Toate partidele de la al doilea Open “Colosseum”

Toate partidele jucate la Open “Colosseum”(2) le gasiti aici!

Am reusit sa salvez  partidele jucate aseara in turneul de sah blitz (5+0) Colosseum(2). Am reusit sa recuperez si runda 8, caci erau probleme cu salvarea partidelor din aceasta runda. Sper sa va faca placere sa va uitati peste partidele jucate de voi aici, si mai ales pentru a studia pe ceilalti competitori cu care v-ati intalnit sau nu in turneul de aseara. Astept ca maine sa faceti propuneri pentru cea mai frumoasa partida jucata aseara, si apoi sa votam pentru alegerea aceleia care merita . Mai puteti scrie si ce vi s-a parut bine si ce nu, daca aveti propuneri pentru imbunatatirea unor situatii, si tot ce credeti ca aveti de spus si este bine de stiut.  Eu va multumesc pentru participare si va invit ca in fiecare vineri sa ne intalnim in acelasi loc.

Pana atunci va las sa vedeti partidele dand click aici. Asteptati sa se incarce viewer-ul si partidele 30 de secunde. apoi sus in dreapta selectati partide coloseum si in dreapta o sa va apara toate partidele de aseara. Click pe partida pe care doriti sa o vedeti.

Puteti face download la fisierul de partide ce s-au jucat aseara in turneu. Puteti sa descarcati toate partidele dand click aici

3 Comentarii

  • Dan Bujor

    a fost mai multa lume decat in prima editie…poate revii totusi la ora 21 pentru inceperea openului, pentru ca se termina prea tarziu asa…de asemenea, eu as aprecia un increment de o secunda de mutare…nefiind un jucator prea rapid pierd destule meciuri la timp…poate organizezi un poll…altfel o editie reusita (ca si prima)…La mai mare! 🙂

    iulie 26, 2008 - 7:13 am Raspunde
  • ceausescuiulian

    Rodantero:Am organizat la 21 si am primit mesaje ca nu pot sa vina la ora aceea. In alta ordine de idei la 21 este si concursul oficial pe Playchess, asa ca eu cred ca este mai bine la 22. Voturile au fost clar pentru ora 22, eu am crezut ca dureaza mai mult si de aceea primul turneu l-am inceput de la ora 21. Ma gandeam sa organizez un poll penttru aceste doua lucruri, insa din punctul meu de vedere la 5 minute este altceva decat la toate celelalte incercate (3minute,3+1 sau alte variante cu timp de 10 minute ). Eu nu fac ca vreau tot ceea ce fac, ci tin cont de parerile celor care vin pe blog, vin la turnee si mai ales de parerile celor care VOTEAZA! Vointa maselor nu poate fi combatuta, numai tot de ele, asa ca…o sa mai vedem in timp, caci ora asta de vara este buna, si aseara am mers mai greu. Data viitoare o sa mearga mult mai repede. O ora si 40 minute cred ca este timpul optim pentru turneu de 9 runde a cate 5 minute.

    iulie 26, 2008 - 11:25 am Raspunde
  • Mtudorache

    In privinta orei de start nu ma pronunt, desi sunt de acord cu iulian! La 21 (cand ora server-ului este 20), este intr-adevar un concurs puternic pe playchess. Cred ca 22 este bine, desi din concursul pomenit la acea ora s-au disputat maxim 4 runde, deci e greu de crezut ca cei care au intrat in concursul oficial al serverului vin in camera Prosah. Evident noi romanii vom alege turneul nostru, nu? Poate ar fi o solutie schimbarea zilei! Si atunci fiind constient ca ora optima este undeva intre 20 si 22, ramane de ales ziua. Aici e simplu, doar joia si sambata sunt disponibile, pentru a evita suprapunerea cu turneele oficiale playchess. Joia ei au turneu ceva mai tarziu la 23,15 ora Romaniei, deci un turneu inceput de iulian la 21 sau chiar 21,30 are sanse sa fie gata pana la 23,15. In acest caz se suprapune doar cu un turneu as zice traditional dar nu al playchess-ului in camera Schwante Schach(daca nu gresesc) si cateva turnee pe la camera turcilor, dar sunt convins ca toti vor cauta sa joace la noi la romani! Sambata este Turneul Campionilor la 18 cred, insa aici joaca doar cei care au castigat turnee oficiale sau s-au clasat in primii sau au un grad foarte inalt uneori de la tura in sus. Sambata e liber, dar sa nu uitam ca-i sambata si se ivesc o sumedenie de probleme spre ex. nunti, botezuri si alte manifestari sociale.Poate ca joia este optim. In privinta timpului de gandire cred ca-i un capitol inchis. Pe net poate ca 3-4 min sunt suficiente(asta pt a evita surpriza de a intalni de fapt un computer, desi este totusi posibil). Dar hai sa credem ca lumea vrea sa joace sah si zic 5 min este optim! Un bonus de 1 sec sau 2 sec e rau pt. ca fac turneul sa dureze foarte, foarte mult. Ei pe server au unul duminica la 5+2 dar cu 7 runde si uneori te fac sa imbatranesti!

    iulie 26, 2008 - 12:29 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.