IMPREUNA PUTEM SALVA O VIATA !

Iulia Stoica, mamica lui Luca Stoica in varsta de 7 ani, junior la clubul Fair Play din Braila are urgent nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, din tara cat si din strainatate!  Facem un apel la toti jucatorii de sah precum si la orice binevoitori pentru a o ajuta!

iulia5 luca_alaturi_de_mama_lui

Pentru detalii vizitati site-ul:
http://www.ziaruldebraila.ro/actualitate/pentru_a_trai_iulia_are_nevoie_de_13_mii_de_euro_.html
Povestea familiei Stoica începe la sfârşitul verii 2007. După cum ne-a relatat Liviu Stoica, soţul Iuliei, femeia se luptă să supravieţuiască, iar speranţa de viaţă nu poate să-i fie luată de nimeni.

anul trecut, la ziua lui luca luca

“Avem un fiu de şapte ani, iar în anul 2007, soţia mea a fost diagnosticată cu tumoare la cap. În săptămâna care a urmat, a fost operată la clinica profesorului Dănăilă Leon. Operaţia a reuşit graţie medicilor, care au putut extrage 80 la sută din tumoare. Examenul hispatologic a descoperit că este vorba de astrocitom fibrilar, pentru cei care nu ştiu, o tumoră de grad 1 de malignitate. La o lună după aceea, a urmat 25 de şedinţe de radioterapie la acceleratorul de particule cu iradiere totală a capului, în cadrul Institutului de Oncologie Bucureşti, pentru eliminarea restului de 20 la sută, din tumora scoasă la operaţie. Totul a decurs bine, iar la primul control efectuat, trei luni mai târziu, la fel. În luna martie 2009, a apărut însă recidiva, tumora înregistrând 2 – 3 cm. Noi avem încrederea că şi a doua intervenţie chirurgicală va fi un succes, doar că am fi putut evita intervenţia dacă am fi fost informaţi de medici la acel moment de unele aspecte. Soţia mea nu va putea urma aceleaşi şedinţe de radioterapie din cauza radiaţiilor deja existente în corp, ele pot fi fatale. După îndelungi căutări, am găsit o metodă prin care tumora poate fi extirpată definitiv şi care se numeşte CyrberKnife şi, ca întotdeauna, remediul este în afara ţării”, ne-a relatat Liviu Stoica.

luca2 luca_si_mama_lui

Optimism dezarmant Iulia Stoica pare a nu avea teamă de o nouă intervenţie chirurgicală: “Săptămâna viitoare sunt programată pentru operaţie a doua, nu-mi este teamă, moralul meu este foarte ridicat. Lupt, în primul rând pentru fiul meu.

luca_premiat

Vreau ca după această intervenţie, să plec pentru a beneficia şi de metoda CyrberKnife pentru a nu mă confrunta cu o nouă recidicvă, mai ales că nu pot să mai risc cu şedinţele de radiere, iar pentru asta este nevoie de suma de 13.000 de euro. Cei care doresc să fie alături de noi, să mă ajute financiar o pot face donând o sumă de bani în conturile :

RO93 BTRL 0090 1201 S765 65XX – LEI, sau

RO68 BTRL 0090 4201 S765 65XX-  EURO,

SWIFT BRTLRO22BRA  – pentru cei din strainatate,

ADRESA BĂNCII: Calea Călăraşilor, nr. 11, cod 810017 Brăila.

Conturile sunt deschise pe numele Stoica Liviu Dumitru, soţul meu, la Banca Transilvaniei”, ne-a relatat Iulia, pe care o aşteaptă în curând o nouă confruntare cu viaţa. Optimismul Iuliei este dezarmant şi fără replică, ea ne-a spus că dacă ar fi avut bani nu ar fi apelat la un ajutor financiar, dar este nevoită să facă asta, dar mai ştie că sahistii au un suflet bun şi are speranţă, mai ales credinţă că va fi ajutată.

IMPREUNA PUTEM SALVA O VIATA !
<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

Iulia Stoica, mamica lui Luca Stoica in varsta de 7 ani, junior la clubul nostru are urgent nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, din tara cat si din strainatate!  Fac un apel la toti jucatorii de sah precum si la orice binevoitori pentru a o ajuta!

