Kamsky vs. Topalov pe ultima suta de metri

In timpul conferintei de presa de la Sofia, a fost prezentat logo-ul meciului dintre Topalov – Kamsky. Totodata au fost dezvaluite noutati privind acest meci, noutati pe care vi le impartasim si voua.

topalov-kamsky-12025

Logoul meciului dintre Gata Kamsky si Topalov

Jucatorii vor sosii in sala de joc cu 10 minute inainte de inceperea meciului.

Jucatorii vor fi escortati in fiecare zi de la hotel la sala de joc de trupe ce asigura securitatea persoanelor. Politia va fi si ea tot timpul alaturi de jucatori.

gata_kamsky1

Se vor asigura masuri stricte antitrisat, nu se va intra in sala de joc cu dispozitive electronice sau telefoane mobile.

Spatiul dintre masa de joc si audienta va fi de cca 10 metri. Jurnalistii de la conferinta de presa au fost dezamagiti de faptul ca  nu va exista o “cusca” de sticla. Singura separatie dintre jucatori si  spectatori va fi o funie.

Vor exista 2 toalete

Vor fi 2 toalete la acest eveniment, dar nu sunt personale. Aceasta inseamna ca jucatorii pot folosii oricare dintre ele.

In timpul jocului cafeaua ceaiul si snackurile vor fi asigurate la mese diferite, dar cu auto servire.

topalov-portrait-1232

Ambii jucatori vor avea echipa formata din 4 persoane. Gata Kamsky va sosi in Sofia cu GM Sutovsky pe 12 februarie. Topalov si Cheparinov vor sosi mai devreme.

Vor fi 10 reprezentanti FIDE condusi de arbitrul Ignatius Leong. Comitetul de apel va fi format din 3 persoane.

Gata Kamsky  prezentat jurnalistilor

topalov-and-kamsky-228

Desi a participat in 2006 la Mtel Masters, o parte buna a jurnalistilor nu cunosteau nimic despre cariera lui Gata Kamsky. Federatia Bulgara de sah a facut o prezentare a acestuia, accentuand faptul ca au fost 8 meciuri intre cei 2, cu 4 victorii ale lui Topalov si 4 remize.

topalov-cartoon

Siteul oficial Kamsky – Topalov

Siteul acestui eveniment nu va fi disponibil pentru inca o perioada buna de timp. Asa cum a fost anuntat in conferinta de presa, serverele abia au fost contractate si siteul va fi disponibil abia dupa 6 februarie. Adresa siteului  a ramas un mare secret.

Vom revenii cu alte informatii imediat ce intram in posesia lor.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.