CSM Petrosani pleaca pe datorie la Naţionale?!

Şahiştii din Valea Jiului au intenţionat să plece pe datorie la Campionatele Naţionale. “La un moment dat m-am gândit să iau bani împrumut, dar apoi am realizat că nu îi voi putea înapoia, aşa că an renunţat”, a declarat antrenorul Gheorghe Şcurhan.

valea_jiu1

Selecţionata de Şah a Văii Jiului va rata participarea la Campionatul Naţional Masculin de Şah, pe echipe, divizia B, din lipsă de fonduri.
Antrenorul Gheorghe Şcurhan spune că nu a reuşit să facă rost de suma de 1000 de euro necesară pentru participarea la acest eveniment sportiv.

În ultimii doi ani echipa reprezentativă a Văii Jiului a reuşit să se impună onorabil în acest campionat, învingând în anul 2007 puternica echipa a CS Deva cu scorul de 3 – 1 ( ! ) , pentru ca anul trecut în penultima rundă să oprească de la promovare echipa CSM Lugoj realizând scor egal ( 2 – 2 ) .

valea_jiu2_scurhan

Ingandurat antrenorul Gheorghe Scurhan nu gaseste solutiile de la tabla pentru participarea la Nationale

“Am trimis lotul echipei la Federaţia Română de Şah pentru că noi am sperat că vom putea să facem rost de acea sumă. Din păcate nu am reuşit şi ne-am luat gândul de la această participare şi nu ne rămâne decât să ne anunţăm retragerea  noastră din acest campionat.
Am intenţionat chiar să cerem bani împrumut, dar am realizat că nu avem de unde să-i dăm banii. Ne consolăm cu gândul că vom participa la anul la competiţie şi vom şi promova. În 2010 va fi mai uşor pentru noi pentru că până atunci va funcţiona CSM Petroşani şi atunci lucrurile vor intra pe făgaşul lor normal”, a declarat fostul antrenor al Dariei Vişănescu, Gheorghe Şcurhan.

(Scris de Loredana Juglea pe http://gazetavaii.ro)

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.