Pentru detalalii vizitati site-ul:

http://www.ziaruldebraila.ro/actualitate/pentru_a_trai_iulia_are_nevoie_de_13_mii_de_euro_.html

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

Povestea familiei Stoica începe la sfârşitul verii 2007. După cum ne-a relatat Liviu Stoica, soţul Iuliei, femeia se luptă să supravieţuiască, iar speranţa de viaţă nu poate să-i fie luată de nimeni. “Avem un fiu de şapte ani, iar în anul 2007, soţia mea a fost diagnosticată cu tumoare la cap. În săptămâna care a urmat, a fost operată la clinica profesorului Dănăilă Leon. Operaţia a reuşit graţie medicilor, care au putut extrage 80 la sută din tumoare. Examenul hispatologic a

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

RO93 BTRL 0090 1201 S765 65XX – LEI, sau

RO68 BTRL 0090 4201 S765 65XX-  EURO,

SWIFT BRTLRO22BRA  – pentru cei din strainatate,

ADRESA BĂNCII: Calea Călăraşilor, nr. 11, cod 810017 Brăila.

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

a descoperit că este vorba de astrocitom fibrilar, pentru cei care nu ştiu, o tumoră de grad 1 de malignitate. La o lună după aceea, a urmat 25 de şedinţe de radioterapie la acceleratorul de particule cu iradiere totală a capului, în cadrul Institutului de Oncologie Bucureşti, pentru eliminarea restului de 20 la sută, din tumora scoasă la operaţie. Totul a decurs bine, iar la primul control efectuat, trei luni mai târziu, la fel. În luna martie 2009, a apărut însă recidiva, tumora înregistrând 2 – 3 cm. Noi avem încrederea că şi a doua intervenţie chirurgicală va fi un succes, doar că am fi putut evita intervenţia dacă am fi fost informaţi de medici la acel moment de unele aspecte. Soţia mea nu va putea urma aceleaşi şedinţe de radioterapie din cauza radiaţiilor deja existente în corp, ele pot fi fatale. După îndelungi căutări, am găsit o metodă prin care tumora poate fi extirpată definitiv şi care se numeşte CyrberKnife şi, ca întotdeauna, remediul este în afara ţării”, ne-a relatat Liviu Stoica.
Optimism dezarmant Iulia Stoica pare a nu avea teamă de o nouă intervenţie chirurgicală: “Săptămâna viitoare sunt programată pentru operaţie a doua, nu-mi este teamă, moralul meu este foarte ridicat. Lupt, în primul rând pentru fiul meu. Vreau ca după această intervenţie, să plec pentru a beneficia şi de metoda CyrberKnife pentru a nu mă confrunta cu o nouă recidicvă, mai ales că nu pot să mai risc cu şedinţele de radiere, iar pentru asta este nevoie de suma de 13.000 de euro. Cei care doresc să fie alături de noi, să mă ajute financiar o pot face donând o sumă de bani în conturile :

RO93 BTRL 0090 1201 S765 65XX – LEI, sau

RO68 BTRL 0090 4201 S765 65XX-  EURO,

SWIFT BRTLRO22BRA  – pentru cei din strainatate,

ADRESA BĂNCII: Calea Călăraşilor, nr. 11, cod 810017 Brăila.

Conturile sunt deschise pe numele Stoica Liviu Dumitru, soţul meu, la Banca Transilvaniei”, ne-a relatat Iulia, pe care o aşteaptă în curând o nouă confruntare cu viaţa. Optimismul Iuliei este dezarmant şi fără replică, ea ne-a spus că dacă ar fi avut bani nu ar fi apelat la un ajutor financiar, dar este nevoită să facă asta, dar mai ştie că brăilenii au un suflet bun şi are speranţă, mai ales credinţă că va fi ajutată.

ALTE POSTARI RELEVANTE

1 Comentariu

  • Aurelian Chibici

    Am mai lasat un mesaj in cazul Iuliei Dtoica. Nu stiu daca a fost receptionat.
    Vreau sa spun ca timp 12 ani am sangerat cu o tumnoare la vezica. Am ajuns in America si am fost operat in mod gratuit, iar operatia a costat 14.000 de dolari.
    In cazul Iuliei Stoica,, politicienii nostri care promit atatea in campaniile electorale, si care cheltuiesc sume enorme din buigetul statului, nu odata in scopuri obscure, ar trebui sa dea dovada de omenie,si sa aloce suma necesara salvarii unei vieti tinere, mama a unii copil de sapte ani, care ar fi zdrobit de pierderea mamei sale..
    Dr. Teol. Aurelian Chibici

    septembrie 6, 2009 - 7:32 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.