ajuta pe cei care nu aveti pentru vizionarea partidelor un program care sa citeasca fisierul .pgn.

Daca nu aveti cu ce viziona partidele, descarcati aici gratuit Chessbase light

Puteti face download la fisierul de partide ce s-au jucat aseara in turneu. Puteti sa descarcati toate partidele dand click aici

1 Comentariu

  • rodantero

    Eu nu am putut participa la ultimul turneu (din pacate), si nu ma pot pronunta cu privire la cearta dintre cei doi, asa incat nici nu o voi face…totusi, nu cred ca ca ar fi bine sa intrerupi turneele (foarte bine organizate), pentru ca mie-mi face mare placere sa joc in ele (si cred ca majoritatea gandeste asa), de asemenea apreciez foarte tare ce faci pe acest blog (chiar daca nu inteleg de unde gasesti atata timp si forta)…pentru a evita folosirea softului in viitoarele turnee (si pe cei care-l folosesc) ar fi bine ca numele reale sa fie dezvaluite…poate exista si alte masuri pentru depistarea id-ului celui care foloseste soft (nu ca eu le-as cunoaste)

    august 3, 2008 - 6:31 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.