Finala Campionatului National de blitz

CS Dinamo Bucuresti a monopolizat podiumiul la masculin

Revenim cu stiri de la ultimul concurs din acest weekend plin de sah. In finala competitiei nationale de blitz dupa 9 runde, la masculin, pe primele locuri se gasesc jucatorii de la CS Dinamo Bucuresti, Ardelean George-Catalin cu 8.0/9 , Badea Bela cu 7.5 / 9 si Nanu Ciprian-Costica cu 7.5/9.

La feminin, pe prima pozitie a podiumului se gaseste Marin Irina-Luiza, urmata de Cosma Elena-Luminita si Padurariu Ioana-Smaranda.

mai jos aveti rezultatele obtinute de sportivi la ambele categorii.

masculin:

runda 1 runda 2 runda 3 runda 4 runda 5 runda 6 runda 7 runda 8 runda 9

feminin:

runda 1 runda 2 runda 3 runda 4 runda 5 runda 6 runda 7 runda 8 runda 9

Clasamentul final masculin

Clasamentul final feminin

1 Comentariu

  • nicu valahu

    Permiteti-mi sa va povestesc cate ceva si din cea de-a doua zi de turneu.De data aceasta voi fi un pic mai subiectiv.
    Desi multora dintre sahisti le-ar fi rusine cu asa rezultate, mie nu-mi este.Eu sunt bucuros, pentru ca am avut foarte multe de invatat din aceste infrangeri.
    In primul rand , respectarea adversarului aduce respectul de sine.Dupa doua zile de concurs,desi obosit, eram mai relaxat, mai fericit. Ca sa intelegeti mai bine, fiti atenti la ce s-a intamplat prin runda a 5a sau a 6a.Jucam cu un pusti( a se vedea aici sensul frumos al cuvantului).Ca o paranteza(datorita neclasificarii mele), aproape tot turneul am auzit continuu “j’adoube, j’adoube, j’adoube…”.
    La masa alaturata alt pusti, cu un pensionar(aici sensul urat).Spre finalul partidelor, dintr-o data scandal langa noi. Cum ca… pies tuse… dar eu am… Uitandu-ma(jucand la culori diferite, era relativ in fata mea), am vazut o fata congestionata si plina de ura, dar ma socat mai mult expresia chipului: Ba, tica , ma inveti tu sah, pe mine? (Bleah, cred ca stiti la ce ma refer…). Nu stiu cum s-a desfasurat in continuare partida lor, dar eu a trebuit sa-i apas de vreo 2 ori ceasul pustiului meu pana sa revina in partida, pe care cu onor, a castigat-o!
    Respectele mele, tuturor pustilor care au participat la aceste turnee. Sunt foarte talentati.
    mai sunt si alte invataminte,dar mai tarziu…
    Cineva cunoscut , m-a felicitat ca am spart gheata si am luat puncte( adica am invins!)in turneul de blitz. Eu nu simt asta.
    Doar am prins doi pustani care erau franti de oboseala, iar celalat punct a fost de la Dl. Bye Despense. Asa ca nu am spart gheata, deocamdata.
    Totusi, cred ca as fi meritat un premiu pentru generozitate.Am donat trei dame in prima zi, si una la blitz. 4 Dame in total!
    Cineva cunoscut, imi spunea ce Ficher juca mai bine fara dama. Sa fie oare un semn?
    Sper sa nu va fi plictisit prea tare.
    S-auzim numai de bine.

    decembrie 8, 2008 - 11:15 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.