Luni 27 sept 2010 de la 19:30, blitz 3min+2sec

CS Sah Club Galati in colaborare cu http://iulianceausescu.wordpress.com/ organizeaza incepand de Luni 27 Septembrie ora 19:30, o noua serie de cinci turnee online, pe serverul playchess, pagina :

“Clubs & Federations” –> “Romania” –> “Sah cu Ceausescu –> “Tournaments”

Seria va cuprinde cinci turnee de cate sapte runde, cu timp de gandire 3′+2″, in fiecare luni orele 19:30, timp de cinci saptamani consecutiv.Pentru intocmirea clasamentului general se vor insuma punctele obtinute de fiecare jucator la fiecare turneu, urmand ca cel ce va aduna cele mai multe puncte la finalul seriei sa castige o invitatie(va fi scutit de plata taxei de participare si va primi cel putin o diploma la Festivitatea de premiere) la urmatorul turneu organizat la Galati(cel mai probabil in  Noiembrie)

4 Comentarii

 • stefan_mihalea

  Multumesc Shukarului…Jugarului…Jaguarului (******** poate) sau cum i-o fi id-ul celui care a fost director de turneu azi pentru ca am fost lasat pe tusa!
  Nu e prima oara cand am probleme la turnee din-astea…ba castig si mi se pune rezultatul pe dos, ba nu sunt inscris etc. SUNTETI TARI!

  septembrie 27, 2010 - 7:22 pm Raspunde
 • Marian Tudorache

  Nimeni nu este perfect! Insa de ce nu m-ai contactat pe mine? Il atentionam eu, nu?. Nu stiu cum se intampla, dar imi aduc aminte ca si la primele mele turnee, am lasat cativa pe tusa. Exista o explicatie, e cunoscut ca cei care pierd conexiunea, cand revin dau join event. Apar wants in. Ei, la acest punct, nu mai sti care este deja in turneu si care vrea sa intre. Cel care era deja in turneu, ramane pana la sfarsit wants in ( nu registred). Aici e nevoie de iuteala de mana sa-i dai Add tournament, la fiecare (pt.siguranta). Cat priveste schimbarea de rezultat, nu poate fi decat vina mea ( te referi la turnee din trecut) si daca am facut-o, ceva trebuie sa se fi intamplat, in mod sigur ceva legat de conexiune. Imi imaginez ca tu ai efectuat prima mutare si el nu a raspuns sau nu era conectat, dar la mine nu apare ca fiind in joc acea partida. Exista riscul, ca facand efortul acesta cu server-ul de sah, sa pierzi chiar tu legatura putin. Eu dau ping la tine si nu ai! Atunci dau lui (nedrept) punctul. Nu pot ghici aceste situatii, sunt cateva bug-uri si pe Playchess, la care TD sunt lasati in ceata si dupa inspiratie. Ca tot veni vorba, observati cand jucati cu un lagger. Daca arbitrul da ping pe perechea respectiva, conexiunea mai proasta o are (de fapt nu o are, ci asa vede arbitrul) exact cel care sta mai bine, care de fapt are conexiune buna (datorita efortului care il face sa conecteze adversarul, evident prin server, se vede asa). Vina este acolo in server si le-am spus de o mie de ori, cel putin arbitra Gaby Assman care de obicei este la bullet, nu vrea sa se convinga. Este simplu, te uiti in runda urmatoare, cum stau cei doi cu conexiunile. Dar Playchess sta in loc de mult timp si probabil ii va costa. Unica solutie, este comunicarea cu arbitrul, desi unii nu au chat. Ramane mess-ul ca unica alternativa. Multe nu sunt la locul lor si ceva munca proprie incercam sa le evitam. Iata, sper sa intelegi ceva din acest cearsaf al meu, Stefan. Nu-i simplu TD, dar se gasesc persoane dispuse si cu pasiune. Lucian este cel mai nou exemplu si nu poate fi decat un castig!

  septembrie 28, 2010 - 9:43 am Raspunde
 • jugarul

  Mii
  de scuze daca am gresit, o sa fiu mai atent..sunt oarecum la inceput..

  octombrie 4, 2010 - 6:43 pm Raspunde
 • jugarul

  in caz ca mai apar probleme, ma gasiti la sahclubgalati@yahoo.com ..o sa am mess-ul deschis in timpul turneelor

  octombrie 4, 2010 - 6:44 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.