Adversarul ideal la tabla si in dragoste

Articol cules de pe siteul  http://pentrusuflet.wordpress.com

sah_vechi

Si inca ma intreb cum ar fi trebuit sa fie de fapt ca fie cu adevarat.

Daca as fi stiut cum sa fac sa fie asa cum trebuie as fi fost in stare sa intorc jocul asta in favoarea mea. Pe tabla mea de sah si as fi fost regina iar tu ai fi reusit sa imi dai sah mat niciodata. Dar la inceput nu am stiut sa joc, pentru ca nimeni nu stie sa joace la inceput.  De aia invatam si acum eu am invatat si uite ca tot nu e bine. Stiu sa joc dar nu am cu cine.  Ai zis ca sunt un adversar mult prea slab si ai plecat. Tu cand ai vazut ca ai castigat odata te-ai aruncat ca zmeul in vant si ai uitat sa mai cobori si atunci cand uraganul a inceput sa urle la tine si sa te impinga inapoi la masa tu tot nu te-ai lasat convins. Stii vorba aia “nu fa pe zmeul ca te zboara vantul”.  Si te-a zburat.dar pe tine tot nu te-a afectat.

Acum joci la alta masa si stai pe scaunul ala de cateva saptamani si nu te mai ridici.

Sincer, m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa te mai ridici prea curand de acolo, dar tot nu mi-e bine. Hai inapoi caci va fi ultimul meci. Regina mea si tura ta vor inceta sa se mai supere una pe alta si se vor juca pe tabla lor la infinit iar noi o sa le facem jocul asa cum am visat mereu.

Insa sa stii ca am cautat alt adversar dar tot nu esti tu si eu pe tine te vreau.

chess_in_bed

Dar tu m-ai asigurat ca tura ta si regina mea nu vor mai dansa brat la brat… si sincer ca incep sa imi arunc si eu sperantele alea care inca palpaie in semineul inimii. Nu mai suflu sa le intretin caci nu are rost.

Dar oare voi gasi un altul care sa joace la fel de bine ca tine?

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.