Si vedetele doresc sa fie “on line”

Cum era internetului este inflaore si multi dintre noi suntem conectati la evenimentele lumii “on line”, iata ca boss-i marketingului si PR-ului nu trec peste acest aspect de a promova persoanele publice.  De data acesta frumoasaWGM Natalia Pogonina (ELO 2501) nu ne arata doar cat de talentata este la tabla de sah, ci doreste sa ne arate si alta fata a ei.

natalia-pogonina-13629

WGM Natalia Pogonina ne  arată că şah nu este doar un joc pe acre il joaca la nivel  de Mare Maestra.  Ea este de 3 ori Campioana Europeana de Şah, Castigatoare a Openului Moscova 2009 şi multe alte evenimente de prestigiu, ci si o fată fermecătoare şi sociabilă cu un mare simţ al umorului şi o atitudine pozitivă asupra vietii.

natalia-pogonina-13614

Nataliei ii place sa poata comunica cu fanii şi a decis să facă un pas spre a deveni mai accesibila şi publica – a lansat propriul site, Pogonina.com

Pogonina.com este un nou portal in  creştere rapidă pentru cei care iubesc sahul”, a declarat Natalia. ” Jucătorii de Şah ar trebui să fie mai activi – să promoveze şahul şi pe ei insusi pe internet, sa participle in  reclame, sa joace meciuri in diferite demonstratii. Este vital pentru a nu se limita doar la joc. In afara de jocurile din turnee şi studiu, ar trebui să isi amintesac de fani.”

natalia-pogonina-13624

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.